Şimdi Ara

Bi kız için başka bölüme gidilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lise 1 öğrencisiyim alan olarak dil seçmek istiyorum ama sevdiğim kızda fen e gidecek fen e de puanım tutuyor sizce ne yapmalıyım istediğim bölüme mi yoksa sevdiğim kızın seçeceği fen bölümüne mi gitmeliyim ?

• ilk önce kendine gel ve sağlıklı düşünebilecek pozisyona geç söylediğinin ne kadar abes olduğunun farkında değilsin galiba dil ve fen bölümünün yakından uzaktan alakası yoktur bi kız için bölüm deeeeğğğğğğğğiiiiiiiiiişşşşşşşşştttttttttiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrriiiiiiiiiillllllllllllmmmmmmmmmeeeeeezzzzz.
  • tabiki istedigin bolume sen o kizla omur boyumu birlikte olcaksin ama meslegini birkere secersin
  • bir kız için kendi geleceğini değiştirmeye değmez.
  • valla kendin nereye gitmek istiyosan orayı seç. ayrıldıgın zaman çok pişman olursun(%98 hatta %99 ayrılırsın)

benim kadar şanslı olamayabilirsin.

geçen sene dershanemizin düzenledigi ÖSS kampı vardı. her yıl sınava 20-25 gün kala düzenler.oraya gitmeyi hiç düşünmüodm çünkü nasıl olsa kazanamayacaktım. netlerim 70-75 sözele 8-10 matematikti.
    ama kız arkadaşımın ben kampa gidecem demesi üzerine ben de gittim. kampın acaip faydasını gördüm. sınavda 80 sözele 21 matemetik yaptm. bugn üniversiteliysem o kampa borçluyum.

benim ki sadece şanstı sen bu kadr şanslı olamayabilrsin. hayat senin çok iyi düşün ve karar ver
  • Aşk ilk başta herşeyi pembeye boyar herşey laylay lom gibi gelir bak zaten sende söylüyorsun bölüm seçeceksin hayatını bir şeye endeksleme gün gelir bir kişi bile umursamaz seni,hayat insana o kadar alternatif sunuyor ki üstüne bir de aşk gelince elin ayağın birbirine karışıyor.
  • değiştirilmez . !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HAYATIMIN SONUNA KADAR ONUNLA YAŞAYACAĞIM DİYORSAN Kİ BENCE OLMA İHTİMALİ (YÜZDE SİVİLCE)
    YOK
    BU NU SENDE BİLİYOSUNDUR

OZAMAN NE YAPMAN GEREKTİĞİNİDE BİLİYOSUNDUR
  • dil seçmek istiyorsan ve fm seçersen aşırı zorluk çekersin bu senin hayatını belirleyecek sakın öyle bir hata yapim deme
  • hayatının en büyük hatalarından birisini yaparsın.....
  • Aynı sınıfta olmayınca aşkınız biticek mi?
  • dil ile fen çok farklı şeyler.

ben yabancı dil öğrencisiyim ve sayısalı hiç yapamıyorum.sende durum nasıl bilmem ama hiç önermem dil düşünüyorsan. ki bu sebeple değiştireceksen hiç değiştirme fikrini. çpok saçma birşey yapmış olursun başkası için farklı bir bölüme gidince. öss'de yanında olmayacak o kız sonuçta.
  • çok ilginç gerçekten. bi kaç yıl sonra ben böle bişeyi nasıl aklımdan geçirdim diyeceksin
  • Geçilmez...
  • deli misin?

mantıklı ol biraz.

senin bölüm değiştirmen çok fazla bi anlam taşımayacak onun için belki ama ya senin açından...

hayatın boyunca pişmanlık duyacağın bi hata yapmak üzere olabilirsin...dikkatli ol!
  • kimse için geçilmez... ben de bi kız için geçecektim ama geçmedim :D he hee.... en iyi arkadaşım da olsa konu geleceğimse... cık..... olmaz....
  • Hayat kısa değmez bi kıza..
  • olayın kızla alakası yok.... şimdi kızlara hakaret etmek için yer aramayın.. bi erkek için de geçilmez... ama olay ne erkekten ne de kızdan kaynaklanıyor... insanın hayallerini başkaları uğruna heba etmesi... hayat boyu pişmanlık duyması hiç iyi bişey değil.. bu nedenle dilde kalmalısın....
  • o senin için değiştiriyormu ki bölümünü sen değiştiriyorsun vay gençlik vay
  • birde kendine güveniyorsan sayısal seç unutmadan sayısal her baba yiğidin harçı değil
    benim sayısal derslerimin iyi olmasına karşın hocalar bir kez daha düşünün diyolar(sade benim için değil)
    arkadaşım illaki aynı sınıfta olucaksın diye kavramda yok, sende sayısal seçersen belki aynı sınıflara düşmiyceksiniz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.