Şimdi Ara

bi kaç saat sonra alıcam yardım edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bi kaç saat sonra alıcam parçaları.

Core2 Quad Q6600 (aldım bunu 2 gün önce)
    sapphire 512MB ATI Radeon HD2900XT
    2GB 900MHz DDR2 Non-ECC CL5 (5-5-5-15) DIMM (Kit of 2)
    seagate 400GB 7200RPM 16MB SATAII NCQ
    asus P5KC

bunlar düşündüğüm sistem.ilk olarak sistem nasıl.ikinci olarakta nasıl bi kasa ve power supply önerirsiniz.normal kasaların power supply ları yetmez heralde bu sisteme.yardımcı olursanız sevinirim.

bu arada ekran kartı olarak hangi marka daha iyidir.sapphire heralde en iyileri içlerinde yanılıyomuyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_can -- 25 Eylül 2007; 12:32:56 >

• buyuk hata
    2900pro xt ile ayni sadece saat hizlari kisilmis

150 dolar daha ucuz sakin 2900xt alma

hdd de cok kotu

2*250 al raid yapariz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 25 Eylül 2007; 12:39:25 >
  • pro 256 bit,xt 512 bit ama.harddisk neden kötü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

buyuk hata
    2900pro xt ile ayni sadece saat hizlari kisilmis

150 dolar daha ucuz sakin 2900xt alma

hdd de cok kotu

2*250 al raid yapariz

forumda birinin malı hepimizin malı oldu artık...

ne güzel aile gibi...

@dionysos_can

ait x1050 de 1gb ona bakarsan, ama faydasını görmedikten sonra bi işe yaramaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dionysos_can

pro 256 bit,xt 512 bit ama.harddisk neden kötü.

pro 512 bit
    koskoca konu var az bak
    herseyi ayni 2900xt ile

bu arada hdd raid yaparsan direk 2 kat daha hizli olur senin o 400 gbyt dan
  • yani şimdi 2900xt almamı diyosunuz.%20 indirim varmış teknosada ondan acele ediyorum.gerçi uzun zamandır var kafamda bu sistem
  • quote:

slm arkadaşlar bi kaç saat sonra alıcam parçaları.

Core2 Quad Q6600 (aldım bunu 2 gün önce)
    sapphire 512MB ATI Radeon HD2900XT
    2GB 900MHz DDR2 Non-ECC CL5 (5-5-5-15) DIMM (Kit of 2)
    seagate 400GB 7200RPM 16MB SATAII NCQ
    asus P5KC

bunlar düşündüğüm sistem.ilk olarak sistem nasıl.ikinci olarakta nasıl bi kasa ve power supply önerirsiniz.normal kasaların power supply ları yetmez heralde bu sisteme.yardımcı olursanız sevinirim.

bu arada ekran kartı olarak hangi marka daha iyidir.sapphire heralde en iyileri içlerinde yanılıyomuyum?

Arkadaşım öncelikle ramler hata (Tabi fiyat önemli ama 1GB ının 45$ olacağını sanmıyorum). Onun yerine corsair xms2 DDR2 675MHz alabilirsin.

HDD de kötü olmuş. Onun yerine 2*200GB almak hem daha ucuza mal olur hem de daha performanslı olur. (Dikkat. Bu performans artışı raid yapmayıp normal bağlasanız bile olacaktır. İsterseniz açıklarım da.)

Anakartı da MSI P35 Platinum yapabilirsin. Asus bahsettiğin karta ICH9R koymamış. Çok saçma bir hareket.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yani şimdi 2900xt almamı diyosunuz.%20 indirim varmış teknosada ondan acele ediyorum.gerçi uzun zamandır var kafamda bu sistem

teknosa direk zaten %20 pahali satiyor
    %20 indirim yapsa ne yazar
  • çok kafamı karıştırdınız ya :( ram 159$+kdv
  • hangi harddiski alıyım o zaman 2 tane 200 lük alırsam?
  • Kafan niye karıştı herşeyi açık açık yazmışlar.

Ekran kartı konusunda biraz bekle.2900pro gelecek ve xt le oc ile aynı kart olacak.150$ da cebinde kalacak.Ayrıca buna karşılık nvidiadan yeni modeller gelecek ve atinin prosu karşısında nvidia fiyat indirimi yapabilir de.

Ramleri kaça alıyosun bilmiyorum ama DigitalWorld'un söylediği ramler çok iyi.Az voltajla iyi değerlere çıkabiliyor.Q6600 için gayet yeterli olur bence.İşte linki=http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28083

samsung 400gb gigatekte 118$+kdv.bende yerinde olsam 160gb yada 200gb tan 2 tane alır ve raid yaparım.

• quote:

Orjinalden alıntı: KATADE

Kafan niye karıştı herşeyi açık açık yazmışlar.

Ekran kartı konusunda biraz bekle.2900pro gelecek ve xt le oc ile aynı kart olacak.150$ da cebinde kalacak.Ayrıca buna karşılık nvidiadan yeni modeller gelecek ve atinin prosu karşısında nvidia fiyat indirimi yapabilir de.

Ramleri kaça alıyosun bilmiyorum ama DigitalWorld'un söylediği ramler çok iyi.Az voltajla iyi değerlere çıkabiliyor.Q6600 için gayet yeterli olur bence.İşte linki=http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28083

samsung 400gb gigatekte 118$+kdv.bende yerinde olsam 160gb yada 200gb tan 2 tane alır ve raid yaparım.

Sadece raid değil normal kullanımda da iki disk birine göre daha performanslı çalışırç

Çünki sabit disk doldukça yavaşlamaya meğilli. Siz HDD nin bir ucundaki ve diğer ucundaki farklı verilere ulaşmak istediğinzde kayıp oluyor. İki HDD de ise bu kayıp daha az olur.

Ayrıca şöyle düşünün. İşletim sisteminiz, çaldığınız izlediğiniz DVD ler ve yaptığınız her şey tek bir disk üzerinden yürüyor. E diskler zaten 60MB gibi bir okuma hızına sahip. Oyun oynarken sen bunu windows için mi kullanacaksın, mp3 için mi oyun için mi. Ama iki disk olunca oyunları ikinci diske kurar rahat edersin ve MP3 leri de. Çünki bu şekilde çalışan uygulamalar ikici diskten bağımsız olur.

Bunun dışında arkadaş ramlere 150$ falan verecekmiş sanırım. Arkadaşım o ramlere o parayı kesinlikle verme.

Bahsettiğim ramleri al pişman olmazsın.

• vazgeçirdiniz valla beni almaktan :D 2900pro yu bekliyelim bari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.