Şimdi Ara

bi hastalık konusunda slayt arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lütfen pmden atabilirmisiniz ben hastalığın adını pmden söyliyim

• Kimse atmaz çünkü ne olduğu bile belli değil.Bütün hastalıkların arşivini yapan çılgın insanlar olmadığına göre daha fazla bilgi ver.Slayt istediğine göre büyük ihtimalle bir ödev.Sakıncası yoksa hastalığını adını yaz,daha olumlu sonuç alırsın.
  • Slaytın konusu sulu dışkı daha önce konuyu açtığında uygunsuz içerik diye silindi
  • Biraz önce yazdım ve sanırım çağın gerisinde insanlar şikayet etmiş ve konum silindi
  • ACİL
  • bu arada bi doktor olarak yazıyorum bunu eger hastaysan bunlar senin hiçbir isine yaramaz bsey anlamazsın.bunlar tıp fakültesi öğrencileri icin.hastaysan git doktora diyare önemli bi hastalıktır sebebini bulsunlar ona göre tedavi etsinler.kanlı mı mukuslu mu ne blm coğu seye göre degişir.eczaneden ilaç almayla olmaz bu iş...hastaneye gidene kadar da bol bol su ic hatta soda falan ic....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaspaz
    http://www.ctf.edu.tr/stek/pdfs/23/2303RO.pdf

http://www.ctf.edu.tr/stek/pdfs/23/2304HU.pdf

Ben pdf deil slayt arıyorum saol yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaspaz
    bu arada bi doktor olarak yazıyorum bunu eger hastaysan bunlar senin hiçbir isine yaramaz bsey anlamazsın.bunlar tıp fakültesi öğrencileri icin.hastaysan git doktora diyare önemli bi hastalıktır sebebini bulsunlar ona göre tedavi etsinler.kanlı mı mukuslu mu ne blm coğu seye göre degişir.eczaneden ilaç almayla olmaz bu iş...hastaneye gidene kadar da bol bol su ic hatta soda falan ic....

Doktor bey ben hasta değilim sadece slayt arıyorum sağlık dersine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.