lütfen pmden atabilirmisiniz ben hastalığın adını pmden söyliyim
Kimse atmaz çünkü ne olduğu bile belli değil.Bütün hastalıkların arşivini yapan çılgın insanlar olmadığına göre daha fazla bilgi ver.Slayt istediğine göre büyük ihtimalle bir ödev.Sakıncası yoksa hastalığını adını yaz,daha olumlu sonuç alırsın.
Slaytın konusu sulu dışkı daha önce konuyu açtığında uygunsuz içerik diye silindi
Biraz önce yazdım ve sanırım çağın gerisinde insanlar şikayet etmiş ve konum silindi
bu arada bi doktor olarak yazıyorum bunu eger hastaysan bunlar senin hiçbir isine yaramaz bsey anlamazsın.bunlar tıp fakültesi öğrencileri icin.hastaysan git doktora diyare önemli bi hastalıktır sebebini bulsunlar ona göre tedavi etsinler.kanlı mı mukuslu mu ne blm coğu seye göre degişir.eczaneden ilaç almayla olmaz bu iş...hastaneye gidene kadar da bol bol su ic hatta soda falan ic....
Orijinalden alıntı: kaspaz bu arada bi doktor olarak yazıyorum bunu eger hastaysan bunlar senin hiçbir isine yaramaz bsey anlamazsın.bunlar tıp fakültesi öğrencileri icin.hastaysan git doktora diyare önemli bi hastalıktır sebebini bulsunlar ona göre tedavi etsinler.kanlı mı mukuslu mu ne blm coğu seye göre degişir.eczaneden ilaç almayla olmaz bu iş...hastaneye gidene kadar da bol bol su ic hatta soda falan ic....
Doktor bey ben hasta değilim sadece slayt arıyorum sağlık dersine
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme