Şimdi Ara

bi fikri olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımı her açtığımda, powerpoint sayfası çıkıyor, kapanıyor. şimdide program filesten bi dosya açılıyor, öylece duruyor virüs, spy bişey yok, formattan sonrada olay aynı, powerpoint açılıp kapanıyor. diğer dosya olayı yeni çıktı. nedendir fikri olan var mı acaba? spy yok eminim, kaspersky a.v, anti hacker, sw doctor sürekli aktif. diğer programlarla da(ad aware,spybot,spy emergency...) hergün kontrol yapıyorum bi sorun yok ...

• başlangıçta çalışam programları bi kontrol et, muhtemelen orda bi program aracılığyla açılıyor. kolay gelsin.
  • tune up la başlangıcı düzenledim ondan değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.bulent -- 30 Kasım 2005, 23:38:55 >
  • msconfig'den baksana be kardeş. muhakkak orda bi halt vardır. gereksiz şeyleri kapa sende rahatla bilgisayarda rahatlasın. ad aware,spybot,spy emergency gibi programlarla çözülecek bişey değil
  • system.ini, win.ini yonlendirmeli bir baslangic dosyasi olabilir. Ya da regedit'ten hkey_local_machine/software/microsoft/windows/currentversion/run, runonce, runservice ve de hkey_current_user/software/microsoft/windows/currentversion/run, runonce, runservice sekmelerini kontrol edin. Bir de hkey_local_machine/software/microsoft/winnt/currentversion/winlogon/shell karsiligini kontrol edin. Shell karsiligi sadece explorer.exe olmasi lazim.
  • bence sorun powerpointten değil. en son yüklediğin programlardan birisi power point ile alakalı bi dosya işlemi yapıyo olabilir. programlarını yüklediğin sırayı takip edip, bilgisayarı açıp kapayarak sorunu çözebülürsün. kolay gelsin
  • başlat- çalıstır-eventwvr dan bak...hata mesajlarını bi incele...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklımda bir iş fikri var
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulsacu

msconfig'den baksana be kardeş. muhakkak orda bi halt vardır. gereksiz şeyleri kapa sende rahatla bilgisayarda rahatlasın. ad aware,spybot,spy emergency gibi programlarla çözülecek bişey değil

baktım bi sorun yok herşey normal
  • quote:

Orjinalden alıntı: ttr

system.ini, win.ini yonlendirmeli bir baslangic dosyasi olabilir. Ya da regedit'ten hkey_local_machine/software/microsoft/windows/currentversion/run, runonce, runservice ve de hkey_current_user/software/microsoft/windows/currentversion/run, runonce, runservice sekmelerini kontrol edin. Bir de hkey_local_machine/software/microsoft/winnt/currentversion/winlogon/shell karsiligini kontrol edin. Shell karsiligi sadece explorer.exe olmasi lazim.

dostum tşk. ama hepsi normal baktım
  • arkadaşlar eski imzamdaki fotoğraf için kusura bakmayın;
    sadece bir iletide kullanmıştım(bir arkadaşın isteği üzerine), hepsine eklenmiş. düzeltiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.