Şimdi Ara

Bİ EL ATARMISINIZ LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu yazın sonuna doğru kendime bilgisayar alma düşüncesindeyim kullanım alanım tamamen oyun bütçem mas 3000 tl olacak
    aslında masaüstü mü alsam dizüstümü bilemedim masaüstü daha cazip geldi bana açıkcası
    ben alcağım pc ile öncelikle oyunlar oynayacağım bu yüzden adam akıllı çok sağlam bir ekran kartı istiyorum diğer özelliklerden fedakarlık edilebilir
    ram olarakda 8 yeterli ama 16 olursa güzel olur
    saklama alanı 1 t olsun ne fazla ne az bide ssd diye birşey varmış ne olduklarını hiç bilmiyorum herkezin ağzında o konudada beni aydınlatırsanı sevinirim
    ben toplama yapmak istemiyrum masaüstü alırsam hazır olursa daha iyi olur msı yın 3 tane masaüstü vardı ama türkiyede satışı yok sanırım
    bilgisayarı alırsam yazın kendime bi oda hazırlıyıp orda yayın açmak olacak bu yüzden 2 ekran al dediler ama ben daha önce hiç kullanmadım o konudada biraz aydınlatırmısınız beni?
    yazın ortalarında alacağım sanırım ramazan ayının bitiminden 2 3 hafta sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Love My Carry

Arkadaşlar ben bu yazın sonuna doğru kendime bilgisayar alma düşüncesindeyim kullanım alanım tamamen oyun bütçem mas 3000 tl olacak
    aslında masaüstü mü alsam dizüstümü bilemedim masaüstü daha cazip geldi bana açıkcası
    ben alcağım pc ile öncelikle oyunlar oynayacağım bu yüzden adam akıllı çok sağlam bir ekran kartı istiyorum diğer özelliklerden fedakarlık edilebilir
    ram olarakda 8 yeterli ama 16 olursa güzel olur
    saklama alanı 1 t olsun ne fazla ne az bide ssd diye birşey varmış ne olduklarını hiç bilmiyorum herkezin ağzında o konudada beni aydınlatırsanı sevinirim
    ben toplama yapmak istemiyrum masaüstü alırsam hazır olursa daha iyi olur msı yın 3 tane masaüstü vardı ama türkiyede satışı yok sanırım
    bilgisayarı alırsam yazın kendime bi oda hazırlıyıp orda yayın açmak olacak bu yüzden 2 ekran al dediler ama ben daha önce hiç kullanmadım o konudada biraz aydınlatırmısınız beni?
    yazın ortalarında alacağım sanırım ramazan ayının bitiminden 2 3 hafta sonra

oyun için 16gb fazla ve gereksiz. 8gb haylı yeterli. zaten bu parayla 16 gb istesende olmaz ssdnin oyunlarda loading sürelerini kısaltması haricinde bi yararı yok. şöyle normal bir hdd de gta5 30dk kurarsan ssd ile 5 dk kurarsın. çok hızlı okuma yazma hızları mevcut yani. bu fiyata monitör dahilmi?

• Love My Carry L kullanıcısına yanıt
    dostum eğer ki seni uzun yıllar devam ettirecek bir makine kurmak istiyorsan kendine bu 3bin lirayı tamamen kasaya yatırmanı öneririm ayrıca toplamı almanı öneriyorum neden diye sorarsan..
    kendince iyi bulduğun sistem özelliklerini toplama sayesinde daha iyi alabilir ve gereksiz olan özellikleri de düşürüp tasarruf sağlıyabilirsin. ayrıca parça satın alırken mutlaka kampanya vs şeylerede denk geliceksindir ve yine parçayı tek aldığın için en iyi markayı alabilirsin. öte yandan eğer tek bir marka alırsan herşey tek bir marka altında olup elinde ki ile idare etmek zorundu kalıcaksın. ekran kartı cpu kendisini soğutma özelliğinin çok iyi olduğuna ve alıcağın kasanın fan çıkışlarının yeteri kadar büyük ve düzgün bir yerden çıkıcağına özen göster derim. güzelim makineden ısınma sorunu yüzünden performans almamanı istemem. laptop içinde, eğer ki sağ sola gezen biriysen yada bazen arkadaşlara gidiyorum bazen şuraya yani eğer 'bazen' diyosan kesinlikle laptop almanı önermiyorum oyun için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar lütfen bi bakın
    7 yıl önce açıldı
    Bi eL atın bakalım bu işe
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.