Şimdi Ara

Bi durum değerlendirin öneri verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs 70 lys 87k dan mezuna kaldım hedef ham mf-3 5k ygs durumum Türkçe 28-32 mat 30-35 fen 28-32 sos 10-18 aralığı puan olarak 375-395 zaman2 de 403 aldım basitti ama o Türkçe'de dil bilgisi matta geo işlem hatası ve bazen 1-2 soru tipi fende iş güç enerji elektrik optik bitki nükleik asit protein sentezi dalgalar 1-2 tanede dikkat (bunlar genelde çıkanlar elbet diğer konulardanda kaçıyor ama bunlar nerdeyse her deneme) lys durumum mat2 trigonometri türev integral karmaşık sayı kaldı (temelim var ama başlamadım) diğer konuları karekökten çözdüm hepsi bitmeseler testlerin %80i çözüldü parabol ve limit biraz sallantıda geo pek kasmıyorum ygs ile aynı biraz biliyorum fizik ygs-lys ortak olduğu için durum aynı kimya organik enerji hız denge bitti asit ve bazdayım suan bio sistemler ve yazdığım 1-2 konu kaldı hedefime göre sizce kalan süreçte nasıl bir yol izlemeliyim daha çok ciddi çalışacam su 4 ayda yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum ve 5k için durumum nasıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• biraz daha sosyal lazım hocam sanırım
  • gibiscilerinzippo1 kullanıcısına yanıt
    Peki sence diğerleri nasıl 5k için diğerleri için önerin ne sosyal için önerin ne hocam ? Sosyal nasıl çalışayım ne zaman ne kadar hangi yayın daha önce hiç çalışmadım ?

• Yukarı

• Ya dostum 70k'dan 5k çok gerçekçi bi hedef değil. Sonuçta sınav sadece tek senelik bi iş değil, birikim önemli. Sakinlik, kapasite önemli.
    Şunun için diyorum yani, sen bu seviyeye çıkamadıkça motivasyonun azalacak. Mesela 20k'dayken bile strese girip kötü yapacaksın. Ygs 20-30-40 gelirse yine düşecek motivasyonun. Onun yerine 20k de hedefe, bi bakarsın ygs 10k gelir. Bak o zaman nasıl asılıyorsun.
    Kendine yakın hedef seçmek her zaman daha iyi motive eder. Hedefe yaklaştıkça hızlanırsın asılırsın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • frank pais F kullanıcısına yanıt
    Hedefini 400 puan yaparsan 380 yaparsın iyi dersin az kaldı dersin gevşersin ve unutma sınavda çoğu insan hedefinden düşük yapar ben oyuzden 5k hedef diyorum yoksa ham 10k 15k da olur ama 5k için çalısıyorum 10k da olsa üzülmem umarım anlatabilmişimdir derdimi kapasite konusuna gelince Allah'a şükür zeka konusunda kendime güveniyorum ve çevrem tarafındanda Zeki biri olarak görülürüm arkadaşlarım hocalarım vs..

• Yukarı

• Silverdevil21 S kullanıcısına yanıt
    diğerleri de kötü değil ama gelişmesi lazım tabi . Başarılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.