Şimdi Ara

Bi ben mi bu kadar karamsarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 42k ya yazacak bölüm yok İstanbul'a gidemeyebilirim. Önerilere açığım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İYTE Makine yazsana vaz mı geçtin

• Hocam kampüs öyle böyle değil. Hocaların birkaç sunumunu izledim 4 yıl öncekilerle aynı çok güncellemiyorlar. Çoğu da akademik çalışmalara yönlendiriyor iş hayatına değil. Düşüncelerimde yanlışlık varsa biri düzeltsin.

• Eğer maddi durumun yeterince iyi değilse istanbulda öğrencilik yapmamanı öneririm çünkü 3-4 sene önce aile ekonomisi ortalama durumda olan arkadaşlarımın çoğu şu an sürünüyor

• Böyle bir ekonomik krizde ne kadar iyi olursa olsun yine güvenmem açıkçası

• Ozge717182 O kullanıcısına yanıt

Anladım. Konum maalesef sıkıntılı gezip gördükten sonra daha net bir şey söyleyebilirim. GTÜ Makinede düşünebilirsin.

• ben eczacılık yazmayı düşünüyorum sıralamamız aynı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Odtü istatistik yaz. İstanbul olmayıversin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ege ee odtu istatistik iytede iyi bölümler var ytu makine gelir

• İşsiz kalacağım bir mesleği yazmayı düşünmüyorum. Sizin isteme sebepleriniz neler ki?

• Ege elektrik elektronik iyi değilmiş okuyanlar memnun değil odtü istatistik olabilir 👍 iyte nin ceng ehm makine dışındaki bölümlerinde zaten mühendislik için akreditasyon gözükmüyordu kılavuzda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozge717182 -- 22 Temmuz 2022; 11:1:6 >

Hocam Ege EE okuyan bi abi vardı o övüyordu benim gözüme de hoş gelmişti o ugrasa iyi olur aslında.Akredite olması çok inanılmaz önemli oldugunu dusunmıuyorum ama zaten sizin makine kesin tutuyor ehb de belki tutar siz gene de koyun tercih listesine.Eskisehir Endüstri de bakabilirsiniz hocam Gazi endüstri de

• Hocam akredite olması nasıl önemli olmaz?

neden işsiz kalasınız ki maddi durumunuz iyiyse açın bir eczane mis gibi . bizim burda eczacıların hepsinde son model araba var ayrıca bir tanıdığın 2 3 tane evi var daha almaya devam ediyor :D

• Esnaf olmak istemiyorum. Eskisi gibi kazanmıyorlar artık. Benim bulunduğum yerde sıralı var biri mecburi kapatılacak mesela. Özel sektörü de araştırdım. Zaten çoğu eczacılık okuyan arkadaşım da oraya kaymayı planlıyor. Orada da alımlar az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozge717182 -- 22 Temmuz 2022; 17:28:22 >
  • mrbarricade miydi hocamın ismi o Ege’de ee okuyor sanırsam baya övüyordu. Merak ettiğiniz bir şey varsa ona sorun, ilgili bi abiye benziyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    Hocam bölüm hakkındaki düşünceleriniz neler? Bu sene ne kadar ileri çeker acaba? Geçen sene 45kdan almış sanırsam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.