Şimdi Ara

Bi bakın lütfen çoğu kişide bu sorun var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler başlıktaki gibi çoğu kişide bu sorun var ultimate spiderman restart atıyor çoğu kişide bu sorun var ama çözüm yok pc kaldırmıyo desek pc de ii 1gb ram,512 ekran kartı,ekran kartı asus extreme AX550 yazıyo,intel,3.20 ghz sorun neden kaynaklanabilir acaba ve dvd tak calistir aldim denedim res attı ve cd aldım normal onda denedim yine res attı neden kaynaklanabilir sorun acil yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinaTo -- 20 Ocak 2008; 20:26:41 >

• lütfen ya cvp yazın neden kaynaklana bilir formatta attım aynı
  • Bahsettiğiniz oyun orijinalmi?

Eğer değilse ve dediğiniz gibi çoğu kişide farklı konfigüraasyonlarda problem varsa oyunun korsan olarak hazırlanması aşamasında yapılan eksiklikten dolayı olabilir.
  • crack'te sorun olabilir orjinal degilse oyun...
  • hmm da evde 2 tane pc var onu hızlı olan pc ye yükleyinca res atıyo ama öbür yavas pc ye yükleyince acılıyo ama cok kasıyo oynanmıyo
  • Sistemden kaynaklı bi sorun olacağını zannetmiyorum bende o oyunu çok eski bi sistemde oynamıştım sorunsuz beliki oyunun cd sinde bi sorun vardır diyecem ama farklı cdde denemişşin ama internette crack yada fix yamaları felan varsa onlarıda deneyebilirsin
  • evet öyle bi oyunda benim elimde var freedom figters. bu oyun p4 1,7 işlemci, xfx mx400(64mb) ekran kartı, 512 ram de sorunsuz bi şekilde oynanıyo ama. imzamdaki sistemde oyun sorunsuz yükleniyo yanlız açılmıyo. ekran kararıyo ve takılıyo. cd de sorun yok. crack tede sorun yok. optik sürücüdede sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evt ya cafelerde de olan bi sorun olsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.