Bir ara t-shirt bastırlıp satılcak falan deniliyodu . Sonra bi grafiker çıkıp , logoyu kullanamazsınız , biz site üzerinde satış yapıcaz , v.s. gibisinden bişeyler söyleyip , konuyu kilitlemişti Hatırlıyo musunuz ?
Ben bastırırım seve seve yeter ki DH o yetkiyi ve izni versin, sonuçta DH ismini belki isim hakkı gözetmeden de bastırabiliriz ama yakışık almaz.
Başkası bastıracaksa da öyle kalitesiz 2.ci 3.cü sınıf t-shirtlere bastırılmasın ama! Quicksilver, Nike, Zara, U.S.Polo, Levis, Mavi gibi markaların baskıya uygun düz renk t-shirtleri kış girdiği için inanılmaz ucuz, toplu alımlarda yok pahasına alınabilir baskı yaptırılmak üzere.
Hangi modelde baskı yapılacağı da buradan pekala belirlenebilir oylama yapılarak.
bastırın alalım arkadaşlar
Benim konu vardı, onu yukarı taşıyayım dur aklıma gelmişken. Orda girişimci bir iki arkadaş vardı.
bunları unutmayalım
bastırmak isteyen, tasarımı yapan arkadaştan psd'sini istesin tish-o dan bastırabilir kendi başına.
Yahu bende 1-2 tasarım yapmak isterim. Fazla yetenek yok ama. DH t-shirt güzel fikir. Logo sorunsa kullanmayız da ne gibi sorunu olacak anlamadım. Sonunda site dışından birisi o t-shirtü almaz.
Aslında dh böyle birşeye başlasa iyi olur
konu dışı yazan t-shirtlerden istiyorum bende eğer olurda satılırsa lütfen pm esirgemeyiniz. (not: mümkünse body tarzda xxl versiyonunuda üretsinler)
Dh ALL Star konseptide olsun. Dotanın 6.45li maplarının resimleri gibi. Bazar artisi-sedat- o rly- fln fln fln.
güzel olur
o konudada dedim burdada diyorum basılsa hepsinden 1 er tane alırım Dh