Şimdi Ara

Bi anlık hırsla eski sevgilimi feysten sildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 hafta sonra ayrılma yıldönümümüz olucak. yaklaşık 5 ay kadar çıkmıştık. ondan ayrıldığımdan beri kimseyle çıkamadım içim elvermedi,benimle konuşuyordu ama her defasında konuşma belirli bi seviyeye geldikten sonra mesajı kesiyordu,aradan uzun süre geçince tekrar ortaya çıkıyordu. Az önce bi durumun altında tanımadığım bi erkekle samimi bi sohbeti olduğunu gördüm,bi an gaza geldim sinirlendim onu ve bana onu hatırlatan,duvardan duvara konuştuğu,bağlantılarına yorum yaptığı herkesi feysimden sildim. 20'ye yakın kişiyi tek tek sildim,sonra içim bi kötü oldu. onu unuttum artık diye kendimi kandırıyormuşum meğerse. içim hiç rahat değil ama böylesi daha iyi olacak gibi geliyor bir yandan da. sizce iyi mi yaptım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caterina -- 6 Temmuz 2012; 4:32:10 >

#Anathema #Cranberries #AvengedSevenfold #S.O.A.D #H.I.M #Maroon5 #Opeth #Radiohead.
  • İyi yapmışsın boşver.
  • Hocam neden ayrılmıştınız ? Bu da önemli sayılır

Orijinalden alıntı: gorch

feys ney? yeni mi çıktı benim haberim yokta.

canım benim hadi interneti kapat da kolana çekirdeğine dön sen. mümkünse bu konuya uğrama bir daha.

quote:

Orijinalden alıntı: 6,02x10^23

Hocam neden ayrılmıştınız ? Bu da önemli sayılır

her zamanki ufak tartışmalardan biriydi,ben barışırız diye beklerken o tavrını koydu artık bittiğini hiçbir şekilde tekrar olamayacağını söyledi. sonradan öğrendim o gece eski sevgilisine seni özledim tekrar deneyelim mi tarzı birşeyler demiş,çocuk da bunu reddetmiş. Bunu ilk duyduğumda bir daha bu kızla konuşursam ne olayım diyordum.

• Hocam ne yazık ki hayır gelmez ondan sana. Az buçuk Ko bölümünde gördüm seni iyi birine benziyorsun. Başka biriyle denemeye çalış bence belki unutursun.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam ne yazık ki hayır gelmez ondan sana. Az buçuk Ko bölümünde gördüm seni iyi birine benziyorsun. Başka biriyle denemeye çalış bence belki unutursun.

bunu bir türlü kabul ettiremiyorum işte kendime. baksana şimdi tek yaptığım sanal alemde arkadaşlığımı bitirmek olmasına rağmen içim kötü oldu.

Orijinalden alıntı: flat

Hiç yüzleştin mi kızla sen bunu bunu yapmışsın diye içindekileri döktün mü dökmeden rahatlayamazsın.

Aynen biraz laf sokarsan kıza rahatlarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Hiç yüzleştin mi kızla sen bunu bunu yapmışsın diye içindekileri döktün mü dökmeden rahatlayamazsın.

Aynen biraz laf sokarsan kıza rahatlarsin

Laf sokmak da yetmez direk sövebilirsin
  • quote:

sanırım sorun bu. ne zaman ona karşı öfkemi kusacak olsam onu bulamıyorum uzun süre görüşemiyoruz sonra bir anda ortaya çıkıyor,o zaman da içimden gelmiyor hesap sormak veya sen böyle böyle yapmışsın diye her şeyi kızın yüzüne vurmak. ya da yapamıyorum işte. sanırım sorun burda hocam,hep düşünüp dururdum o kadar da kopulamayacak bi kız değil ama neden kopamadım ben hala diye. çok sağol. sorunu tespit ettik, bir de çözebilsem tam olucak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Nocturne.

sen gerizekalısın. kızla altı üstü 5 ay çıkmışsın şu aptal triplere giriyosun bu bir. kız sana az kalsın boynuzu takıyomuş sen hala kötü mü yaptooom :( :( tavırlarındasın bu da iki. kız seni köpeği etmiş ama zeki kızmış helal olsun.

bunların hiçbirinin farkında değilim mi sanıyorsun ? takıntılı adamım; neden,nası,ne zamana kadar bilmiyorum. sadece bir şeye takıyorum. sorun bu. yıllardır bir kız için triplere giren arkadaşlarımı eleştiririm,yardım istediklerinde hayat ondan mı ibaret nutukları çekerim ama yok işte ne dersem diyeyim kurtulamadım takıntımdan. ağzım farklı şey söylüyor,beynim farklı şey düşünüyor. yok,elde var 0.

Orijinalden alıntı: Caterina

quote:

sen gerizekalısın. kızla altı üstü 5 ay çıkmışsın şu aptal triplere giriyosun bu bir. kız sana az kalsın boynuzu takıyomuş sen hala kötü mü yaptooom :( :( tavırlarındasın bu da iki. kız seni köpeği etmiş ama zeki kızmış helal olsun.

bunların hiçbirinin farkında değilim mi sanıyorsun ? takıntılı adamım; neden,nası,ne zamana kadar bilmiyorum. sadece bir şeye takıyorum. sorun bu. yıllardır bir kız için triplere giren arkadaşlarımı eleştiririm,yardım istediklerinde hayat ondan mı ibaret nutukları çekerim ama yok işte ne dersem diyeyim kurtulamadım takıntımdan. ağzım farklı şey söylüyor,beynim farklı şey düşünüyor. yok,elde var 0.

bu bi sene içinde kimseyle flört etmedin dimi sen? yapamam falan ayaklarını geç ve geç olmadan bişeyleri düzelt. herhangi bi kızla 1-2 hafta takıl hiçbişeyin kalmaz. yaşını bilmiyorum gerçi ama 20 civarıysan garanti veriyorum azcık da cinsel hayat ekledin mi unutman garanti. unutamazsan kızı zorla ben kendi arabamla kaçırcam sana napıyosan yap sonra

• Doğru yoldasın hocam neden takıyosun ki eski sevgilini hala

quote:

quote:

bu bi sene içinde kimseyle flört etmedin dimi sen? yapamam falan ayaklarını geç ve geç olmadan bişeyleri düzelt. herhangi bi kızla 1-2 hafta takıl hiçbişeyin kalmaz. yaşını bilmiyorum gerçi ama 20 civarıysan garanti veriyorum azcık da cinsel hayat ekledin mi unutman garanti. unutamazsan kızı zorla ben kendi arabamla kaçırcam sana napıyosan yap sonra

yaş 19. evet ondan ayrıldığımdan beri kimseyle flört etmedim. hep uzak durdum kızlara. madem bu kadar eminsin, dediğini yapmak için hazırlıklara yarından itibaren başlıyorum. sağol.

• hocam kızlar için değmez yahu vallahi yapmayın bunu erkeklik gururunuzu iki paralık ediyorsunuz şu basit varlıklara. bende ettim zamanında salak gibi laflar ettim.meğersem hiç gereği yokmuş . 3 4 ay sonra kız geldi gene.istemedim bu sefer.resti komple çektim hemde 3 sene çıkmıştım.sizin gibi böyle basit işlerde kişilerde değildik öyle eski sevgilime döndüm cart curt.hocam sen bu kızın böyle olduğunu anlamadınmı eski sevgilisine mesaj atmış ne demek kız direk yollu işte bir an boş kalmaz böyleleri.sürekli birilerini peşine takmayı sever.nefret ederim şu kızlardan bunlarla ilgilenenlerden de. ha cinsellik için diyorsan bişe demem ozman vur kaç. ama 5 ay 10 ay yapma . 2 ay takıl yolu ver. sonra erkeklerin genlerinde var kafaya takıyor benimsiyor sahipleniyor..bende aşırı birşekilde böyle olduğum için kısa ilişkilere hiç başlamıyorum. 1 2 tane max adam gibisini bulmak ümidim.sana tavsiyem tamamen koyver gitsin.hiçç ama hiçç kıza mesaj atıp arayıp felan iyicene kaldırma biryerlerini.onu 1 gün düşünme 2.gün zaten otomatik kendin diyeceksin ben napıyorum diye.ilklerde zor olur ama sonra rahatlarsın.hiç kafana takılacak bir durum değl emin ol kardeşim. iyi biri demişler senin için o zaman salla biri gider biri gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

hocam kızlar için değmez yahu vallahi yapmayın bunu erkeklik gururunuzu iki paralık ediyorsunuz şu basit varlıklara. bende ettim zamanında salak gibi laflar ettim.meğersem hiç gereği yokmuş . 3 4 ay sonra kız geldi gene.istemedim bu sefer.resti komple çektim hemde 3 sene çıkmıştım.sizin gibi böyle basit işlerde kişilerde değildik öyle eski sevgilime döndüm cart curt.hocam sen bu kızın böyle olduğunu anlamadınmı eski sevgilisine mesaj atmış ne demek kız direk yollu işte bir an boş kalmaz böyleleri.sürekli birilerini peşine takmayı sever.nefret ederim şu kızlardan bunlarla ilgilenenlerden de. ha cinsellik için diyorsan bişe demem ozman vur kaç. ama 5 ay 10 ay yapma . 2 ay takıl yolu ver. sonra erkeklerin genlerinde var kafaya takıyor benimsiyor sahipleniyor..bende aşırı birşekilde böyle olduğum için kısa ilişkilere hiç başlamıyorum. 1 2 tane max adam gibisini bulmak ümidim.sana tavsiyem tamamen koyver gitsin.hiçç ama hiçç kıza mesaj atıp arayıp felan iyicene kaldırma biryerlerini.onu 1 gün düşünme 2.gün zaten otomatik kendin diyeceksin ben napıyorum diye.ilklerde zor olur ama sonra rahatlarsın.hiç kafana takılacak bir durum değl emin ol kardeşim. iyi biri demişler senin için o zaman salla biri gider biri gelir.

eyvallah sağolasın

iyi ki donanımhabere açmışım bu konuyu. baya bi rahatladım. bu düşüncelerle kendi kendimi yer bitirirdim,tanıyorum kendimi.

• quote:

eyvallah sağolasın

iyi ki donanımhabere açmışım bu konuyu. baya bi rahatladım. bu düşüncelerle kendi kendimi yer bitirirdim,tanıyorum kendimi.

sen güzel canını sıkma kimse senden kıymetli değil bu konuda bencil ol. aç oyun oyna nette dolaş takıl kafaya takılcak dert var dert var..

her çıktığınla evleniceksin diye birşey yok..hiç ummadığın biriyle evlenirsin.çok umduğun kesin evleneceğim dediğinle yarın kavga edip ayrılırsın.hiçbirşey kesin değildir.o yüzden biraz akışına bırak.biraz cool ol.(başka kelime bulamadım.) yani olayların biraz uzağında tut kendini.uzaktan izle ve ona göre hareket et.

ve sana çok sevdiğim bir sözü yazayım.çok iyi oku ve düşün..bi nebze olgunlaşmanı kesin sağlar sözü anlarsan.

Tanrı size istediğiniz değil, ihtiyacınız olduğunuz insanları verir. Öyle ki bu insanlar size yardım edecek, sizi incitecek, size acı verecek, sizi terkedecek, sizi sevecek ve olmanız gereken insan olmanızı sağlayacaktır. !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Temmuz 2012; 5:33:35 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.