Şimdi Ara

Bi anımı anlatıyorum beyler toplanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bikeresinde bizim mahallede ramazandı, ben çok küçüktüm ozamanlar 4 yaşındaydım, evdekiler beni pide almam için fırına gönderdiler bende 42 santimlik boyumla ve ters giydiğim pikaçulu terliklerimle fırının yolunu tuttum, daha sonra fırına gittim ve o buram buram ramazan havası kokan sıraya girdim, şişman kel bıyıklı babacan amcalar sırada sohbet ediyorlardı ama aralarından 1 tanesi çok zayıf beyazlaşmış saçları ve sigara içmekten çökmüş suratıyla aralarında durup birşeyler anlatan şişman kel bıyıklı babacan amcayı dinliyordu sigarasından arada bir fırt çekerek.. bende kalabalıktan dolayı onların bacaklarının arasından geçerek sıraya girdim , biraz bekledikten sonra sıra bana geldi ama boyum çok küçük olduğu için adam beni görmedi ve arkamdaki başını dışarı pide almak için örtmüş eve gidince o örtüyü çıkarıp sandalyenin kenarına asıcağı belli olan bi teyzeye verdi pideleri, çok sinirlenmiştim "hoop teyze burda biz varız dedim" duymadı beni aldı pideleri gitti, sonra ben orada zıplıyorum hopluyorum taklalar atıyorum beni görsünde pide versin diye ama nafile, sürekli bi arkamdaki alıyor pideleri ve gidiyor, herkes gitti ezan okundu tek başıma hala pide almak için bekliyordum sırada, çalışanlarda iftar için fırının arkasındaki yerde yemek yiyorlardı, sonra yanlarına gittim ben pide alcaktım amca dedim, sen kimin oğlusun bakıyım dedi, pide alıcam pideeeee!! diye bağırdım ve o katı görünümlü amca bana öyle bir baktı ki dedim aha dayağı yedik, sonra kalktı bana bi tane pide verdi ve bende eve gittim

• _____________________________
    ayarlanır o yaa..
  • Cool Story Bro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenway -- 24 Temmuz 2012; 9:23:33 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ayarlanır o yaa

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

Sadece sizin mahallede mi ramazandı o sene ?

Karadeniz Teknik Üniversitesi
    İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri Bölümü (2009)
  • 4 Yaşında 42 cmmiş
  • ''aralarından 1 tanesi çok zayıf beyazlaşmış saçları ve sigara içMekten çökmüş suratıyla aralarında durup birşeyler anlatan şişman kel bıyıklı babacan amcayı dinliyordu sigarasından arada bir fırt çekerek.. ''
    Demeyeydin iyiymiş

Orijinalden alıntı: elk_35

''aralarından 1 tanesi çok zayıf beyazlaşmış saçları ve sigara içMekten çökmüş suratıyla aralarında durup birşeyler anlatan şişman kel bıyıklı babacan amcayı dinliyordu sigarasından arada bir fırt çekerek.. ''
    Demeyeydin iyiymiş

geçen bi kitap okumuştum ordaki yazarda böyle uzun uzun betimlemeler yapıyodu hoşuma gitti bende denedim ne var yani
  • Dostum 4 yaşındasın 42 cm sin okuldaki cetveler 30 cm neredesyse cetvel boyundamıydın ? Ama o kadar küçük olduğunu düşünmüyorum Zamanında doğan bir bebeğin ortalama boyu 50 cm e yakın olur ben doğduğumda 39 cm doğmuşum .

Bikeresinde bizim mahallede ramazandı, ben çok küçüktüm ozamanlar 4 yaşındaydım, evdekiler beni pide almam için fırına gönderdiler bende 42 santimlik boyumla ve ters giydiğim pikaçulu terliklerimle fırının yolunu tuttum, daha sonra fırına gittim ve o buram buram ramazan havası kokan sıraya girdim, şişman kel bıyıklı babacan amcalar sırada sohbet ediyorlardı ama aralarından 1 tanesi çok zayıf beyazlaşmış saçları ve sigara içmekten çökmüş suratıyla aralarında durup birşeyler anlatan şişman kel bıyıklı babacan amcayı dinliyordu sigarasından arada bir fırt çekerek.. bende kalabalıktan dolayı onların bacaklarının arasından geçerek sıraya girdim , biraz bekledikten sonra sıra bana geldi ama boyum çok küçük olduğu için adam beni görmedi ve arkamdaki başını dışarı pide almak için örtmüş eve gidince o örtüyü çıkarıp sandalyenin kenarına asıcağı belli olan bi teyzeye verdi pideleri, çok sinirlenmiştim "hoop teyze burda biz varız dedim" duymadı beni aldı pideleri gitti, sonra ben orada zıplıyorum hopluyorum taklalar atıyorum beni görsünde pide versin diye ama nafile, sürekli bi arkamdaki alıyor pideleri ve gidiyor, herkes gitti ezan okundu tek başıma hala pide almak için bekliyordum sırada, çalışanlarda iftar için fırının arkasındaki yerde yemek yiyorlardı, sonra yanlarına gittim ben pide alcaktım amca dedim, sen kimin oğlusun bakıyım dedi, pide alıcam pideeeee!! diye bağırdım ve o katı görünümlü amca bana öyle bir baktı ki dedim aha dayağı yedik, sonra kalktı bana bi tane pide verdi ve bende eve gittim

sigara oruç bozuyormuymuş git sor bakayım o amcana yada amcan oruç tutmuyor madem pide sırasına giriyor bu ikisi bir çelişki

• bizim mahallede
    ramazandı,

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.