Bildirim
BGBG den kaç para kazanıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
BGBG gerçekte ne kadar gelir elde ettiğinizi değil, tahmini kazancınızın aldığınız sayfa görüntüleme, gösterim veya sorgu sayısına bölünüp 1000 ile çarpılmasıyla ortaya çıkan değeri gösterir. -
kazancını görmek istiyorsan performans raporları/ürünler/içerik barındırıcılar için adsense ye tıkla -
0.7 TL nedir ya bırakıyorum 70 kuruşmu -
1000 gosterim basina kazanilacak tutar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fenerlimami122
0.7 TL nedir ya bırakıyorum 70 kuruşmu
70 değil 7 kuruş 7 görüntülenmeye nekadar bekliyorsunki fazla bile vermiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasdqwertyveyaalxyvance -- 15 Ağustos 2014; 2:58:44 > -
Muhammet Kopuz ifşa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yapma yawwwww
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
benimkide böyle 22,84 tl mi kazandım ? süper napolyon.com'danda 25 lira kazandım iyi gidiyorum :)
haa napolyona üye olmak isteyen siteye giripte üye olabilir direk 10 lira ile başlamak isteyenler linke tıklasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 15 Ağustos 2014; 3:29:52 >
-
-
Omg ülkeyi terk ediyorum atyefgafhsafgsafysahfs
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X