Şimdi Ara

[BFTURK] Clan Tanıtım Konusu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
913
Cevap
5
Favori
38.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oooo greyfurt serveriiii. Gene hizli bir serverimiz olucakkkkk!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Oooo greyfurt serveriiii. Gene hizli bir serverimiz olucakkkkk!

Hadi inşallah lagsız olur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Oooo greyfurt serveriiii. Gene hizli bir serverimiz olucakkkkk!

Greyfurt ne alaka ya

Serverın hızı içindeki oyunculardan kaynaklı sanırım
  • Serverimiz açıldı hepiniz davetlisiniz arkadaşlar.64 kişiliktir,haritaya göre 32 ye düşebiliyor.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/e21989c3-79ee-4c62-a1ad-29fd22b99969/Multiplay-BFTURK-Clan-Server-battlefieldturk-com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 26 Ekim 2011; 19:25:00 >

• hadi hayırlı olsun.
  • Eyv.Bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

Valla ben uçaktan fln geçtim ,baseye bi tane bisiklet fln koysalar bari benim gibi sona kalanlar için, hep en sona ben kalıyorum arkadaş araçlara binen gidiyo :) Yürü yürü bitmiyo caspian...

eheheh
  • Ercan abi bazi bolumlerde duvara dayali pisiklet var bin onlara
  • o değilde dünkü bölümde attacktayken defans yapan kimdi la , gülmekten hatırlayamadım :):):):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

o değilde dünkü bölümde attacktayken defans yapan kimdi la , gülmekten hatırlayamadım :):):):)

E arkadaş bana gülmüştünüz Vietnam'da başınıza geldi
  • Arkadaş bi vakit bulabilsem işten, oynayacağımda. Bayrama kadar arasıra giriyorum. Oyunda şuan için çok hata var ama yine de çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guarre -- 28 Ekim 2011; 14:02:03 >
  • Clan mılan diyorsunuzda serverlarda hiç Turkiye le ilgili hiç bişey yok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 28 Ekim 2011; 15:59:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Clan mılan diyorsunuzda serverlarda hiç Turkiye le ilgili hiç bişey yok ?

Mesela? Örnek verip bizi bilgilendirirsen istediğin şeyi koyalım Türkiye ile ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

quote:

Mesela? Örnek verip bizi bilgilendirirsen istediğin şeyi koyalım Türkiye ile ilgili.

Hocam bakıyorum serverlara Turk serverlarını bulamadım elin gavurlarıyla oynamak can sıkıyor :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

quote:

Hocam bakıyorum serverlara Turk serverlarını bulamadım elin gavurlarıyla oynamak can sıkıyor :)

server search kısmına büyük harfle TURK TURKEY yazıp türk serverlerini bulabilirsin.

• arkadaşlar single da fear no evıl bölümünde oyun başladığında kapanıyor oyun ne olabilir sorun ekran kartından olabilirmi çalışmayı durdurdu hatası alıyorum
  • Oyunu heyecanla beklediğime değmedi. Çok hızlı akıyor. Ben düşmanı göremeden ölmüş oluyorum. MW3'ten ne farkı kalmış? Aldığıma pişmanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClavicuLa NoX

Oyunu heyecanla beklediğime değmedi. Çok hızlı akıyor. Ben düşmanı göremeden ölmüş oluyorum. MW3'ten ne farkı kalmış? Aldığıma pişmanım.

valla ne yalan söyliim bende pek sevmedim crysis2 daha iyiydi.
  • Oyunum daha gelmedi ulen. Gelince tüm ayarları deneyip optimize için gereken ayarları yayınlıycam. minimum görüntü kaybı/maksimum FPS
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.