Şimdi Ara

BF5'de %0.1 FPS değerlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    60'a sabitlenmiş hal imi bu eğer öyleyse frameler güzel cikmiş. %100 smooth demiş işte
  • 72 ye sabit tdm girdim demin 30 kişi vardı bir de 64'lüğe gireyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 8 Şubat 2020; 17:10:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

72 ye sabit tdm girdim demin 30 kişi vardı bir de 64'lüğe gireyim
    yerinde olsaydım tüm ayarları en düşüğe yaslar fpsyi salar öyle oynardım

o ayarların içinde işlemciye bindiren ayarlar da var

bu tür oyunda yüksek fps hedefliyorsan alabildigin en yükse fpsyi al ki düşüşler de tolere edilebilir fpslerde olsun
  • fps de sorun yok ya asıl sorun çok mini donmalar hissettirmesi ara sıra yoksa oynanışa etki etmiyor. millette ne kadar bu değerler diye açtım bu konuyu zaten
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    bu bölümde gerçekten oturup bf5 oynamış adam bulman zor. herkes kağıt üzerinde teori kapiştiriyor. ortalik 3700xlerden geçilmiyo ama oturup da oynayan pek yok

bende oyun olsa arada deneme yapardım. vakti zamanında çok merak edip origin access ile oynamıştım. bi tane 64lük açtım haritay unuttum i5 8400ü terletmişti açıkçası her şey en düşükte 150 160 fps aliyodum %1 değerleri 80 90lardaydı galiba. ama havadan yere yapılan bir tür saldırılar vardı onlar olurken donuyordu. çok karmaşik bi oyun. her yerden her şey oluyoır sürekli bi aksiyon var. hele ki o 64lük haritalarda tam bir kıyamet ortamı.

ben konu multiplayer oyunlar olunca takıntılı biriyim yok yani elimde rtx 2080ti de olsa her şeyi en düşüğe çekerim. en küçük bir fps düşmesine bile sebebiyet verebileceğindne şüphe ederim. hikayeli oyunlarda ise tam tersi. grafik arttırmak için gerekirse 30 fpsye bile tahammül edebilirim. benim yaklaşımım böyle seni bilemem tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 8 Şubat 2020; 17:18:3 >

• Hocam forumca hepimizde rtx2080ti var sizde nasıl olmaz???
    1600 işlemci ve rx570 e sahip sistemim var ama bf v sahibi olmadığım için konu için birşey diyemiyorum. Ayrıca cs go dahil multiplayer oyunları en düşük ayarlar ile oynuyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2019daDHyekatilmak 2 kullanıcısına yanıt
    valla ben 2080tiyi anca rüyamda görürüm. zaten oyunlar bok gibi optimizasyonla gelirken ne gidip ryzen 3700x'e ne de 2080tiye para vermem.

bundan 5 yıl sonra ps5 çatır çatır oyunları açmaya devam ederken 3700x ve 2080tinin durumu ne olacak görücez. daha şimdiden bf6 için adam korkmaya başlamış. millete sorsan ryzen 1600 ömürlük işlemci. 3700x dediğin işlemci de 1600'ün üzerine %25 ipc, +2 çekirdek +4 izlek ekleyen bir varyant sadece.

ben artık pc toplamam. net. konsoldan devam edeceğim. optimizasyonsa optimizasyon. ps4'ün zamanında ps4 fiyatına toplanan pcler bugün bf5 açabiliyopr mu? açamıyor. bakıyorsun aynı paraya ne toplanmış, fx 4300 ve gtx 660lı sistem toplanabiliyormuş. hadi bu iki bileşene bf5 oynat da göreyim. ama o parayla ps4 almış adam bf5i çatır çatır oynadı. yarın öbürgün cyberpunkı da oynayacak. witcherı da oynadı, oynamadıgı oyun kalmadı. o gtx 660 wiçırda bile tatmin edecek performans verememiştir.

eyyorlamam bu kadar. 2080ti alan da keyfine baksın. zaten 2080tiye pğarası yetiyorsa 3 yıl sonra 3080tiye geçer. onlar ayrı insanlar. :D arkadaşımdan biliyorum. adam 1440p ve 1080ti sisteme sahip. control oyununda huzursuz oldu. sabit 60 fps veremedi 1440pde o şanlı "1080ti". gitti 2080tiye geçti. gözünün yaşına bakmadı. adamda para var abi. 8 saatlik keyfi iki ayar düşürmeyeyim diye cebinden şak diye para verebilen adamlar var. forumdaki donanım bölümde de bu tür insan çok. değirmenin suyu nerden bilemem tabi. bu adam kendi parasını kazanıyor tabi ona bişey diyemem. ben de kazanıyorum bir şeyler ama cık, hayatta öyle meblağlar ödemem. adamlar %25 performans farkına %60 para istiyor abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 8 Şubat 2020; 17:35:50 >

• konsol alsak bu sefer her oyuna 300-500 verilemeyeceğine göre ve bir anda 5000 tl çıkartıp verecek gücüm olmadığı için mecbur pc deyiz

neyse ki diğer oyunlarda hiç sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 8 Şubat 2020; 18:5:2 >
    bf5 dışında sorun yaşamazsın aslında onda da sorun yaşamaman lazım. sen ISLC kur. 16 gb ramim var diye kendine güvenme. windows 10 buglu rami dolduruyor. o donmalar aşırı fazla oluyorsa ram doldugu içindir. reel dolma değil, gizli dolma. doluyor ama programlar seni kandırıyor, w10 seni kandırıyor "boş" diyor ama aslnda değil

ISLC güncel modern windows 10 sistemleri için şart. 32 gb ram'de bile 5 saatlik kullanımda bellek dolup stuttera yol açabiliyor... kullanmayan herkes büyük bir hatada
    Arthmostyoutube
    Empty and Full Standby List (win10 memory bug) - Stuttering Test Comparison in Battlefield 1
    https://www.youtube.com/watch?v=rQuHIlSfxv0

• Haklısın.Burdakiler benchmark fetişisti.Oyun oynayan bulamazsın
  • onu 1024 yapıp start mı diyeceğiz ?
  • quote:

onu 1024 yapıp start mı diyeceğiz ?
    default halde bıraksan kâfi hocam. ondan sonra start diyorsunuz. eğer yararını görürseniz auto start yapabilirsiniz arkaplanda kuzu kuzu sessiz sessiz çalişir

programa güvenebilirsiniz. DDU (display driver uninstaller) programının da yapımcısı tarafından yapilmiş bi program.
  • Bf5 1-2 ay önce oynuyordum multiplayer modu hiç akıcı değildi.

• Optimizasyon sorunu var oyunun cod mwden ders almaları gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bblokee B kullanıcısına yanıt
    6/12 işlemci neredeyse RX 570'e darboğaz yapacak oyuna bak be zaten açık ara en kötü bf oyunudur gözümde sıvadıkça sıvadılar oyun çıkalı 1 seneyi geçti hala ortada doğru dürüst bir şey yok. Şu hayatta merak ettiğim en büyük şeylerden birisi bu oyunun neden bu kadar fazla CPU istediği olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 8 Şubat 2020; 20:25:56 >
    işin kötü tarafı geri adım da atmıyorlar. ac originsden sonra odysseyde geri adım atarlar dedim daha da fena cpu istiyordu. origins'de 25 fps alıyordum, odysseyde 19-20 fpsye düştüm.

ya bu adamların yaptığı ac unity oyunu, odyssey ve originsden daha kaliteli grafiklere ve daha karmaşık şehirlere sahipti. ben bu unity'de 40 fps aldım arkadaş. neyin saçmalıgı bu anlam veremiyorum

çekirdeği bol bulunca optimizasyon yapmayı bırakıyorlar gibime geldi. çekirdeklerin artması bizden çok yapımcıların işine geldi, tembelliğe bahane buluyorlar bence.

geçmişi düşünsene abi? crysis 3 gibi bir yapım 4 çekirdekte çatır çatır çalışabiliyor mesela. fizik motoruysa fizik motoru, grafikse grafik, patlamaysa patlama.

isteseler 2 çekirdeğe bile ne dünyalar sığdırırlar. ps2'in işlemcisi neydi ki god of war, gta san andreas ve niceleri oyunları çalıştırdı.
  • Bf5 oynamayin. Berbat oyun . Sacma sacma sistem istiyor. Agir. Tuslar size yetisemiyor. 400 saate yakin oynadim. Son guncellemeyle tiksindim. Nooblara yonelik hilecilere yasaklamayan para goz oyun oldu. Cok dengesiz.

• Oyunda cozunurlugu 720 p yapmama ragmen fps artmiyor. Sacmalik.

Online oyuncu sayısı ,parçalanma yıkılmz, toz toprak, büyük harita alanı
  • quote:

aero 500 önde 2 tane fan var

şimdilik bunları çekebildim bu saatte adam gibi server bulmak zor malum vsync açıkmış yeni fark ettim bir de fps limitini kaldırınca biraz daha akıcı oldu gibi, daha çok deploy ekranına geçerken ya da ordan doğarken mini donmalar oluyor oynarken çok fazla olmuyor

şu solomon haritasında ağır düşüşler yaşadım gpu anlık %90'lara kadar indi
    Küçük bir aksaklıktan dolayı mesajınızı geç cevaplayabildim. Kusura bakmayın.Kısaca yazıyorum. Egzos fanının üstüne çatıya fan takın. Uzun açıklama aşağıda

Havalandırması 2 tane neredeyse mükemmel olan coolermaster kasada başımıza geldi bu olay. Birisinde çatıda fan olmasına rağmen "silent" modda düşük devirde dönen fan yüzünden diğerinde ise önde 3 tane ve egzosta fan olup full speed profilde üflemesine rağmen stutterlar oluyordu. Bakın nerdeyse mükemmel dedim. Mükemmel olmayan kısım çatıda noctua fanları olmasına rağmen silent modda dönen fanlar ve çatıda hiç fanı olmayan diğer kasa. Fanı olmayana fan taktık diğer kasanında fan profilini turboya aldık sıfır stutter oldu. Çatı fanları önemli. Bf5 te öyle bir stutter oluyorduki oyun takıla takıla gidiyordu. Özellikle bf5 te oluyordu. Diğer oyunlarda daha azdı. Çünkü diğer oyunlar işlemciyi ve bileşenleri bu kadar krize sokamıyor. Anakart bileşenleri ramlerde bu kaosta ısınınca stutterlar oluyor.

Benim bf5 oynamadığımı idda edenlerde olmuş başlıkta. Gülüp geçiyorum. Bf5 oynamasak bu kadar tavsiyeyi nasıl verelim? Zaten bf5 te sıkıntı yaşadık diye çözdük hikayeyi. Konu sahibi arkadaş ise çatıya fan takarsa faydasını görür.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.