Şimdi Ara

bf4 ve bazı oyunlarda oyun içi kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar cs go da 120 90 arası fps alıyorum normalde 250 300 almam lazım 1920 1080 herşey full ve 800 600 da herşey düsüktede aynı fps yi alıyorum ve bazı oyunlardada oluyor sorunum yazılmsalmı donanımsalmı driverlar vs güncel sıcaklıklar gayet iyi işlemci boşta 23 derece ekran kartı 27 derece

win 7 64

fx-6300
    ga 990xa-ud3
    gskill ripjaws 8 1600 mhz tek modül
    msi gaming r9 270x
    wd 1 tb caviar black
    high power 600 w performance

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BCB75913 -- 7 Mart 2014; 7:53:27 >

• İçerik silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Westblooded -- 29 Haziran 2020; 13:24:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgknbzglu

FPS türündeki oyunlarda pek bir bilgim yok fakat, bilgisayarınızda oyun sırasında verilen fps normal değerdedir. Yükseltme çabasına girdiğinizde bilgisayarınızdan o an için verim alabilirsiniz belki ama aynı zamanda zarar da verirsiniz.
    Ekran kartı ve işlemcinin oyuna ayırdığı bir miktar vardır. Onunla yetinmez yüksek performans ister de, fps ayarlarıyla oynarsanız donanımlarınızı fazla ısıdan yakabilir, arıza oluşturabilirsiniz.
    Tabii ki de seçim size kalmış.
    İyi oyunlar, iyi forumlar.

Yanma problemi sogutmamdan asla olmaz ve söylemek istedigim şu 7850 200 300 fps alıyor benim kart niye o fps de takılı cozemiyorum 800 600 a düsürdügümdede aynı 1920 1080 dede aynı
  • fps olayım düzgünmüş az daha düzelttim olay şu nasıl anlatayım oyun içinde yakın yerlere baktıgımda herşey normal akıcı geniş alana baktıgımda mesela dayzda agacların arasından gidiyorum fps sabit ama oyun kasıyor mouse sag sol yaparken farkediyorum mesela bf4 de binalara bakıncada kasıyor fps düşüşü fazla yok ama çok sinir bozucu Tüm güncellemeler yapılı sorunum bir donanımdan kaynaklanıyor ama hangisinden çözemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • Son zamanlarda cihazın üzerinde overclock benzeri bir işlem yaptın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirreddot

Son zamanlarda cihazın üzerinde overclock benzeri bir işlem yaptın mı?

anakarttan bahsediyorsanız phenom x4 965 be yi 3.4 den 3.8 e cıkardım gayette saglıklıydı sonra fx 6300 e geçtim Ekran kartından bahsediyorsanız hayır yapmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: transomanyak

quote:

Orijinalden alıntı: sirreddot

Son zamanlarda cihazın üzerinde overclock benzeri bir işlem yaptın mı?

anakarttan bahsediyorsanız phenom x4 965 be yi 3.4 den 3.8 e cıkardım gayette saglıklıydı sonra fx 6300 e geçtim Ekran kartından bahsediyorsanız hayır yapmadım

Anakartınız ile ekran kartınızın uyumluluğundan ne derece eminsiniz acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • muhtemelen uyumsuz degil sorun yaşayan bulamadım bu anakartla r9 serisiyle ve boyle goruntusu kotu oyun denedim npcler 2 3 ken sorun yok 5 10 tane olunca kasmaya başlıyor ve mekandaki binalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BCB75913 -- 26 Şubat 2014; 1:04:17 >
  • Sorun çözüldü (ekran kartı sorunluymuş garantiden değiştirildi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BCB75913 -- 7 Mart 2014; 9:27:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.