Şimdi Ara

BF4 Oynayanlara kötü haber: 0 HP bug geri döndü!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Videoda da gördüğünüz gibi mermi isabet etse bile karşıdaki adam ölmüyor, ve hatta sizi öldürebiliyor. Bir saat içerisinde 3 kere başıma gelen bu bug son patchten sonra tekrar çıktı ve hiç de hoş bir şey değil. Sizin görüşleriniz?

• Hocam HP muhtemelen 0.1-0.4 arasinda kalmistir 0'a yuvarlanmistir tahminimce.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 hp sadece oyle gozukuyor. yani adamin cani full olsa bile killcam de 0 gozukuyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de sık sık yaşıyorum. Ve adamın canı cidden 0 kalıyor arkadaşlar full olup 0 görünmesi değil. Bizzat kendi canımın da 0 olduğunu gördüm çünkü. Ayrıca belli bir silahta uzmanlaşınca o silahın kaç mermide karşınızdakini öldürdüğünü biliyorsunuz, benim bu hata yüzünden fareye basılı tutup adamın öldüğünü düşünerek elimi fareden çektiğim zamanlar oluyor. Sonra bir bakmışım adam beni öldürmüş, canı da 0...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 27 Ocak 2014; 15:24:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Ben de sık sık yaşıyorum. Ve adamın canı cidden 0 kalıyor arkadaşlar full olup 0 görünmesi değil. Bizzat kendi canımın da 0 olduğunu gördüm çünkü. Ayrıca belli bir silahta uzmanlaşınca o silahın kaç mermide karşınızdakini öldürdüğünü biliyorsunuz, benim bu hata yüzünden fareye basılı tutup adamın öldüğünü düşünerek elimi fareden çektiğim zamanlar oluyor. Sonra bir bakmışım adam beni öldürmüş, canı da 0...

evet, ayrıca gördüğünüz gibi bir tane headshot kesinlikle kayıtlara bile geçmiyor, ben sıktıktan sonra ateş eden beni öldürüyor (lag demeyin, 20msle oynuyorum) ki srr-61 nereden olursa olsun 2 mermide öldürür (min. damage: 59). inanılmaz gıcık bir bug, kaldırıldığı söylenmişti ama tekrar geldi ne hikmetse...

• bug ise fixlenir takmayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: I. C. Wiener

Hocam HP muhtemelen 0.1-0.4 arasinda kalmistir 0'a yuvarlanmistir tahminimce.

Yok öyle olmuyor, olsa bile her zaman denk gelmesi anormal olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.