Şimdi Ara

BF4 Mantle Fuction / Directx Fuction Hatası Alanlara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim üzere güncel driver yükleyipte resimdeki hatayı alan arkadaşlar olursa diye açmak istedim konuyu. Çünkü 2 dir başıma geliyor sürücüyü komple temizle geri yükle vs uğraşmak zorunda kaldım.
    BF4 ve Amd mantle ana konularına sorunumu yazmıştım arkadaşlar sağolsunlar 1-2 yardımda bulunmuşlardı ancak çözümü çok daha basitmiş. Resimdeki hatayı alıyorsak Belgelerim/BF4/Settings klasörünü silip oyuna tekrar giriyoruz hepsi bu.
    Driver kaldır yükle den sinir olan arkadaşlar olduysa benim gibi yardımım dokunsun istedim, umarım faydalı olur.

Hata :

• quote:

Orijinalden alıntı: Scienly

Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim üzere güncel driver yükleyipte resimdeki hatayı alan arkadaşlar olursa diye açmak istedim konuyu. Çünkü 2 dir başıma geliyor sürücüyü komple temizle geri yükle vs uğraşmak zorunda kaldım.
    BF4 ve Amd mantle ana konularına sorunumu yazmıştım arkadaşlar sağolsunlar 1-2 yardımda bulunmuşlardı ancak çözümü çok daha basitmiş. Resimdeki hatayı alıyorsak Belgelerim/BF4/Settings klasörünü silip oyuna tekrar giriyoruz hepsi bu.
    Driver kaldır yükle den sinir olan arkadaşlar olduysa benim gibi yardımım dokunsun istedim, umarım faydalı olur.

Hata :

ilğinç bir durum. Arayanlara lazım olabilecek birşey..

• Yardımımız dokunursa birilerine ne mutlu hocam
  • mesaji mantle ana basligina ekliyorum musadenle.bu baslik asagi gidebilir ama ana baslik daha canli oluyor daha cok kisi gorebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

mesaji mantle ana basligina ekliyorum musadenle.bu baslik asagi gidebilir ama ana baslik daha canli oluyor daha cok kisi gorebilir.

Tabiki hocam, ana konudan daha çok kişiye yardımcı oluruz :)
  • Allah senden razı olsun 2 gündür bu derdin bir çaresini arıyorum.Girmediğim yabancı site yerli site kalmamıştı.O kadar ki İngilizcem gelişti diyebilirim.Adamlar bu konu hakkında roman yazmışlar resmen yok overclock yok msı afterburn daha neler neler... Sildim dosyayı çözüldü sorunum eyvallah Reis!
  • DoesLuckWin D kullanıcısına yanıt
    Rica ederim kardeşim işe yaradıysa :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 4 Optimizasyon sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.