Şimdi Ara

bf4 bug

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bf4 te hata var galiba, tum updateleri yaptim ama senaryo modunda geminin içinden disketi alirken beraber donuyor restart cekpoint diyorum bu seferde disketi aldigimiz kamarada sikisip kaliyorum disari cikamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beni hayata küstüren bir oyun oldu o bug sorunu bende de var dı ekran donuyordu onu bir şekilde çözdüm görev yöneticisinden işlemler arasında bf4 seçip benzeşmeyi ayarladan cpu0 veya cpu1 birini seçip düzeltiliyor fakat görünmeyen adamlar geçtiğin halde kabul edilmeyen bölümler tek çözüm kalmıştı oda onu silmek yardımcı olacak birini bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarsupi

beni hayata küstüren bir oyun oldu o bug sorunu bende de var dı ekran donuyordu onu bir şekilde çözdüm görev yöneticisinden işlemler arasında bf4 seçip benzeşmeyi ayarladan cpu0 veya cpu1 birini seçip düzeltiliyor fakat görünmeyen adamlar geçtiğin halde kabul edilmeyen bölümler tek çözüm kalmıştı oda onu silmek yardımcı olacak birini bulamadım

"beni hayata küstüren bir oyun oldu o bug
    sorunu bende de var dı ekran donuyordu onu
    bir şekilde çözdüm görev yöneticisinden
    işlemler arasında bf4 seçip benzeşmeyi
    ayarladan cpu0 veya cpu1 birini seçip
    düzeltiliyor fakat" hocam burdan gerisini anlayadim.Sonuç olarak kesin çözüm yok değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yok hocam yok sadece ekrandaki donma sorunu düzeliyor onun haricindekine bir çözümoyk oyunu sildim yani son bölümlerde aracla bir villa tarzı evin orada kapıdan gececegim kapı yok yanımdaki adam güvenlikle konusuyor adam yok internette 1gb lık bir dosyası varmıs onu indirince çözülüyor demişler di aradım bulamadım linkler bozuktu sıkıldım sildim bende fakat dediğim gibi sadece donma ise cpu0 veya cpu1 ikisinden birini secince DONMA sıkıntısı geciyor enrandakı DONMA sıkıntısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE_CaPtAiN

quote:

Orijinalden alıntı: serdarsupi

beni hayata küstüren bir oyun oldu o bug sorunu bende de var dı ekran donuyordu onu bir şekilde çözdüm görev yöneticisinden işlemler arasında bf4 seçip benzeşmeyi ayarladan cpu0 veya cpu1 birini seçip düzeltiliyor fakat görünmeyen adamlar geçtiğin halde kabul edilmeyen bölümler tek çözüm kalmıştı oda onu silmek yardımcı olacak birini bulamadım

"beni hayata küstüren bir oyun oldu o bug
    sorunu bende de var dı ekran donuyordu onu
    bir şekilde çözdüm görev yöneticisinden
    işlemler arasında bf4 seçip benzeşmeyi
    ayarladan cpu0 veya cpu1 birini seçip
    düzeltiliyor fakat" hocam burdan gerisini anlayadim.Sonuç olarak kesin çözüm yok değil mi?

http://forum.donanimhaber.com/m_84048141/tm.htm birde buna bak istwesen

• serdarsupi kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam neyse sağlik olsun tesekkurler yardimin icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 Fps drop (ps4 pro)
    6 yıl önce açıldı
    BF5 fps drop problemi
    6 yıl önce açıldı
    CSGO FPS drop problemi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.