Şimdi Ara

Bf3 Ve Gow Son Kardeşlik(Doldu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar son 1-2 haftamız kaldı alabildigimiz kadar oyun alalım:)

Bf3:130 TL
    Gow Volume Collection:50 TL Yani Kişi Başı 36 TL.Kredi Kartı mevcut.Katılmak isteyen arkadaslar mesaj atabilirler.Oyunlarlar alınmıstır arkadaslar.Hesaba para yatırınca hesap bilgilerini mesaj olarak atıcagız.

1.Sowsiriko
    2.OoguzZ92
    3.serdarrx
    4.dracula105
    5.1Stoudemire1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiuKang -- 7 Kasım 2011; 23:02:10 >

• Beyler tam aradığım kardeşlik fakat bir eksik var o da GoW Origins Collection. Acaba bu oyunuda eklememiz mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Stoudemire1

Beyler tam aradığım kardeşlik fakat bir eksik var o da GoW Origins Collection. Acaba bu oyunuda eklememiz mümkün mü?

origins collectionu bende almak isterim ancak diğer arkadaşlar indirmişler
  • dostum onları zamanında aldık zaten gelmek istersen gruba bu oyunları alıcaz
  • arkadaşlar bende GOW serisinin hepsi var ne yazık ki.

EĞER BATTLEFIELD 3 İÇİN ADAM LAZIMSA HEMEN İŞ BANKASINDAN HESABINIZA PARA GÖNDEREBİLİRİM..
  • Bf3 icin hazirim arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: OoguzZ92

quote:

Beyler tam aradığım kardeşlik fakat bir eksik var o da GoW Origins Collection. Acaba bu oyunuda eklememiz mümkün mü?

Mesajını okudum bende öyle yapmayı düşünüyorum, Origins'ı da sonra alırız artık.

Yazabilirsiniz benide ama parayı yatıracağımız hesabın sahibi kim ve hangi banka? bide psn hesap konusunda sıkıntı olmaz umarım geçenlerde bir tane kardeşliğe girdim hesap 5 makinadan fazla makinada aktif edilmiş haliyle oyunu alamadım, akşama kadar onunla uğraştık en sonunda paralar geri iade edildi. Umarım bu tür sorunlarla karşılaşmayız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Mesajını okudum bende öyle yapmayı düşünüyorum, Origins'ı da sonra alırız artık.

Yazabilirsiniz benide ama parayı yatıracağımız hesabın sahibi kim ve hangi banka? bide psn hesap konusunda sıkıntı olmaz umarım geçenlerde bir tane kardeşliğe girdim hesap 5 makinadan fazla makinada aktif edilmiş haliyle oyunu alamadım, akşama kadar onunla uğraştık en sonunda paralar geri iade edildi. Umarım bu tür sorunlarla karşılaşmayız.

bu tür sorunlar olmaz hesap benim adıma özel mesajla banka bilgilerini verecem size

• Stoudemire tamam dostum eklıyorum senide ve tamamlanıyor kardeslık.Oguz92 sana mesajdan hesap bilgilerini atar hesaba para yatırınca şifreleri verir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu tür sorunlar olmaz hesap benim adıma özel mesajla banka bilgilerini verecem size

Dostum bilgileri aldım email adresini ekledim müsait bir zamanında oradan konuşalım banka hesap bilgileri hakkında söylemem gereken bir kaç şey var. Yarında öğlen saatlerinde yatırırım parayı.

@LiuKang tamamdır dostum yazabilirsin beni.

• hocam doldumu kardeslik gurubunuz?
  • oyunu indirmeyen 3 kişi kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaLi83

hocam doldumu kardeslik gurubunuz?

Evet dostum doldu
  • ok, başka bir kardeşlikten aldım oynuyorum süper bir oyun arkadaşlar, sizde oynayınca göreceksiniz. iyi bayramlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaLi83

ok, başka bir kardeşlikten aldım oynuyorum süper bir oyun arkadaşlar, sizde oynayınca göreceksiniz. iyi bayramlar.

teşekkürler sanada iyi bayramlar.
  • Birazdan parayı yatırmaya gidiyorum.
  • iş bankasının farklı atmlerimi mevcut ?benim yollamaya çalıştığım kartsız işlemde para göndermeye çalışınca yine kart istiyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarrx

iş bankasının farklı atmlerimi mevcut ?benim yollamaya çalıştığım kartsız işlemde para göndermeye çalışınca yine kart istiyo ?

yok karsız işlemde niye kart istesin bi yanlışlık yapmışsındır.selahattin yatırdı ona bi danış istersen
  • Parayı yatırdım hesap bilgilerini bekliyorum.
  • Evet hallettk sorunu :) an itibariyle bf3 inmeye basladi 6 saat dio bekleyelim bakalm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.