Şimdi Ara

BF3 UÇAK SAVAŞI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalr son 1 haftadır uçak sürüyorum.Bayaa yol katettim ama bir sıkıntım var.Biraz iyi oynayan biri geldiği zaman dakikalarca vuramıyorum adamı oda beni vuramıyor.5-10 dakika sonra biri pes edene kadar sürüyor.Nasıl yakalarım ne tavsiye edersiniz?

• Adam da hack varsa her yerde vurur dikkat edin
  • Görkem Y. kullanıcısına yanıt
    Gerçi biliyorsundur ama yine de söyleyeim. Jetlerde hızını 305-315 arası tutman lazım. Hızın bu aralıktayken en küçük daireleri çizersin ve en hızlı şekilde çizersin. Mousetan değil de klavyeden oynamanı tavsiye ederim. En azından pitch up ı space tuşuna ata, işini çok kolaylaştırır. Radarı iyi kullanman gerek ve mümkünse ecm jammer kullan dogfight yaparken. Ecm jammer açıkken radarda gözükmezsin. Ve en önemli nokta asla pes etme. Vazgeçip adamın peşinden ayrılırsan senin peşine düşmesi çok kolay olacaktır. Hatırladıklarım bu kadar umarım yardımcı olabilriim.
  • Aklıma 4000 saatini jet içerisinde geçiren adam geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Gerçi biliyorsundur ama yine de söyleyeim. Jetlerde hızını 305-315 arası tutman lazım. Hızın bu aralıktayken en küçük daireleri çizersin ve en hızlı şekilde çizersin. Mousetan değil de klavyeden oynamanı tavsiye ederim. En azından pitch up ı space tuşuna ata, işini çok kolaylaştırır. Radarı iyi kullanman gerek ve mümkünse ecm jammer kullan dogfight yaparken. Ecm jammer açıkken radarda gözükmezsin. Ve en önemli nokta asla pes etme. Vazgeçip adamın peşinden ayrılırsan senin peşine düşmesi çok kolay olacaktır. Hatırladıklarım bu kadar umarım yardımcı olabilriim.

Hocam merhaba. Bende bf3 multiplayer oynuyorum.

Heliyi gayet iyi kullanabiliyorum şimdi de jeti öğrenmek istiyorum.

Ancak dediğiniz gibi fare ile jeti çok zor idare ediyorum.

Heat seaker açılmasına az kaldı. Daha çok acemiyim.

Kendimi nasıl geliştirebilirim?

• BARIŞ55 B kullanıcısına yanıt
    Bildigim her seyi yazfim. Yeni basliyosan direk klavye ile ogrenmeye calis derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.