Şimdi Ara

BF3 ü Arkham City ile takaslamalımıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arkham city yi uzun zamandır oynamak istiyorum battlefieldı daha yeni aldım sayılır ama biraz sıkıldım dice herşey için para istiyor çünkü
    sizce arkham city ile takaslamalımıyım ? biraz trophy kasmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benis -- 2 Temmuz 2012; 14:20:42 >

• takasla bf3 artık oynanmaz hale gelmiş Arkham city oynadığım en iyi single oyun en az 40 saat oynarsın
  • Birşey daha soracağım sizce üstüne 10 lira felan verilirmi ya da en dazla ne kadar verilir malum dükkanla takas yapacağım yaparsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: benis

Birşey daha soracağım sizce üstüne 10 lira felan verilirmi ya da en dazla ne kadar verilir malum dükkanla takas yapacağım yaparsam

Catwoman kullanılmışmı varmı kodu ona bak alırken 10 lira normal sayılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Birşey daha soracağım sizce üstüne 10 lira felan verilirmi ya da en dazla ne kadar verilir malum dükkanla takas yapacağım yaparsam

catwoman şart mı peki ? Kod catwomanın kodu mu ?
  • quote:

quote:

quote:

catwoman şart mı peki ? Kod catwomanın kodu mu ?

Oyundan adam gibi zevk almak istiyorsan şart.
  • Kedi kadın ile oynamak istiyorsan al

Onun dışında güzel bir oyun hırsla oynar bitirsin eğer elinde bf3ten başka online oyun yoksa öyle oturur kalırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheVeteran®

Kedi kadın ile oynamak istiyorsan al

Onun dışında güzel bir oyun hırsla oynar bitirsin eğer elinde bf3ten başka online oyun yoksa öyle oturur kalırsın.

challengeler saatlerini alır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheVeteran®

Kedi kadın ile oynamak istiyorsan al

challengeler saatlerini alır

Çok götürmez
  • bf3 ten başka online oyun yok catwoman o kadar da gerekli değil o zaman
  • Bence BF3 Çünkü batman biter bf3 bitmez
  • Tabi ki hayır ben pc de oynadım bitirdim sıkıldım.
    Ancak bf öyle değil online olduğu için kolay kolay bıkmazsın.
  • Batman kardeşlikle 25 tl'ye geliyor. Elindeki oyunu Batman ile takaslamak istesen zaten senden 15-20 lira alırlar. Bence gerek yok.
  • quote:

bf3 ten başka online oyun yok catwoman o kadar da gerekli değil o zaman

Nasıl gerekli değil hikayenin önemli yerlerini anlatıyor.
  • quote:

takasla bf3 artık oynanmaz hale gelmiş Arkham city oynadığım en iyi single oyun en az 40 saat oynarsın

yaa siz ne saçmalıyorsunuz ?
    EA sadece harita DLC'leri için para istiyor ve fazladan 5-6 harita oynayamayınca oyun oynanamaz mı oluyor ?
    yahu Caspion Border, Operation Metra, Grand Bazaar ve daha bir sürü muhteşem harita zaten halihazırda var
    oyunu toplam oynama sürem 40 saati geçti ve şu ana kadar hiç DLC almadım ve hiç de DLClerin eksikliğini hissetmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Batman kardeşlikle 25 tl'ye geliyor. Elindeki oyunu Batman ile takaslamak istesen zaten senden 15-20 lira alırlar. Bence gerek yok.

bencede kardeşlikle al ucuza gelir ikiside elinde kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutlik48

quote:

takasla bf3 artık oynanmaz hale gelmiş Arkham city oynadığım en iyi single oyun en az 40 saat oynarsın

yaa siz ne saçmalıyorsunuz ?
    EA sadece harita DLC'leri için para istiyor ve fazladan 5-6 harita oynayamayınca oyun oynanamaz mı oluyor ?
    yahu Caspion Border, Operation Metra, Grand Bazaar ve daha bir sürü muhteşem harita zaten halihazırda var
    oyunu toplam oynama sürem 40 saati geçti ve şu ana kadar hiç DLC almadım ve hiç de DLClerin eksikliğini hissetmedim

kim haritalara laf etti ben dlcleri beğeniyorum harita olarak oyunun içine etti her dlc ile saçma sapan dengesiz silahlar güzel silaların dengesini düşür gir oyuna gör pompalı ile 15 kere öl aynı yerde pusan tiplerden eskiden bu kadar güçlü ve çok çeşit pompalı yoktu. 40 saat oynamışsın bende 50 saat oynadım + pre de var oyunu ilk gün aldım ? problem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opricnik -- 2 Temmuz 2012; 22:06:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burak103

Bence BF3 Çünkü batman biter bf3 bitmez

+1 bf3 oynanmaz hala gelmiş diyenler farklı oyunlarımı oynuyoruz acaba ? hergün 330k puan kasıyorum hele bide double xp event oldumu dadından yenmiyor
  • Online istiyorsan.Naruto Shippuudeen UNSG'yi al ve keyfine bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

quote:

Orijinalden alıntı: burak103

Bence BF3 Çünkü batman biter bf3 bitmez

+1 bf3 oynanmaz hala gelmiş diyenler farklı oyunlarımı oynuyoruz acaba ? hergün 330k puan kasıyorum hele bide double xp event oldumu dadından yenmiyor

Abi oyun amaç haline gelmiş sizin gibiler için puan kasıyorsun ne olacak ki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.