Şimdi Ara

Bf3 oynarken pc kitleniyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bf3 multiplayer oynarken bazen 1 saat sonra bazen 30 dakika sonra pc kitleniyor sürekli rahatsız edici bir ses geliyor bilgisayardan ne yaparsam yapayım pc düzelmiyor.
    Sistem özellikleri:

Intel Core 2Quad Q9400 2.6ghz o.c 3.00ghz
    Msi G31M3 p35 anakart
    HD6850 ekran kartı
    4gb ddr2 ram

sorun nedir anlamadım oyunu oynarken ekran kartı ısısı 80 dereceye kadar çıkıyor bu değer çok mu fazladır bilmiyorum oyunu high ayarlarda oynuyorum...

• bende de
    işlemci intel i5 2500 K
    ram 8 gb 1600 mhz
    asus P8 P67 pro anakart
    ve zotac gtx 580 amp ekran kartım vardı sırf bf3 takıntısız oynamak için bu pc yi topladım ama bende senin gibi oyundan atma (crash) donma gibi problemler yaşadım yani sorun bence oyundan kaynaklanıyor pc ile alakalı değil. Şu anda bu oyunu oynamak için pc yi sattım playstation 3 aldım sorunsuz takılmadan oyundan atmadan oynuyorum ama pc deki görsellik ps3 de yok bunu da söylemem lazım
  • arkadaşlar windows unuz orjinal değilse ve ekrar kararıp dııııııııııııt dıye ses gelıyorsa ilaçlarla alakalı olabilir bi bakın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

quote:

Orijinalden alıntı: Queloon

Arkadaşlar ben bf3 multiplayer oynarken bazen 1 saat sonra bazen 30 dakika sonra pc kitleniyor sürekli rahatsız edici bir ses geliyor bilgisayardan ne yaparsam yapayım pc düzelmiyor.
    Sistem özellikleri:

Msi G31M3 p35 anakart
    HD6850 ekran kartı
    4gb ddr2 ram

sorun nedir anlamadım oyunu oynarken ekran kartı ısısı 80 dereceye kadar çıkıyor bu değer çok mu fazladır bilmiyorum oyunu high ayarlarda oynuyorum...

pm attım, bir deneyin yazdıklarımı

bendede aynı sorun vardı, size mesaj olarak gönderdiğim şeyleri uyguladım ve geçti.

çok teşekkür ederim sorun çözüldü... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

quote:

Orijinalden alıntı: Queloon

Arkadaşlar ben bf3 multiplayer oynarken bazen 1 saat sonra bazen 30 dakika sonra pc kitleniyor sürekli rahatsız edici bir ses geliyor bilgisayardan ne yaparsam yapayım pc düzelmiyor.
    Sistem özellikleri:

Msi G31M3 p35 anakart
    HD6850 ekran kartı
    4gb ddr2 ram

pm attım, bir deneyin yazdıklarımı

bendede aynı sorun vardı, size mesaj olarak gönderdiğim şeyleri uyguladım ve geçti.

P.M.

• İyi güzel de bu başlığa aynı sorunu yaşayıp çözüm arayanlar da geliyor, misal ben p.m. ile konusacağınıza burdan yazsaydınız keşke biz de faydalansaydık :/
  • Arkadaşlar orjinal windows sürümü kullanmıyorsanız windows 7 için çözüm Win7loader adlı ilacı yüklemektir.Eski ilacın nasıl silineceğini biliyordum ama malesef şuanda hatırlayamıyorum.Google'da biraz araştırırsanız bulabilirsiniz sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bendede var nasıl çözdünüz acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.