Bildirim
Bf3 Kulaklık Microfon sorunu(Multiplayer)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yukarı -BEyler acil bilgi lazım yardım lütfen. -
hocam ben geçenlerde Jabra bt 2035 aldım.Çok memnunum.Hem fiyatıda 39 TL ama BF3 de hala mikrafonla konusmak sorunlu -
quote:
Orijinalden alıntı: cobalt_evan
hocam ben geçenlerde Jabra bt 2035 aldım.Çok memnunum.Hem fiyatıda 39 TL ama BF3 de hala mikrafonla konusmak sorunlu
teşekkür ediyorum yakın zamanda bir tane edineyim peki bu kulaklık olmadan duyamammı ? -
bana pm atmıştın ama ben pm lere cevap yazamıyorum kusura bakma -
quote:
Orijinalden alıntı: ps_hero
bana pm atmıştın ama ben pm lere cevap yazamıyorum kusura bakma
sağlık olsun ... -
quote:
Orijinalden alıntı: ouz94
quote:
hocam ben geçenlerde Jabra bt 2035 aldım.Çok memnunum.Hem fiyatıda 39 TL ama BF3 de hala mikrafonla konusmak sorunlu
teşekkür ediyorum yakın zamanda bir tane edineyim peki bu kulaklık olmadan duyamammı ?
menu de ayar yeri var squad seçersen squaddaki elemanlar konuştuğu zaman duyabilirsin,
team seçince takımdaki herkesi duyarsın diye düşünüyorum ama hiç onu denemedim.
bugün oynarken takım arkadaşlarım konuşurken duyuyordum. kulaklığa gerek yok. -
quote:
nerden aldın dostum -
quote:
Orijinalden alıntı: can_rock
quote:
nerden aldın dostum
Cobalt vatan bilgisayardan aldı ama elektrowordde de fiyatı 39 tl kulakligin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dennis Jr
quote:
quote:
nerden aldın dostum
bulduğumda bende alayım o zaman teşekkürler -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Dennis Jr
quote:
quote:
nerden aldın dostum
bulduğumda bende alayım o zaman teşekkürler
Birşey değil :)
-
quote:
quote:
nerden aldın dostum
ben dün teknosadan 35 e aldım bilginiz olsun -
Beyler ben hem pc de hem de ps3 te konusabileceğim microfonlu kulaklık arıyorum.Bir yandan cs oynuyorum o yüzden kablolu almam gerek.100 150 arası bişey önerebilirmisiniz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X