Şimdi Ara

Bf3 Kulaklık Microfon sorunu(Multiplayer)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Bf3 multi oynuyorum ama acemiyim bu sizin konuşmalarınızı duymak için hangi tip kulaklığa ihtiyacım var illa kulaklık lazım mı bide konuşmak için hangi tip mikrofon gerek bu ekipmanları ps ye mi tv ye mi takıcaz yardımlarınızı bekliyorum.

• Yukarı -BEyler acil bilgi lazım yardım lütfen.
  • hocam ben geçenlerde Jabra bt 2035 aldım.Çok memnunum.Hem fiyatıda 39 TL ama BF3 de hala mikrafonla konusmak sorunlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

hocam ben geçenlerde Jabra bt 2035 aldım.Çok memnunum.Hem fiyatıda 39 TL ama BF3 de hala mikrafonla konusmak sorunlu

teşekkür ediyorum yakın zamanda bir tane edineyim peki bu kulaklık olmadan duyamammı ?
  • bana pm atmıştın ama ben pm lere cevap yazamıyorum kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

bana pm atmıştın ama ben pm lere cevap yazamıyorum kusura bakma

sağlık olsun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouz94

quote:

hocam ben geçenlerde Jabra bt 2035 aldım.Çok memnunum.Hem fiyatıda 39 TL ama BF3 de hala mikrafonla konusmak sorunlu

teşekkür ediyorum yakın zamanda bir tane edineyim peki bu kulaklık olmadan duyamammı ?

menu de ayar yeri var squad seçersen squaddaki elemanlar konuştuğu zaman duyabilirsin,
    team seçince takımdaki herkesi duyarsın diye düşünüyorum ama hiç onu denemedim.
    bugün oynarken takım arkadaşlarım konuşurken duyuyordum. kulaklığa gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skyrim ses sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

nerden aldın dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_rock

quote:

nerden aldın dostum

Cobalt vatan bilgisayardan aldı ama elektrowordde de fiyatı 39 tl kulakligin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

quote:

quote:

nerden aldın dostum

bulduğumda bende alayım o zaman teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

quote:

quote:

nerden aldın dostum

bulduğumda bende alayım o zaman teşekkürler

Birşey değil :)

• quote:

quote:

nerden aldın dostum

ben dün teknosadan 35 e aldım bilginiz olsun
  • Beyler ben hem pc de hem de ps3 te konusabileceğim microfonlu kulaklık arıyorum.Bir yandan cs oynuyorum o yüzden kablolu almam gerek.100 150 arası bişey önerebilirmisiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.