Şimdi Ara

BF3 de aldığınız ping değerleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç ping alıyorsunuz ve aldığınız ping oynamanıza engel oluyor mu ?

• 60-70 arasi ping goruyorum 80 den sonrasi berbat yururken bile lag le karsilasiyorsun...
  • 70-80 . Bazen 80-90 ı geçince oyun sapıtıyor . Yürürken falan . Ben COD da 150-200 pingle sapıtnadan oynadığımı hatırlarım ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa serverlarında genelde 60-80 arası gayette sorunsuz oynuyordum ta ki end game çıkana kadar şimdi ping ne olursa olsun oyun lag dan oynanmıyor neredeyse benden başka durumda karşılaşan var mı acaba ? Fibernet kullanıyorum hız yönünden bi sıkıntımda yok.
  • 78 en düşük ping değerim.Bazen oyun sorunsuz oynuyorum ama bazı serverlarda kurşun yemeden direk öldüğüm çatışmalar bile oluyor.Türk serveri şart.
  • ya beyler pingim 90 dan aşağı düşmüyor. fibere geçsem ping düşermi. bu arada çatışma sırasında kurşun yağarken üzerime duvarın arkasına geçmeme rağmen ölüyorum. ping den sanırım bu olay
  • 20mbit superonline fiber kullanıyorum. Max ping 50 oluyor ama hissettiğim ping 150-200 gibi. Nasıl oluyor bu iş anlamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

20mbit superonline fiber kullanıyorum. Max ping 50 oluyor ama hissettiğim ping 150-200 gibi. Nasıl oluyor bu iş anlamıyorum.

dostum bende superonline 20 mbit kullanıyorum genelde almayna lokasyonlu serverlarda pynuyorum en düşük pingim 45 arada 70 80 90 gidiyor senin nasıl max 50 :)
  • Valla lokasyon seçmiyorum, server listesinde en düşük ping hangisiyle ona bağlanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 12 Nisan 2013; 12:26:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

Valla lokasyon seçmiyorum, server listesinde en düşük ping hangisiyle ona bağlanıyorum.

bi ara girdiğin server ların lokasyonuna da bakıver sana zahmet hatta girerken oşng değeri ne yazıyor :)
  • Genelde rus serverları oluyor ama fransa ve alman serverlarında da oynadım.
  • Genelde alman serverlarina giriyorum en dusuk 48 ping gormustum ama genelde 50-60 arasi oynuyorum uydunet 3 mb sinirsiz kullaniyorum memnunum yani:-)

• quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

Genelde alman serverlarina giriyorum en dusuk 48 ping gormustum ama genelde 50-60 arasi oynuyorum uydunet 3 mb sinirsiz kullaniyorum memnunum yani:-)

uydunet sistemini kullanan farkli marka modemlerde uyum sorunu felan var diyorlar o konuda bilgin var mi?
  • ttnet 8mbit bağlantım var ortalama 55 ping alıyorum...
  • benimde ttnet sürekli 8mbit olanı. sınırsız. fiber falan yok ama postahaneye çok yakın heralde ondan 45-60ms alman serverlarında. zaten oscarmike.com un plaatondayım orasıda almanya oldugu icin sorun yok :)
  • ahh ahh...! 70 den aşağısını göremedik elimizden geleni yapıyoruz bi karşılığını görsek keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepenergy

quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

Genelde alman serverlarina giriyorum en dusuk 48 ping gormustum ama genelde 50-60 arasi oynuyorum uydunet 3 mb sinirsiz kullaniyorum memnunum yani:-)

uydunet sistemini kullanan farkli marka modemlerde uyum sorunu felan var diyorlar o konuda bilgin var mi?

Valla o konuda bir bilgim yok kardesim,benim modem standart kablolu olan uydunetin verdigi:-)

• arkadaşlar bence bu şekilde bulamayız, belirli serverları baz almamız gerekli; benim oynadığım serverlardan bir kaç link paylaşıyorum sizlerde buraya girip değerlerinizi paylaşırsanız biraz daha net bilgi sahibi olabiliriz...

Yer : TR-Yalova

58 - 60 ping, HOLLANDA -http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/afbb4eac-af1e-408c-b404-a2806037e626/UEF-Conquest-24-7-800-Tickets-Active-Admins-GGC/

70 - 72 ping, ALMANYA -http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/825bd4cb-f66d-40cf-bcfc-2b774a5deb15/12-End-Game-BattlefieldHOME-com-by-G-Portal-de/

kolay gelsin..

• Genellikle Almanya lokasyonlu sunucularda oynuyorum, 48-60 arası değişiyor. Superonline Fiber Internet kullanıyorum.
  • 60 ila 80 arası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.