Şimdi Ara

BF3 AY YILDIZ KLANI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.212
Cevap
4
Favori
24.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avni hocam bf3 de;kiralanan serverlarda killzone 3 teki gibi klan içi maç yapabiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgehan760

Birde uçak ve helikopterlerde ustayımdır

Zaten Bizim ekibede Senin Gibi genc Gözü pek biri lasımdı ucakda iyi kullanıyosan tamamdır

Psn ID: Xx_BilGeHaN_xX

Uzun zamandır bad company2 oynuyordum bf3 te çıktığında aldım tek başıma oynamaktan sıkıldım clana katılıyım dedim teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimki80

Usası kesinklikle ben de hiç görmedim.

Hocam burda Klana Katılmak isteyenler Var onlarlan kim ilgileniyor Bide Dün biz Sadece bu ekiplemi mac yaptık yoksa Baska Ekip Varmıydı
  • Clana beni alıyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan111

Avni hocam bf3 de;kiralanan serverlarda killzone 3 teki gibi klan içi maç yapabiliyormuyuz?

Metehan hocam bunda klan maci farkli klan maci diye bisey yok servera girip takimlar ayarlanip maca baslaniyo. klan yenilince kzde ki gibi klan yenilmiyo
  • Merhaba arkadaşlar.
    Önümüzdeki hafta içi şu ürünü almayı düşünüyorum;
     BF3 AY YILDIZ KLANI

Birde server kiralama işini kim organize ediyor acaba ? Ortak bir hesap oluşturabiliriz.Üstüme düşeni yapmaya hazırım.
    Tabi böyle konuşuyorum ama klan üye listesinde adım bile yok henüz :)

Bir sonraki maç ne zaman ? Sabırsızlanıyorum..
    Birde rica etsem mesajlarınızın altındaki klan logosunu bana pm atar mısınız ? İzniniz olursa eklemek istiyorum.

Saygı ve sevgiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmert -- 14 Nisan 2012; 18:00:33 >

• mert hocam kulaklık baya iyi.hatta bu bölümde onunla ilgili 40 sayfalık bir konu var.ama biz arkadaşlar ile kişisel olarak kablosuza karşıyız.sağlık nedenleri ile.en son ben ,alimamak ve tufan arkadaşımız sharkoon x-tatic digital v3 aldık ki v4 yeni çıktı. Yine kablolu bir kulaklık avni arkadaşımız aldı ;turtle beach DPX 21 aldı acayip memnunuz.biraz kablo karmaşası var ama en azında wireless değil.

bilgehan hocam hoşgeldin klanımıza.ben alper.kendini yaş isim olarak tanıtırsan seviniriz.
  • Bilgehan Ezgü

Yaşım 14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsu Dragneel -- 14 Nisan 2012; 19:40:41 >
  • quote:

Bilgehan Ezgü

Yaşım 14

14 mü epey körpeymişsin Aramıza hoşgeldin ben ömer yaş 25 bitiyor
  • quote:

quote:

Bilgehan Ezgü

Yaşım 14

14 mü epey körpeymişsin Aramıza hoşgeldin ben ömer yaş 25 bitiyor

Yaşım 14 ama çok iyi oyuncuyumdur bu arada sizlerin isimlerinizide öğrenirsem sizi daha iyi tanıyabilirim :)
  • Sevgili kalamarxxx;
    Wireless sinyallerinin sağlığa zararlı olduğu konusunda haklısınız ancak etrafımda mevcut diğer sinyal kaynaklarını düşününce !!!
    Modem,cep telefonu,PS3 Jostick ve farkında bile olmadığımız onlarcası...
    Birde kulaklık olsa çok şey değişmez gibime geliyor ama kullanınca baş ağrısı falan yapar mı bilmiyorum .

Sevgili Bilgehan merhaba.
    Ben de Dr.Mahmut MERT. 32 Yaşındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmert

Sevgili kalamarxxx;
    Wireless sinyallerinin sağlığa zararlı olduğu konusunda haklısınız ancak etrafımda mevcut diğer sinyal kaynaklarını düşününce !!!
    Modem,cep telefonu,PS3 Jostick ve farkında bile olmadığımız onlarcası...
    Birde kulaklık olsa çok şey değişmez gibime geliyor ama kullanınca baş ağrısı falan yapar mı bilmiyorum .

Sevgili Bilgehan merhaba.
    Ben de Dr.Mahmut MERT. 32 Yaşındayım.

Tanıştığıma memnun oldum Mert ağabey

• Herkese selamlar

Mert hocam aramıza hoşgeldin.
    Wireless kulaklıklardaki sorun mesafe hocam malum bu elektromagnetik radyasyon uzaklığın karesi ile güç kaybeder. Birde buna bizlerin ps3 karşısında arkadaslarla muhabbet ederken zaman mefhumunu unutmamızı eklersen, şahsen bende wireless kulaklıklara karşı olan insanlardanım. İnterneti dahi kablolu kullanırım ki kulaklık tam olarak kafamıza temas halinde olan bir cihaz naçizane sanada kulaklığını kablolu al derim ama tabii herkesin kendi tercihi

Hocam herkesten iyi biliyosundur ama bu meret sağlık kaybedilene kadar hep sahip olacağımızı sandığımız gözü dışarda hafifmeşrep güzel bir kadın gibi, ben onu sheavaya benzetiyorum, bazen yeni bir adam görür ve bir anda sizi terketmeye karar verir.
    Dr Serkan yaş: 33
  • Merhaba sevgili meslektaşım.
    Önerilerinize uyarak kablolu alacağım
    Bu akşam bizi fena ezdi gavurlar
    Şu ana kadar %95 CQ modunda oynadığımdan Rush'ta tökezliyorum.Sizlerle oynaya oynaya geliştireceğim kendimi anlaşılan.
    Tabi yorgun oynamak performansı çok etkiliyor.
    Ayrıca fark ettim ki sürekli Tank üzerinde olduğumdan bire-bir çatışmada iyi değilim.
    Çok çalışmam lazım çook
  • Tanka 3 kişi binebilirsiniz.Tank ile ilgili taktik istiyorsanız eğer üzerinize havadan ateş açılıyorsa tankı kullanan kişide Guided missle özelliği olmalı ikinci makinalıda duran c4 yerleştiren ve roket atan piyadelere karşı uyanık olmalı. 3. Kişi Tanklarda CITV STATION özelliği açıldıysa binebilir bindiğinde termal görüş ile hava ve karadaki düşman araçlarını lazer ile işaretler ve tankı kullanan oyuncu guided missle ile hava araçlarına kitlenebilir. Ayrıca bu sayede karadaki araçlara daha uzakdan kitlenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmert

Merhaba sevgili meslektaşım.
    Önerilerinize uyarak kablolu alacağım
    Bu akşam bizi fena ezdi gavurlar
    Şu ana kadar %95 CQ modunda oynadığımdan Rush'ta tökezliyorum.Sizlerle oynaya oynaya geliştireceğim kendimi anlaşılan.
    Tabi yorgun oynamak performansı çok etkiliyor.
    Ayrıca fark ettim ki sürekli Tank üzerinde olduğumdan bire-bir çatışmada iyi değilim.
    Çok çalışmam lazım çook

Merhaba hocam Ben oynamaya Başladığımda 10 leveldim şimdi 19 oldum Tek başına olunca keyif vermiyordu ama klan macları olunca acayip zevkli oluyor Aksam 1 yarım saat Girdim oyuna Tank ile iyi oynuyorsanız Bide Birebir Catışmaya gecmenizi öneririm şahsen Metro bölümünde Tank yok. dün metro bölümünde kazandık

• Merhaba arkadaşlar bana biriniz Clan Tagimizi falan söyleyebilirmi?
  • quote:

Merhaba arkadaşlar bana biriniz Clan Tagimizi falan söyleyebilirmi?

pm olarak yolladım ve şuan BF3 oynuyorum sende oynuyorsan PSN mi ekle Ve Gel oynayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oMeR24 -- 15 Nisan 2012; 9:58:34 >
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar bana biriniz Clan Tagimizi falan söyleyebilirmi?

pm olarak yolladım ve şuan BF3 oynuyorum sende oynuyorsan PSN mi ekle Ve Gel oynayalım.

Tamam geliyorum
  • Clan maçı olursa haber verirmisiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.