Bildirim
BF1 şuanda alınır mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
geceleri boş server olmuyoralınır tabi,daha bf4 bile oynayan var -
niye alınmasın yeni çıkacak oyunla aynı değil sonuçta bf4 oynayan büyük bir kitle var daha -
Battlefield serileri kolay kolay ölmüyor. Her oyunun kendine has bir oynanış tarzı olduğu için kitlesi farklı. Bc2 bile hala oynanıyor. -
Tavsiye ederim oyuncu sayısı yine var bayaa. Bc2 bile oynanıyor sen düşün :) -
Alınır daha yıllarca gideri var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadar su anda ben dun 9.99 euro gibi gordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fakat alacaksanız amazon üzerinden revolution 15 dolara satılıyor ordan alın hem full sürümü elde etmiş olursunuz ucuz fiyata ya da en basitinden 1 aylık origin access alın 4 euroya deneyin görün
Ve benide ekleyin oynarız
DPeaceee
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DPeace -- 15 Haziran 2018; 0:22:48 > -
Düşünürsen 50 tl ye Bf1 Revolution verebilirim key olarak -
1 aydır nerdeyse 150 lvlim. Sen yeni başlıcan ve 150 lvl ne zaman olucan allah bilir. Ama oyun iyicene ucuzlamış; alınır oynanır tabiki. -
level ne alaka ben ne leveller gördüm herif hiç bir şey yapmıyorquote:
Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V
1 aydır nerdeyse 150 lvlim. Sen yeni başlıcan ve 150 lvl ne zaman olucan allah bilir. Ama oyun iyicene ucuzlamış; alınır oynanır tabiki.
Konuya gelecek olursak
seviyorsan alabilirsin hala daha oynanıyor ancak server browser biraz tırt sunucuları zor gösteriyor
https://battlefieldtracker.com/bf1/insights/population oyuncu sayısına burdan bakabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .SlimShady -- 5 Temmuz 2018; 3:30:2 > -
Fiyatının bu kadar düşmesi oyuncu sayısının azaldığına mı, yoksa BFV'nin çıkışının yaklaştığının bir işareti midir? Bilemiyorum.
Ben her akşam oynuyorum ve server bulmakta sorun yaşamıyorum. Eskisi gibi olmasa da...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X