Şimdi Ara

BF1 şuanda alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar 3-4 arkadaş oyunu almayı planlıyoruz acaba şuan server durumları nasıldır oyun alınır mı ?

• geceleri boş server olmuyoralınır tabi,daha bf4 bile oynayan var
  • niye alınmasın yeni çıkacak oyunla aynı değil sonuçta bf4 oynayan büyük bir kitle var daha
  • Battlefield serileri kolay kolay ölmüyor. Her oyunun kendine has bir oynanış tarzı olduğu için kitlesi farklı. Bc2 bile hala oynanıyor.
  • Tavsiye ederim oyuncu sayısı yine var bayaa. Bc2 bile oynanıyor sen düşün :)
  • Alınır daha yıllarca gideri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar su anda ben dun 9.99 euro gibi gordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakat alacaksanız amazon üzerinden revolution 15 dolara satılıyor ordan alın hem full sürümü elde etmiş olursunuz ucuz fiyata ya da en basitinden 1 aylık origin access alın 4 euroya deneyin görün
    Ve benide ekleyin oynarız
    DPeaceee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DPeace -- 15 Haziran 2018; 0:22:48 >
  • Düşünürsen 50 tl ye Bf1 Revolution verebilirim key olarak
  • 1 aydır nerdeyse 150 lvlim. Sen yeni başlıcan ve 150 lvl ne zaman olucan allah bilir. Ama oyun iyicene ucuzlamış; alınır oynanır tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

1 aydır nerdeyse 150 lvlim. Sen yeni başlıcan ve 150 lvl ne zaman olucan allah bilir. Ama oyun iyicene ucuzlamış; alınır oynanır tabiki.
    level ne alaka ben ne leveller gördüm herif hiç bir şey yapmıyor

Konuya gelecek olursak

seviyorsan alabilirsin hala daha oynanıyor ancak server browser biraz tırt sunucuları zor gösteriyor

https://battlefieldtracker.com/bf1/insights/population oyuncu sayısına burdan bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .SlimShady -- 5 Temmuz 2018; 3:30:2 >
  • Fiyatının bu kadar düşmesi oyuncu sayısının azaldığına mı, yoksa BFV'nin çıkışının yaklaştığının bir işareti midir? Bilemiyorum.
    Ben her akşam oynuyorum ve server bulmakta sorun yaşamıyorum. Eskisi gibi olmasa da...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.