Şimdi Ara

BF Amazon.de Ps4 sipariş konusu (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
16
Favori
82.557
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünün kargoya verilmesi için ekstra bir şey yaptınız mı yoksa rasgele mi gönderiyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinanssss S kullanıcısına yanıt
    Ups birkaç saat geç güncelleniyor, Amazon zaten daha da geç.
    Ups'de görünenden daha yakındır öyle düşünün

• Brkgk kullanıcısına yanıt
    Bazılarımız yazdı bazılarımız yazmadı sonuç olarak kargoya verilenlerin %90ı fark etmedi bi şey yapmak. Kendi isteklerine göre verdiler

• YoureGodDamnRight kullanıcısına yanıt
    İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Teşekkürler hocam bilgi için.

• Bunların yapacağı işe sokayım.
  • Benimki geldi artık arkadaşlar ps4 kurdum oynadım bile
    Buarada 2.dualshocku satıcam fifa 20 yi de saticam ne kadar eder sizce futbol pek sevmem
  • kunglao K kullanıcısına yanıt
    Fifa 20 bilmem de 2. Kol 350 400 lira hocam satma bence, alması daha zor kolu

• Bir ben kaldım heralde ürünü gelmeyen 😒

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 aralıkta sipariş ettiğim fortnite durumu hala gönderi hazırlanıyor.Bu süreçte ingilizce, türkçe sayısız canlı desteğe bağlandım çeşit çeşit saçma bahaneler yazdılar. Bu siparişi uzun süre beklediğim için iptal etmiyorum bir daha amazondan çöp bile almam 3. sınıf müşteri muamelesi görüyoruz resmen. Ön sipariş ürünleri hariç 24 gün(ve artıyor) sadece kargolanması için bir ürün beklenir mi ya..
  • Co.ukdan geldi sonunda makine, şimdide finallerin bitmesini bekliyecegiz.

• ttek kullanıcısına yanıt
    Ben de 1 Aralık’ta sipariş vermiştim . Utanmadan Türkiye müşteri temsilcisi arıyor cevap olarak en geç 20 ocakta teslim edilecek diyor. Sanki biz bilmiyoruz o kadarı sipariş ayrıntısında da yazıyor

• Anlasilan bunlar 20 ocaga kadar bekletecekler. Yaziklar olsun baska birsey demiyorum

• Şu an 390€ ya amazon satıyor. Ne dersiniz alınır mı? Sadece cihaz fiyatı ps4pro
  • Amazon.de sanırım göndermeyecek.

• Kargo parasi ve vergiyi istedim bana vermediler hem İngilizce hem Türkçe

Kargo 25 gunde geldi

Daha da bunlarla isim olmaz açıkçası gecen yilda urunumu haber vermeden iptal etmişlerdi

Forumdaki amazon pohpohlayicilarinin aksine amazon hepsiburada n11 gibi sitelerden cok daha kaba saba bir personele ve umursamazliga sahip

• 1 hafta icinde siparisi kargoya verilen var mi acaba ?

• resulalan kullanıcısına yanıt
    Benim 23'ünde kargoya verildi dostum ancak UPS hala göndermedi yurtdışında christmas tatili başladığı için çalışmıyo olabilirler belli bir müddet.Beklemeye devam anlayacağın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TylerrTerry -- 27 Aralık 2019; 1:52:37 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 29 Aralık 2019; 22:48:2 >
  • Benimki bugün yola çıkmış.Küfrede küfrede aletin derisi soyuldu ama sonunda kargoya verildi.
  • benim kargom da bugün yola çıktı. hadi güle güle kullanmak dileğiyle. darısı diğer bekleyen arkadaşlara.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.