Şimdi Ara

BF 3 TMB (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.212
Cevap
17
Favori
112.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Cereal Killer

İmza yüzündenmi atıldım?

Birde doğum gününü değişitir 1 ocak 1980 yazıyo yoksa doğru mu

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

İmza yüzündenmi atıldım?

98'liyim.

quote:

quote:

İmza yüzündenmi atıldım?

98'liyim.

Üye profilin de öyle yazıyordu

• quote:

quote:

quote:

İmza yüzündenmi atıldım?

98'liyim.

Ali 1998 li ama nüfüsta 1999 diye yazıyor heralde . Bende 1995liyim ama 1996 die yazılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetT06

quote:

quote:

quote:

İmza yüzündenmi atıldım?

98'liyim.

Ali 1998 li ama nüfüsta 1999 diye yazıyor heralde . Bende 1995liyim ama 1996 die yazılmış.

Yoo aralık 1998'liyim.

• quote:

quote:

İmza yüzündenmi atıldım?

Hayır ali klandan çıkarılmadın aramızdasın.

Bu olay sadece basit bir imza mevzusu değil geçen sana söyledim imzayı değiştir ali diye tınlamadın(madem haberim yok diyorsun inanıyorum sana)Geçen gene dedim diğer arkadaş mr.hadoken alaycı bir tavır sergiledi bana link atmış beyfendi bende o sinirle ikinizi de çıkarma kararı aldım ama tolga hakan ve hüseyin karşı bir karar alıp senin çıkarılmamanı talep ettiler her ne kadar klanın kurucusu olsam da klanının diğer üyeleri de bu tür konularda karar verme hakkına sahiplerdir herkese saygım var paşanın dediği gibi demoratik bir klanız biz ayrıca klandan çok aile gibiyiz abi kardeş olduk hepnizi seviyorum kimseye karşı bir art niyetim yok olamaz da.Bi an sinirli bir anda çıkmış ağzımdan bir karar ved e tükürdüğünü yalayan bir insan olmadığım için kararım dan da dönemezdim kusura bakma bu hüseyin de olsa değişmezdi tolga da olsa hakan da efe de olsa paşa ahmet de olsa değişmezdi. Kişisel olarak ta algılama seni benim kadar herkes seviyormuş meğersem.İyi ki onlar var bence onlara bir hediye al ne bilim psn den bir oyun filan hediye et

Rica ediyorum kurallara uyalım arkadaşlar disiplin olduğu yerde başarı da olur.

Ben tatlı dilliyim abicim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetT06 -- 23 Ağustos 2012; 3:51:07 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İmza yüzündenmi atıldım?

98'liyim.

Yoo aralık 1998'liyim.

Sen 8 e geçmedin mi alicim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İmza yüzündenmi atıldım?

98'liyim.

Yoo aralık 1998'liyim.

Sen 8 e geçmedin mi alicim

evet. geç başladım.

• Gunaydiniz beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

(BF3)

[F]oA] FiRe of AnaToLiA™(CoD)
  • Herkese gunaydin

PSN:Halit1496
  • günaydın

(BF3)

PSN:ynssfgl
  • Gunaydin

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=63829009&p=1

Psn; AnArchyHuOz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

Aladdin klan mi kuruyon sen bizi begenmiyonmu

theveteran da katılmış bea .

quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

Aladdin klan mi kuruyon sen bizi begenmiyonmu

theveteran da katılmış bea .

TheVeteran®
    5 Ağustos 2012; 20:00:13
    quote:

Orijinalden alıntı: alaaddinslyr

quote:

Orijinalden alıntı: TheVeteran®

Dün Metroda haşat ettiler bizi

3 kere girdik. Üçüncüsü biraz daha iyiydi. OQUİNN mı ne vardını arkadas da başarılı :)

Sizin klanın server sahibinin derdi ne onu çözemedim?

alaaddinslyr
    5 Ağustos 2012; 20:10:02
    Kanka degerimizi bilmiyorlar :D ya valla bilmiyorum pm attım 3 dakika önce. Bir de simdi uyandım zaten. Dün gec yattım firestorm da bir heli kastım görmen lazım. Ben kullanıyorum bir adam da mikrofon vardı Ahahahahhahahahahahahhahaha yere Yaklaşınca adam bağırıyor falan küfür ediyor gülmekten ölürsün ;) neyse konuya donersem. Pm attım. Olmazsa kendi klanımı kendim kuracağım. Sadece uğraşmamak icin klan kurmuyorum. Şimdiye kadar kurabilirdim ve eminim ki birçok kisi gelirdi. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Kursa çok başarılı olur TGE yi bile geçerdin be aladdin yürü bea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetT06 -- 23 Ağustos 2012; 13:37:46 >

• Biraz once de dedigim gibi ahmet aga. Turk arkadaslarla oynamak icin, squadlar kuruluyor diye konu acmistim. Herkes kendi klaninin sahibi olmak ister. Sadece ben degil. Her birimiz klan sahibi olmak ister. Ben bunlari yazdigimda firestorm falan ve de klan kuracagim dedigim zamanlarda ben bu klanda degildim. Kabul edilmemistim. Bu klandam daha onceydi. O actigim konuda ise, sunu soyleyeyim, 2 tane mukemmel oyuncuyla tanistim. Klandan arkadaslar ile oynamadigim zamanlarda bu iki arkadasla oynuyorum. Tek bir squad iz. Ama basarili oldu. Adamlari eledim. Bir suru kisi gelmisti. 2 kisi kaldi. Bu bir klan degil. Vakit gecirmek icin kurulmus bir squad. Ilerlerse elbette klan kurarim. Burayi begenmemekle alakasi yok. Hepinizi cok fazla tanimasam da cok seviyorum arkadaslar :)

• The veteranda joinledi bana oynarken. Bu mudur yani ? Klan kuruyor falan. Yapmayin. Konunun basligini okuyun sonra klan midir nedir karar verirsiniz. Konudaki ilk mesaji okuyup da klan mi kuruyon alaaddin diyen kisinin aklindan suphe ederim. Yapmayin lutfen. Birseyler yazip cizmeden once emin olun. Sonra isin sonu hep kotuye gidiyo. Bakin ali ye. Ayrildi mi ne. Ya da ucundan dondu bilmiyorum. Bunu mu yapacaksiniz bana da ? Hemde hic haketmedigim yerde. Burasi benm klanim ve de atilmadigim surese asla cikmak istemiyorum. Lutfen bir konu hakkinda yazmadan ocne arastirin. Bosuna polemik cikartiyorsunuz beyler ne gerek var. pm atin oradan konusalim. Tum google a etiket olmaya gerek yok.

Orijinalden alıntı: alaaddinslyr

The veteranda joinledi bana oynarken. Bu mudur yani ? Klan kuruyor falan. Yapmayin. Konunun basligini okuyun sonra klan midir nedir karar verirsiniz. Konudaki ilk mesaji okuyup da klan mi kuruyon alaaddin diyen kisinin aklindan suphe ederim. Yapmayin lutfen. Birseyler yazip cizmeden once emin olun. Sonra isin sonu hep kotuye gidiyo. Bakin ali ye. Ayrildi mi ne. Ya da ucundan dondu bilmiyorum. Bunu mu yapacaksiniz bana da ? Hemde hic haketmedigim yerde. Burasi benm klanim ve de atilmadigim surese asla cikmak istemiyorum. Lutfen bir konu hakkinda yazmadan ocne arastirin. Bosuna polemik cikartiyorsunuz beyler ne gerek var. pm atin oradan konusalim. Tum google a etiket olmaya gerek yok.

Tamam sakin ol sampiyon seni klandan cikaricaz mi dedik simdi espirisine klanmi kuruyon yazdim amma buyuttunuz yaaa.

O iyi oynayan dedigin 2 arkadasinida tanistirsana bizi gelsin oda oynasin bizimle oyuncu alimi olacak yakinda turnuva duzenlenecek o yuzden saglam guvenilir kisiler lazim bize. Bakarsin hasan abi onlarida davet eder klana.

Ama sunuda soyliyim aladdin kardes yarin oteki gun
    Klan kurma planin varsa fazla gec kalma.
    Cunku cekirdek bir kadro olusturmaya herkesin birbirine alistirmaya calisiyoruz tam oturduk derken biri cikar ben cikiyorum klan kurucam derse ozaman o is olmaz. Yanlis anlama dediklerimi yeni kisiler gelecegine hep ayni kisilerle oynamak her anlamda daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnArchyHuOz -- 23 Ağustos 2012; 15:07:37 >

Psn; AnArchyHuOz

• O arkadaslar klanda olmak istemiyorlar. Daha once konustum. Sonra da madem oyle squad devam dedik. Fazlasi degil. Espri gibi gelmedi bana ama neyse hocam dogrudur diyorum. Link bile vermissin daha ne esprisi hehehehhehe :D

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.