Şimdi Ara

BF 3 TMB (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.212
Cevap
17
Favori
112.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Beyler kisa bir seyler yazayim. Ali arkadasimizla cok vakit gecirdik oyle ya da boyle. Fakat bu samimilik farkli noktalara cekilmemeli. Herkesin dusuncesi bu yonde olmali. Tamam burda harika bi ortam kurduk. Boyle bi ortami ben daha herhangi bir oyun platformuda rastlamadim. Fakat yasca buyuklerimizin, abilerimizin oldugu unutulmamali. Herkes saygi cercevesinde ilerlerse dostluktan ote oluruz.

Konuya gelirsek evet hasan abinin yeri hepimizde ayri. Gelmis 35 yasina. Ali de kural disi harekette bulunmus ve bunu 2. defa yapmis. Sorun bundan kaynakli. Evet belki cok buyutmemek lazim ama olay saygi oldugu icin boyle uzun uzun yazmak istedim.

Ama bu demek degilki ali saygisizin teki. Aksine hepimizib sevgisini kazanmistir pust :) bunun en acik ornegini hasan abi gosterdi. Bizlerinde etkisiyle klandan uzaklastirmaktan vazgectik. Bir daha boyle bir durumda 2. defa dusunmeyecektir eminim. Umarimda olmaz.

Bu sozlerim sadece ali icin degil. 1-2 kisi daha var isimlerini simdilik yazmiyorum fakat kendilerini biliyorlardir. Bu arkadaslarimizda dikkat ederse kendilerine bir daha boyle durumlarla karsilamayiz.

Neyse hepinize sevgiler saygilar. Hasan abiyi uzmeyin baylar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsan bi aciklama filan yapar bu kadar kisada yazilmazki

Psn; AnArchyHuOz
  • Her TMB uyesi bir sansi hakeder diyelim tatliya bagliyalim.
    Kurallar olmadan ve bu kurallara uyulmadan birliktelik kurulamaz unutmayalim!!!
    Duzenli orduyuz biz :)))

(BF3)

PSN:ynssfgl
  • Hep merak Ettim Bu kalnın ismi neden ingilizce ? . Biri cevaplarsa Sevinirim. ( Alıntı yapıp Fazla merak iyi deyildir dediniz duyar gibi oldum )

Orijinalden alıntı: Tolga Coruh

Beyler kisa bir seyler yazayim. Ali arkadasimizla cok vakit gecirdik oyle ya da boyle. Fakat bu samimilik farkli noktalara cekilmemeli. Herkesin dusuncesi bu yonde olmali. Tamam burda harika bi ortam kurduk. Boyle bi ortami ben daha herhangi bir oyun platformuda rastlamadim. Fakat yasca buyuklerimizin, abilerimizin oldugu unutulmamali. Herkes saygi cercevesinde ilerlerse dostluktan ote oluruz.

Konuya gelirsek evet hasan abinin yeri hepimizde ayri. Gelmis 35 yasina. Ali de kural disi harekette bulunmus ve bunu 2. defa yapmis. Sorun bundan kaynakli. Evet belki cok buyutmemek lazim ama olay saygi oldugu icin boyle uzun uzun yazmak istedim.

Ama bu demek degilki ali saygisizin teki. Aksine hepimizib sevgisini kazanmistir pust :) bunun en acik ornegini hasan abi gosterdi. Bizlerinde etkisiyle klandan uzaklastirmaktan vazgectik. Bir daha boyle bir durumda 2. defa dusunmeyecektir eminim. Umarimda olmaz.

Bu sozlerim sadece ali icin degil. 1-2 kisi daha var isimlerini simdilik yazmiyorum fakat kendilerini biliyorlardir. Bu arkadaslarimizda dikkat ederse kendilerine bir daha boyle durumlarla karsilamayiz.

Neyse hepinize sevgiler saygilar. Hasan abiyi uzmeyin baylar

Yok ben zaten ilkinde görseydim uyarıyı değiştirirdim imzayı hemen. Hasan abi ilkinde gördüğümü ama umursamadığımı zannetmiş.
    Asla böyle bişey olmaz. İkincide gördüğümde zaten direk değiştirdim imzayı. Bende hepinizi seviyorum ama bu bi saygısızlık olarak algılanmasın.
    Haddimi biliyorum. Hasan abiyede yazdım kimseyi kırmak, kızdırmak veya üzmek istemek istemedim. ilkinde görsem emin olun değiştirirdim.
    Hepinizden özür dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

Hep merak Ettim Bu kalnın ismi neden ingilizce ? . Biri cevaplarsa Sevinirim. ( Alıntı yapıp Fazla merak iyi deyildir dediniz duyar gibi oldum )

Guzel soru.

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

Hep merak Ettim Bu kalnın ismi neden ingilizce ? . Biri cevaplarsa Sevinirim. ( Alıntı yapıp Fazla merak iyi deyildir dediniz duyar gibi oldum )

Guzel soru.

Gelde cevap ver. Buda hani yabanci sarkilar kulaga hos gelir ama turkcesi cok berbat anlamsizdir ya oyle dusunelim olmazmi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

quote:

quote:

Guzel soru.

Gelde cevap ver. Buda hani yabanci sarkilar kulaga hos gelir ama turkcesi cok berbat anlamsizdir ya oyle dusunelim olmazmi ?

Hocam bu ismin verrdiğiniz örnekle alakası yok bence. Bordobereliler heralde bu klanın turkçe cevirisi eyer öyleyse anlamı büyük Ama ben şöyle Düşündüğüm için sordum.Bordobereliler Sadece Turkiyeye Ayit bi Komando Birimi. yani bi alman Klanın ismini görüp aca ne anlamı var diye kendi kendine sorabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

quote:

quote:

Guzel soru.

Hocam bu ismin verrdiğiniz örnekle alakası yok bence. Bordobereliler heralde bu klanın turkçe cevirisi eyer öyleyse anlamı büyük Ama ben şöyle Düşündüğüm için sordum.Bordobereliler Sadece Turkiyeye Ayit bi Komando Birimi. yani bi alman Klanın ismini görüp aca ne anlamı var diye kendi kendine sorabilir.

Tabiikide sacma degil ama hem tag. Hemde yabanci klanlarla. Yapilan maclarda rakip ( biz ) takimin isminin ne anlama geldigini kolaylastirmaktir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Omer obur turlu kisaltma ...bibi( okunus) klani olur..o halk arasinda yillar sonra bebeler klani digerek degisir gider :D
    Oldu simdi bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qbbq007 -- 22 Ağustos 2012; 20:43:43 >
  • Hasan abi atmissin herkesi ali ve halit en onemli oyuncularimizdan size gore oyle olmaya bilir ancak benim icin oyle bence ikinci hakki hak ediyor bu apaçiler atmayalim onlarsiz ozellikle ali siz klanin zevki kalmaz yapma etme buyugumuzsun affedersin sen pamik gibi kalbin var hepimiz biliyoruz ali seni uzmek ister mi ?

• Apaciler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qbbq007 -- 22 Ağustos 2012; 23:34:57 >

Orijinalden alıntı: Cereal Killer

Klandan atıldımmı şimdi?

Son söz Hasanda... bence bekle bakalim cevap gelsin bizde rahatlayalim...

• quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

Ilk sayfada yazdigi gibi demokratik bir klansak oylama yapilmali atilmalari konusunda

Oylama yapılmadığını kim söyledi.

Orijinalden alıntı: Cereal Killer

İmza yüzündenmi atıldım?

Hayır ali klandan çıkarılmadın aramızdasın.

Bu olay sadece basit bir imza mevzusu değil geçen sana söyledim imzayı değiştir ali diye tınlamadın(madem haberim yok diyorsun inanıyorum sana)Geçen gene dedim diğer arkadaş mr.hadoken alaycı bir tavır sergiledi bana link atmış beyfendi bende o sinirle ikinizi de çıkarma kararı aldım ama tolga hakan ve hüseyin karşı bir karar alıp senin çıkarılmamanı talep ettiler her ne kadar klanın kurucusu olsam da klanının diğer üyeleri de bu tür konularda karar verme hakkına sahiplerdir herkese saygım var paşanın dediği gibi demoratik bir klanız biz ayrıca klandan çok aile gibiyiz abi kardeş olduk hepnizi seviyorum kimseye karşı bir art niyetim yok olamaz da.Bi an sinirli bir anda çıkmış ağzımdan bir karar ved e tükürdüğünü yalayan bir insan olmadığım için kararım dan da dönemezdim kusura bakma bu hüseyin de olsa değişmezdi tolga da olsa hakan da efe de olsa paşa ahmet de olsa değişmezdi. Kişisel olarak ta algılama seni benim kadar herkes seviyormuş meğersem.İyi ki onlar var bence onlara bir hediye al ne bilim psn den bir oyun filan hediye et

Rica ediyorum kurallara uyalım arkadaşlar disiplin olduğu yerde başarı da olur.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.