Arkadaslar bf3te optiondaki hic bir ayar gozukmuyor ve oyunda da sag ve sol alttaki map ve benzeri sweyler gozukmuyor arkadasımdan baska bi cd aldım onda boyle bir sorun yoktu onunla yukledim fakat yine olmadı sanırım bu ati 3650hd ekran kartından kaynaklanan bişey boyle sorun yasayn ve çözmünü bulan arkadaslar varsa benimle paylasabilirlerse cok sevinirim yada herhangi bi çözum önerisi olan. şimdiden teşekkurler
O kartla o oyun çalışmaz
gayet guzel calısıyo sadece menüdeki ayarlamalar gozukmuyor oyunda nşangah filan
Hocam o zaman kartının markasını yanlış biliyorsundur,peki hangi özelliklerde açıyorsun oyunu?
Orijinal değilse ilacınızdandır. Orijinalse ekran kartı driverlarınızı güncellemeyi deneyin. Skyrim 'de bir benzeri başıma gelmişti ve driverlarla çözmüştüm.
quote:
Orijinalden alıntı: psycho90
Hocam o zaman kartının markasını yanlış biliyorsundur,peki hangi özelliklerde açıyorsun oyunu?
işte sorunda orda o ayarların hic birini goremiorm
quote:
Orijinalden alıntı: Illuminn
Orijinal değilse ilacınızdandır. Orijinalse ekran kartı driverlarınızı güncellemeyi deneyin. Skyrim 'de bir benzeri başıma gelmişti ve driverlarla çözmüştüm.
orjinal degil ama arakdasın cd sini aldım onda hic bir problem yoktu o cd ile yukledim ama yine olmadı
orjinal degil ama arakdasın cd sini aldım onda hic bir problem yoktu o cd ile yukledim ama yine olmadı
İlaç ekran kartınızla uyumsuz çalışıyor olabilir. Ati için fixler aramayı deneyin. Onda sorun olmaması bunun sizin ekran kartınıza -ya da serisine, markasına, mühendisliğine- özel bir durum olduğunu gösterir.
ya ne sıkıntılı oyunmus be hakket bende de oyuna girmeden windiwos oyunu kapatıyo ekran yarım felan bilen varmı nasıl düzelteceğimi...
o kart bendede var şöyle diyim menuye girebildiğine dua et o kartla :)
quote:
Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan
o kart bendede var şöyle diyim menuye girebildiğine dua et o kartla :)
bu yaz degiştirmeyi dusunuyorum zaten nfs nin en son oyununda da agır gidiyor oyunkasmıyor ama sanki oyunu agır oynuyormusum gibi akıcı degil o zaman kadar bi çözumunu bulurmuyum diorm ama bulamıcam sanırım
vallaha bende hala o kart var sistem yenilesem 3000tl gideceği için hiç uğraşmayıp ps3 aldım mutluyum huzurluyum şimdi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme