Şimdi Ara

Bezmialem dis mi capa dis mi? -ACİL- (saglik sektoru icin ismin onemi var midir?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siralamam her ikisini de tutuyor. Bezmi alemi ortamin temiz ve ferah olmasindan dolayi istiyorum. Vakif universitesi ama devlet hastanesiyle (vakif guraba ) de baglantisi var. Laboratuvar imkanlari da oldukca gelismis. Eger ilk 3e girersem aylik burs alma ihtimalim de var. Zaten biliyorsunuz dis cok masrafli bir bolum en azindan o masrafi cikarsam iyi. Burs kesilme olayi pek olmuyormus. Diger yanda capanin adi var, hasta potansiyeli yuksek, yemek ucrati bezmialemden dusuk ama kampusu gectim kantin disinda cikip oturulacak yer yok. Saglik sektoru icin ismin onemi yok deniyor sizin gorusunuz nedir. Yorumlar onemli tercihlere yarin son seklini verecegim . Umarim yardimci olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• capa daha iyi gibime geliyor üniversite kampüsden ibaret değildir

capa nın adı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehzademeke

capa daha iyi gibime geliyor üniversite kampüsden ibaret değildir

capa nın adı var

Capanin adi var tabi ama o adin onemi var mi, dis hekimi dis hekimi iste hangi okul oldugunun onemi var mi?

• Arkadas bezmi alemde haci hoca takimi coktur haberin olsun. Ben capayi yazicam sahsen.

• dis ozelde okunur diyenler var?

• çapanın egitim kadrosu ve egitimi çok üstün

diş hekimliğinde pratik önemli ve 15-20 kişi 1 asistandan ne yapıcagını ögrenmekle 4 kişiye 1 asistanın düşmesi farkını anlaman için bölüme girmen lazım çapada asistan sayısı yani seninle ilgilenicek kişi sayısı da çok fazla

kantin dışında oturulcak yerler zaten kampüs dışında ve o ortamlara bezmi alem de geliyor oralara gelmeseydi kampüsü cok yeterli derdik

ayrıca labratuvar imkanı da gayet iyi devlet oldugu için ne bu ön yargı
  • quote:

Orijinalden alıntı: blah-blah

çapanın egitim kadrosu ve egitimi çok üstün

diş hekimliğinde pratik önemli ve 15-20 kişi 1 asistandan ne yapıcagını ögrenmekle 4 kişiye 1 asistanın düşmesi farkını anlaman için bölüme girmen lazım çapada asistan sayısı yani seninle ilgilenicek kişi sayısı da çok fazla

kantin dışında oturulcak yerler zaten kampüs dışında ve o ortamlara bezmi alem de geliyor oralara gelmeseydi kampüsü cok yeterli derdik

capada Laboratuvarlari gezemedim ne yazik ki acikcasi. Ama bezmialemde gezdim. Capada tanitim gunu denilen tarihte gittim ama tanitim filan yoktu sadece dersliklere bakabildim. Bezmide asistan sayisi nasildir o konuda bilgin var mi? Mesela bezmialemde herkesin onunde bir ekran var oraya hocanin yerinden yaptigi dis maketi uygulamasi yansitiliyor. Kayit da edilebiliyormus, tekrar izleme flash bellege atma sansin vs oluyormus. Bu gibi teknolojik imkanlar nasil capada. Dedigim gibi laboratuvarlari gezemedim capada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabiki çapa bu soru cok abes bence,biri sağlık sektorunun en ıyı unıversıtelerınden bırı diğeri femin kurdugu bir üniversite
  • Hocam Türkçe karakter kullanmamışsın diye başlığı İspanyolca zannettim.
  • gata tıp
  • arkadaşlar bu üniversitenin burs şartları neler?hangi durumlarda kesiliyor burs?sitesine baktım ama ayrıntılı bir şey yazılmamış yardımcı olursanız sevinirim :)
  • Son fikirler?

• çapa
  • çapada hazırlık var mı?
  • çapa
  • Çapa
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwedfg

quote:

çapanın egitim kadrosu ve egitimi çok üstün

capada Laboratuvarlari gezemedim ne yazik ki acikcasi. Ama bezmialemde gezdim. Capada tanitim gunu denilen tarihte gittim ama tanitim filan yoktu sadece dersliklere bakabildim. Bezmide asistan sayisi nasildir o konuda bilgin var mi? Mesela bezmialemde herkesin onunde bir ekran var oraya hocanin yerinden yaptigi dis maketi uygulamasi yansitiliyor. Kayit da edilebiliyormus, tekrar izleme flash bellege atma sansin vs oluyormus. Bu gibi teknolojik imkanlar nasil capada. Dedigim gibi laboratuvarlari gezemedim capada

asistan sayısı kesinlikle çapadan az, aynısından var herkesin önünde monitör zaten laptoptan yansıtıyolar hertürlü ve onun yansımasının dışında çapada yanına gelipte yaparlar o dişi gösterirler tekrardan ayrıca o monitörlerin yanında robot hastan fantomun yoksa monitörü olsa da pek önemi yok çapada fantom var bezmi alemi bilmem

an itibariyle sitesinden baktım fantomları yokmuş bezm-i alemin

çapada maket hastan ve hasta ünitin var labratuvarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blah-blah -- 3 Ağustos 2012; 20:20:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ccokoca

gata tıp

son nokta

• quote:

http://sanaltur.istanbul.edu.tr/fakultepanorama/dishekimligifakultesi/dishekimligifakultesi.html

phantom labratuarı secenegine tıklayabilrsin sol alttan

oha helal olsun iyi tanıtmışlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.