Şimdi Ara

BEYOND TWO SOULS [PS4 ANA KONU] -Türkçe- (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
420
Cevap
8
Favori
19.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna orjinal sıralaması ile başladım gayet keyifli bir oyun. Bir de tekli ve eşli seçenekleri var oyuna başlamadan eşli seçtiğimizde iki kişi nasıl oynanıyor acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndiriyoruz bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhteşemdi. Her duyguyu yaşadım resmen. Harika bir deneyimdi.

Aiden ikizimiz çıkınca çok duygulandım. Partide aldığım intikam, dilencilik,
    ebelik...

Bu kadar geç oynadığım için kendime kızıyorum resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 6 Mayıs 2018; 13:24:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0CCF51958

Oyuna ilk girdiğimden andan itibaren ısındım. Bence muhteşem bir oyun olmuş. Daha başlardayım ve çok beğendim. Kronolojik olarak oynuyorum. Hep oynamayı düşünüyordum ama sürekli erteledim. Keşke ertelemeseydim.

Bazı sahnelerde karşıma oklar çıkıyor ama ben bir türlü ne yapmam gerektiği anlamadım. Hiçbirşey berecemedim. O ok işaretleri çıkınca ne yapmamız gerekiyor?
    sağ analogu o ok yönüne çevireceksin
  • EzoBride kullanıcısına yanıt
    Olayı çoktan çözdüm hocam oyun bitti bile. Ama sağ olun yine de :)

• oyun ne kadar güzelmiş ya başından kalkamadım. bu kadar geç keşfettiğime pişman oldum açıkcası.
    ufak tefek kusurları var ama atmosfer o kadar güzel ki göze batmıyor
  • Oyunu bitirdikten sonra bir boşluğa düşüyorsunuz birbirinden güzel duygular yaşattı güzeldi teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyunu normal hikaye sırasıyla bitirdim şimdi de kronojik olarak bitirmeyi düşünüyorum gerçekten güzel yapmışlar bu ay verildiği iyi oldu
  • Akşamdan beri oynuyorum keşke daha önce başlasaymışım dedirtti oyun. Hikaye işleyişi okadar iyi ki bağladı resmen kendine. Orjinal hikayede çok karıştırmışlar sanki oyunun başında sonundaki bi bölümü sonda da başından bi bölümü oynattırdı. Bitince tekrar bi kronolojik olarak oyarım kesin. Yeni başlayacak olan kronolojik olarak başlasa daha iyi olur bence.

• Plus verdiği için indirip oynadım ama beklediğimden daha iyi çıktı. Bence bu oyuna biraz haksızlık yapılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redunay

Plus verdiği için indirip oynadım ama beklediğimden daha iyi çıktı. Bence bu oyuna biraz haksızlık yapılmış.
    Saçma sapan eleştirilerle oyun baltalandı. Bunu dış ve iç medya yaptı yapmaya devam ediyor. Herhalde oyunun yazıcıoğlu esnafı ağzıyla hoplamalı zıplamalı olmasını istiyorlardı. On numara hikâye ve oynanışa sahip oyun. Müzikler efsane. Muazzam. "bu bir oyun değil, bir facia,heavy rain sonrası tırt" gibi yorum yapanları tutup sopaya yatıracaksın.

• Oyunu orjinal sıralamasıyla bitirmeye epey yaklaştım galiba. Sürekli hikaye gibi telltale serisi gibi aksettirmişlerdi oysa ki güzel bir oynanışa da sahipmiş. At bile sürüyorsun roach diye seslenesim geldi

• Orijinal sıra ile oynuyordum bitirmeye 3-4 bölüm kalmıştı ve oyun tam kaydederken elektrik gidip geldi. Sonuç kayıt dosyası bozuk. Genelde oyunlarda yedek kayıt dosyası da olur ama bunda o da yok. Bütün ilerlemeler, açtığım bölümler hepsi gitti. Oyunu bitirmiş başka birisinin yedeğini kendiminkine enterge edip en azından kalan bölümleri bitirebilir miyim? Yoksa illa baştan mı başlamam gerekecek? Valla şu an o kadar sinirliyim ki gidip bedaş ın binasını bile basabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 10 Ağustos 2018; 15:16:3 >
  • bitirmeyen okumasın

ben sonunu anlamadım ? Hayatı seçtim , ryanla birlikte oldum

sonra sahilde pat diye birden ben hala buradayım yazısıyla aiden geldi . E bunca zaman niye hiç ses çıkarmamış ?

ve son sahnede şehre tepeden bakıyordu saçları kısa halde . O sahne neyin nesiydi ? Ryanla birlikte yaşamaktan vaz mı geçmiş sonrasında? Ben zaten iki kere öldüm bu zamana kadar falan dedi. Anlamadım
  • bitirmeyenler okumasın

hocam ben oyunu ilk ps3 te çıktığında bitirdim. Aradan baya geçti ama hatırladığım kadarıyla o muhabbet gelecekten bir kesiti görüyor. Yani kıyamet mi kopuyor filan ucu açık. Devam oyunu gelir gelmez belirsiz. Orada gelecekteki hali gibi bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vio35

bitirmeyenler okumasın

hocam ben oyunu ilk ps3 te çıktığında bitirdim. Aradan baya geçti ama hatırladığım kadarıyla o muhabbet gelecekten bir kesiti görüyor. Yani kıyamet mi kopuyor filan ucu açık. Devam oyunu gelir gelmez belirsiz. Orada gelecekteki hali gibi bir şey.

anladım hocam bende araştırdım biraz dediğiniz gibiymiş zaten ikinci oyuna aralık bırakmışlar . Belki bir sonraki oyunları beyond two souls 2 olabilir detroitten sonra demek ki

teşekkürler cevap için , diğer sonları da izledim de youtube'dan sanırım en iyi sonra bitirmişim oyunu . Geri kalanlar hep başka birine acı veriyordu

• Oyunu tekrar kronolojik sırayla oynamak istiyorum ayarlar bölümünde göremedim nasıl yapacağım bilgisi olan var mı?

• Trophyler gözükmüyor kupalar kısmında . Kazandığım kupa bildirimlerde gözüküyor . Ancak kazandığım kupa , kupalar kısmında gözükmüyor . İşin garip tarafı kupalar kısmında oyun da gözükmüyor .
  • Aleti tozlu raflardan çıkarınca bunu da oynayayım demiştim. Bilenler bilir o tren sahnesinde bırakmıştım.

ps3 için sanırım grafik olarak top noktalarından biri bu oyun. Tabii bunda oyunun kilitli olması belli yerleri göstermesinden dolayı gayet güzel doku kaliteleri var. RDR sonrası gözlerim 2. bir işkenceyi kaldıramazdı. O konuda sıkıntı yaşamadım.

Neden devam etmedim zamanında hatırlamıyorum. Sanırım aletin pabucunun dama atıldığı zamanlardı o da arada kaynadı. Nasıl olsa devam ederim deyip devam etmedim..

Oynanış olarak çok bir etkiniz yok oyuna. Aiden ile yapabilecekleriniz belli. Jodie ile de zamanı gelince gerekli tuşlara basmak dışında pek yapacağınız aksiyon yok. O dövüş sahneleri var ya da kaçış ben mahsus yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor her türlü sıyrılıyor.

Oyunun sonunda

Hayatı seçtim. Seçmemin sebebi de zaten güzel bir yere gideceğini göre Jodie'nin yaşayarakta biraz hayatını yaşamasıydı.

yaşayacağım kişi olarak Ryan'ı seçtim. Aslında kızılderili cherokee elemanı seçecektim ama hikayede onun pek bir etkisi yok. Yani o çöllü bölüm hariç görmüyoruz bile. Ryan'a gıcıktım ama biz bağlıyken bizi bulması, Kara güneşe yardırırken yaptığı fedakarlık filan kalbimizi çaldı. O evsizlerin yanına da gideyim dedim ama aman dedim aldım 500.000 dolar cia den ryanla gününü gün etsin kızımız dedim. Aiden'ın kardeşimiz olması iyiydi. Gidince üzüldük Stil here yazısıyla sevindik son sahnesi ise insanların rahat durmayacağının gösterilmesiydi. Aslında devamı var gibiydi ama devamını yapsan nasıl olacak ?

Sonuç olarak güzel oyun. Daha doğrusu seçimler yaptığınız uzun süreli film diyelim. Zamanında düşük notlar verildi ama haketmiyor o notları. Yine de Heavy Rain gibi bir seçim farkı vermiyor bize.

8/10

• PC'ci olarak şu oyunu sadece izleyerek bitirebildiğim için üzgünüm. Müzikleri, atmosferi gerçekten harika. 6/10 veren editörler neye göre vermiş, hiç anlamadım. Çok büyük haksızlık yapılmış. The Last of Us izlemedim de oynamadım da. Belki PS alırım diye bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.