Şimdi Ara

Beyond Good & Evil 2 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
2.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunun duyurusu yapılalı 5 yıl oldu. Oyun 6 yıldır yapım aşamasında... Sonu Duke gibi olmasın
  • Oyunun arkasında Ubisoft gibi dev bir firma varken böyle bir şey olamaz. Splinter Cell: Conviction ve I Am Alive da kaç yıl bekletti ama eninde sonunda çıktı. Şahsen hazır yeni nesil konsollar da duyurulmuşken Ubisoft'un E3'te oyunu duyurmasını bekliyorum. Gerçi kaç yıldır oyunun E3'te duyurulmasını bekliyoruz ama bu kez olacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 6 Haziran 2013; 12:14:33 >

Ubisoft'un yalan rüzgarına dönen Beyond Good and Evil 2 projesi hakkında açıklamalar yapılmaya devam ediliyor. Ubisoft Montpellier'den Michel Ancel (aynı zamanda Rayman ve BG&E'nin yaratıcısı) gelecek yıl duyuru yapabileceklerini söylüyor.

Ancel'in açıklamalarına göre şu ana kadar yoğun bir ön çalışma yapıldı. Şimdi geriye sadece yapılan çalışmaları bir araya getirmek kalmış. Muhtemelen 2014 yılı içinde yeni Beyond Good & Evil oyununun duyurusu yapılacakmış.

Geliştirici ekibin 35 kişilik sınırlı bir kadroya sahip olduğunu söyleyen Ancel, Beyond Good & Evil 2'nin daha geniş ve serbest bir dünyasının olacağını söylüyor.
    Serinin ilk oyununun aksine oyunun dünyasında çok daha özgürce dolaşabilecekmişiz.

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Beyond_Good__Evil_2_Gelecek_Yil_Duyurulabilir-40040.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 18 Temmuz 2013; 15:36:02 >

• Şansıma daha yeni bitirmiştim karakterleri oldukça orijinal ve büyük potansiyel içeriyor bu oyun 2009 da yayınlanan varoşların mekanını görünce ağzım açık kalmıştı nereden nereye diye.
    Gelsin bekleriz, ben fazlasıyla karanlık bir atmosfer bekliyorum.
  • Beyond Good and Evil 2: E3 2017 Trailer Breakdown with Michel Ancel | Ubisoft [US]

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • quote:

Ubisoft, sürpriz bir şekilde Beyond Good and Evil 2'yi E3 2017 basın konferansı esnasında resmi olarak duyurdu.

Oyun Ubisoft Montpelier ile Beyond Good & Evil ve Rayman gibi oyunların yaratıcısı Michel Ancel tarafından geliştiriliyor.

Beyond Good and Evil 2 prequel olarak karşımıza çıkacak. (Prequel: Oyun, film veya dizilerde anlatılan olayların öncesini veya başlangıcını konu edinen ancak onlardan sonra oluşturulmuş bölüm veya bölümlere verilen addır.) Beyond Good and Evil 2'nin hikayesi, Jade'nin doğumundan önce, 24'üncü yüzyılda System 3 olarak adlandırılan uzak bir güneş sisteminde çok ırklı bir toplumda geçecek.

Beyond Good and Evil 2'nin güneş sistemi "büyük, kesintisiz bir online çevre" olarak sunulacak. Michel Ancel, Beyond Good and Evil 2'nin evrenini kendiniz veya arkadaşlarınızla birlikte keşfedebileceğinizi belirtti.

Çıkış tarihi ve platformlar henüz açıklanmadı.

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Beyond_Good_and_Evil_2_Resmi_Olarak_Duyuruldu-87128.htm

Ağlamak istiyorum!... 9 yıl bekledik, artık lütfen yıllarca hatırlanacak yeni bir şaheser olsun.

• Bunu bilen liseli değildir diyebileceğim tek oyunun devam serisidir.

Büyük bir merakla bekliyorum. Ubiyi zerre sevmem ama önsiparişe açabildiğim ilk ve tek oyun olabilir.

Bunda yapımcı koltuğunun değişmemesi de etkisi büyük.

Gerçi duyurulması bile başlı başına olay. Ubisoft saçmalamaz umarım.

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.
  • Oyuniçi prototip bir video yayınladılar. Buram buram "downgrade" yiyecek gibi kokuyor.
    Ek olarak ekranın sağında oyunun çıkışını bekleyen bir oyunseverden kalanları görebilirsiniz.

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.
  • BEYOND GOOD & EVIL: E3 2018 CINEMATIC TRAILER

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • 10 Aralıkta oyundan oynanış videosu paylaşılacakmış. Çıkış tarihi de gelebilir.

• Oynanış videosu yayınlandı.

Tom Henderson: Beyond Good & Evil 2'nin Geliştirme Süreci Devam Ediyor

Insider Gaming'in öğrendiğine göre, Ubisoft'un en uzun süredir geliştirme aşamasında olan projelerinden biri olan Beyond Good & Evil 2, Ubisoft'un son proje iptalleri dalgasından sağ kurtuldu.

Beyond Good & Evil 2
    Beyond Good & Evil 2ınsider gaming
    EXCLUSIVE: Beyond Good & Evil 2 Survives Ubisoft's Project Purge
    https://insider-gaming.com/exclusive-beyond-good-evil-2-survives-ubisofts-project-purge

• Epey gelişmiş bir oyun.

Evet, karakterlerden Maymun olan evrilerek İnsan olarak hayatına devam etmeye başlamış.Beyond Good & Evil 2 

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.