Şimdi Ara

Beynimin %60'ını aynı anda kullanabiliyorum. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
4
Favori
9.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XXS

quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mea97

quote:

IQ testi yaptırdığım gün beynimin ayrıntılı haritasını felanda çıkarmışlardı,pek cviddiye almadığım beynin kullanma yüzdesini,forumda konu açılınca dahada ciddiye aldım,beynimi bilincim açıkken %60 kullanabiliyorum bu da nerdeyse süperbilince giriyor,yani daha fazla kullanırsam telekinezi,maddeyi bükme gibi eylemler yapabileceğim,soran arkadaşlara : insanların yaptığı birçok şeyi aynı anda beynimden yapabiliyorum,örneğin 8 enstrümanlı bir müziği kafamda besteleyebiliyorum aynı anda.

IQ seviyem : 220 (300 puanlık ileri seviye testi)

bilimsel testmi yoksa internette olanlardanmı

bilimsel tabiki,bi çok etkene dayanarak yapıldı o test,170'lik test değil bu,170'i full çektikten sonra 2.seviye olan daha zor ve daha çok soru olan testi yapıyorlar

2. testteki puanı üstüne mi ekliyorlar yoksa direk 0'dan başlıyo musun?

sıfırdan başlıyor,bu testte zaman çok önemli,tüm soruları doğru bilerek en fazla 240 puan alabilirsiniz,kısa sürede bilirseniz 300 puan

2x2=?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatih.akbalik

bu konuyu açmandan anladım zaten

neyi anladın

Beyninin %60'ını aynı anda kullanabildiğini
  • Demek ki Einstein'dan bile yüksekmiş IQ'un. Vay be.
  • beyninin kullandığın %60 lık bölümünü tutup duvara sürterek çıkan kıvılcımlar ışığında uyumak istiyorum.
  • Bu konu uçar...
  • bence beynin küçük olduğundandır o
  • Ben mozarttan mı ne daha iyiyim diyen arkadaş değilmiydi bu
  • beyin var yani?
  • quote:

IQ testi yaptırdığım gün beynimin ayrıntılı haritasını felanda çıkarmışlardı,pek cviddiye almadığım beynin kullanma yüzdesini,forumda konu açılınca dahada ciddiye aldım,beynimi bilincim açıkken %60 kullanabiliyorum bu da nerdeyse süperbilince giriyor,yani daha fazla kullanırsam telekinezi,maddeyi bükme gibi eylemler yapabileceğim,soran arkadaşlara : insanların yaptığı birçok şeyi aynı anda beynimden yapabiliyorum,örneğin 8 enstrümanlı bir müziği kafamda besteleyebiliyorum aynı anda.

IQ seviyem : 220 (300 puanlık ileri seviye testi)

220 IQ'n var ve Turkce yazamiyorsun. Ben buna yetenek derim!
  • Adam overclock yapmış beyler.
     Beynimin %60'ını aynı anda kullanabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Ben mozarttan mı ne daha iyiyim diyen arkadaş değilmiydi bu

ne gülüyon gurban oldugum,konuyu ben açtım yazıklarını okuyabiliyom,sen yazarken seni izliyom,3.bir şahısmışım gibi davranmayın,yüz yüzeyiz
  • Beynini yiyim bi daha konu açma
  • senin aynştayn modu dizelmiydi benzin mi
  • müzikte mozattan ,zekada konusunda Einstein 'dan ,yakışıklılık konusunda ilyas salman dan üstünümdür....
  • Acıncak haldesin bilader
  • hangi okula gidiyorsun?
  • beynim bulunsun
  • Geçen Gün Pencere Kendiliğinden kapandı.Herkes Şaşırdı Bense Sinsice Gülüşler atıyordum.Çünki Beynimin % 70'ini kullanarak Pencereyi kapatmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masturbasyonoloji doçenti -- 19 Eylül 2011; 11:44:55 >
  • Sen askerde çok dayak yersin ha
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.