Şimdi Ara

BEYLİKDÜZÜ'NDE YAŞANIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Bugün açtığım konuyu belki göreniniz vardır ona istinaden yazıyorum. Beylikdüzü'nde yaşanır mı? Her yere uzak deniyor ama evler yeni olduğu için çok güzel. Yani 200.000 liralık ev bakıyoruz en güzelleri orada. Ev Migros'un ve Marmara Park'ın yanındaymış yaşanır mı?

• Bana göre İstanbul'un hiçbir yerinde yaşanmaz, İstanbul'da yaşanmaz.

Ama bu uzaklık meselesi bana göre İstanbul'da dert edilecek şey değil. Her tarafa toplu taşıma aracı var ve metrobüs sizi kısa bir sürede Anadolu yakasına götürüyor. Bence problem olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmara park migros taraflarindaysa beylikduzunde evler icin en onemli kriter olan "metrobuse yakinlik" olayini sagliyor...

Eger is okul gibi surekli uzak mesafelere gitme gibi bir durumunuz yoksa cok da guzel bence..1 yil yasadim oralarda seviyorum..ancak okulum fatihte oldugu icin bu yil kacis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Bana göre İstanbul'un hiçbir yerinde yaşanmaz, İstanbul'da yaşanmaz.

Ama bu uzaklık meselesi bana göre İstanbul'da dert edilecek şey değil. Her tarafa toplu taşıma aracı var ve metrobüs sizi kısa bir sürede Anadolu yakasına götürüyor. Bence problem olmaz.

Ben de sevmiyorum ama babamın işi falan burada yoksa İstanbul çekilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

Marmara park migros taraflarindaysa beylikduzunde evler icin en onemli kriter olan "metrobuse yakinlik" olayini sagliyor...

Eger is okul gibi surekli uzak mesafelere gitme gibi bir durumunuz yoksa cok da guzel bence..1 yil yasadim oralarda seviyorum..ancak okulum fatihte oldugu icin bu yil kacis

Ya benim de Bayrampaşa'da ama nakil aldırıcam artık gidersek :( ev Tüyap'a da yakın. Her yıl giderim artık :P
  • bi sıcaklık yok monoton geliyo bana heryer site ve avm
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasancanözd

bi sıcaklık yok monoton geliyo bana heryer site ve avm

Orada yaşıyorsanız 1-2 soru sorabilir miyim? :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafalkoc123

quote:

7 senedir buradayım sor canım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rift

quote:

Orijinalden alıntı: mustafalkoc123

quote:

7 senedir buradayım sor canım

Sokak olayı var mı yoksa Ataköy'deki gibi mi? Mesela Ataköy'de sitelerin arası sokak diye geçiyor ama araba geçmiyor ve bomboş oluyor. Genelde bisiklet falan sürüyorlar orada. Beylikdüzü'nde sokak mı fazla yoksa böyle yollar mı var? Bi' de siz tam olarak neredeiniz Migros'a yakın mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackhole88 -- 6 Eylül 2015; 1:27:56 >

• Yasayanlar var.

• Tasarımını almanlar yapmış diye duydum.Yaşanır bence

• Kiralar uçuyor oralarda.

• Yaaa bulduğum ev organize sanayi bölgesindeymiş. Hadi hep birlikte ev bulalım bana. 200 bin maximum. Bahçe katı 1. Kat bodrum yüksek giriş olmaz. 3+1 olsa süper olur.

• etraf site ve avm. sosyal alan yok denecek kadar az. herkes kendi kabuğunda. haramidere'ye az aşağısında kalıyor, oradan kürt it kopuk geliyor bazen etkinlik falan olunca. onun dışında sakin ve temiz.

+'ları: mecidiyeköy, kadıköy vs gibi aşırı kalabalık değili nefes alabiliyorsun
    evler temiz
    büyükçekmeceye yakın sahile falan gidilebilir akşamları.

-'leri "istanbul"a uzak
    sosyal yaşam alanı az
  • Metrobüs olan heryerde yaşanır , yürüme mesafi olucak en fazla 5 dakika yol olucak.

Marmara park'tan Beşyol metrobüs duragına gitmen en fazla 20 dakika.arada 15 ten fazla durak var.Hesapla yani metrobüs var ise evin önünde.Tüyaptan Kadıköye kadar ulaşımın var demektir.

He ailen ile yaşıyor ve araban yok ise metrobüs uzaksa sıkıntı büyük.
  • Ya tek sorun iş arabayla oradan Sultangazi ne kadar sürer?

• arkadaşım abisiyle ev tuttu orda sonra kaporayı yakıp 1-1.5 ay sonra çıktılar evden evle alakalı bir şikayetleri yoktu onu belirtiyim
  • Beylikdüzü sanıp da Esenyurt'tan ev alma. Esenyurt'taki evleri Beylikdüzü diye giriyorlar internetteki emlak sitelerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: creative13

arkadaşım abisiyle ev tuttu orda sonra kaporayı yakıp 1-1.5 ay sonra çıktılar evden evle alakalı bir şikayetleri yoktu onu belirtiyim

niye ki

• 11 yıldır büyükçekmece de yaşıyoruz. Beylikdüzü nde 4 yıl lisede okudum. Iyi bilirim oraları:D

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.