Şimdi Ara

Beylikdüzü MarmaraPark Civarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yakında o civarda ki bir eve taşınacağım akrabalarımın yanına.

• Beton yığını, yeme içme pahalıdır metrobüs gidiyor başka da söylenecek birşey yok orası için
  • Yolun solu nezih bir yerken sağ tarafı it kopuğun mekanı.
    Not: B.düzünde oturuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

Yolun solu nezih bir yerken sağ tarafı it kopuğun mekanı.
    Not: B.düzünde oturuyorum.

bi tarafı esencılıs diye sanırım bu yorumu yaptınız. başka söyliyeceğiniz bişey var mı
  • AVM'nin dip taraflarıysa AVM dolayısıyla kekosu bol olur. Her yer siteyle kaplı zaten, cafe, yeme-içme yerleri boldur. Beton yığını olmasıyla ilgili bir sıkıntın yoksa B.Düzü bence iyidir. Birde uzakta olmasa :D
  • ömrün yollarda geçicek kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salimania

AVM'nin dip taraflarıysa AVM dolayısıyla kekosu bol olur. Her yer siteyle kaplı zaten, cafe, yeme-içme yerleri boldur. Beton yığını olmasıyla ilgili bir sıkıntın yoksa B.Düzü bence iyidir. Birde uzakta olmasa :D

Metrobüs var ya
  • Eh işte

• 5M Migros tarafi iyidir Marmara Park tarafi kotudur.

• 15 senedir Beylikdüzünde yaşıyorum. Marmarapark sınırdır. Hemen aşağısı esenyurta bağlı olarak geçer. Büyükçekmeceye doğru olan kısıma doğru bir sorun olmaz. Çok arka taraflar olmadıkça. Ama Avcılar tarafına doğru malesef sıkıntı. Metrobüs var diyorsun ama sen o metrobüse binebileceğini mi sanıyorsun. İş saatlerinde o duraktan binme şansın çok az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlogKaan -- 4 Ekim 2015; 17:24:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

15 senedir Beylikdüzünde yaşıyorum. Marmarapark sınırdır. Hemen aşağısı esenyurta bağlı olarak geçer. Büyükçekmeceye doğru olan kısıma doğru bir sorun olmaz. Çok arka taraflar olmadıkça. Ama Avcılar tarafına doğru malesef sıkıntı. Metrobüs var diyorsun ama sen o metrobüse binebileceğini mi sanıyorsun. İş saatlerinde o duraktan binme şansın çok az.

hocam açıkcası biraz şanssızım çünkü marmaraparkın hemen aşağısında ki evlerde oturacağım. tam olarak esenyurt değil orası ama sonuçta oraya bağlı. ordan ileriye zaten asla gitmem de. takılacağım taraf yolun karşısı migrosun oralar falan olacak

• Polifemus kullanıcısına yanıt
    Dostum, Beylikdüzü her zaman uzaklığı nedeniyle komedi malzemesi olmuştur. İş saatlerinde de rahatça binemezsin metrobüse :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polifemus

quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

15 senedir Beylikdüzünde yaşıyorum. Marmarapark sınırdır. Hemen aşağısı esenyurta bağlı olarak geçer. Büyükçekmeceye doğru olan kısıma doğru bir sorun olmaz. Çok arka taraflar olmadıkça. Ama Avcılar tarafına doğru malesef sıkıntı. Metrobüs var diyorsun ama sen o metrobüse binebileceğini mi sanıyorsun. İş saatlerinde o duraktan binme şansın çok az.

hocam açıkcası biraz şanssızım çünkü marmaraparkın hemen aşağısında ki evlerde oturacağım. tam olarak esenyurt değil orası ama sonuçta oraya bağlı. ordan ileriye zaten asla gitmem de. takılacağım taraf yolun karşısı migrosun oralar falan olacak

Google mapten konum atabilirsen daha rahat yardımcı olabilirim. Çünkü mesafeye göre marmara park taraflarına minibüs vb. ile ulaşım sağlayacaksın.

• İstanbulda ısınamadığım tek yerdir orda yaşamayı düşünemiyorum resmen istanbulun dışı metrobus olmasa hayatda olmazdı orda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beylikdüzü ne beton yığını diyen arkadaşları sevgiyle selamlıyorum.

4 yıldır burda yaşıyorum. Beylikdüzü ilçesi Türkiyenin avrupa birliği standartlarına uyan tek ilçesidir. Yeşil alanda buna dahil ve her tarafta park bahçe bulmak mümkün. En iyisi birgün atla gel, önyargıların kırılacaktır zaten.

İyi ki gelmişiz diyoruz buraya geldiğimizden beri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraunhiyel

Beylikdüzü ne beton yığını diyen arkadaşları sevgiyle selamlıyorum.

4 yıldır burda yaşıyorum. Beylikdüzü ilçesi Türkiyenin avrupa birliği standartlarına uyan tek ilçesidir. Yeşil alanda buna dahil ve her tarafta park bahçe bulmak mümkün. En iyisi birgün atla gel, önyargıların kırılacaktır zaten.

bakırköyden ne iyi yanı var kardeş anlatır mısın cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Orijinalden alıntı: Fraunhiyel

Beylikdüzü ne beton yığını diyen arkadaşları sevgiyle selamlıyorum.

bakırköyden ne iyi yanı var kardeş anlatır mısın cidden

Bakırköye göre çok daha geniş, sokaklar ve caddeler eski semtler gibi yamuk değil düz şekilde ilerliyor. Kaldırımlar çok geniş, neredeyse her caddede ağaçlar var. Genelde site ya da büyük tek bina olduğu için her binanın etrafında geniş boşluklar var, bunaltmıyor. Oturan kesimin geneli ortalama üstü olduğu için serserisi kavgası pek bulunmuyor. Her tarafta park-bahçeler var. İstediğiniz saatte insanlarla çarpışmadan koşuya-yürüyüşe çıkabiliyorsun ki genelde herkes yürüyüş yapıyor. 18 yıl sefaköyde yaşadım. Bakırköy ve taksimde geçti hayatım. Bakırköy daha güzel bir yer deme lütfen.

• Bakırköy bence daha güzel

• uzak diyenleri takma sen, direk sefer var. daha ne olsun.

Beylikdüzü MarmaraPark Civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

İstanbulda ısınamadığım tek yerdir orda yaşamayı düşünemiyorum resmen istanbulun dışı metrobus olmasa hayatda olmazdı orda

Oha,saçmalama her şey var burada
    Arkadaşım olmasa istanbul içine 1 kere bile gitmem.
    Her şey var burada.
    Bi decathlon eksik,oda en kötü kargolatırsın
    Ben burada 7-8 senedir yaşıyorum hiçbi eksiğini görmedim ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.