Şimdi Ara

Beyler Yüzde 105 Burslu oluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler geçenlerde dh den biri dedi ki tercih bursu ek burs olarak geçer bursluna aynen eklenir.ben inşallah yüzde 75 burslu üniye gidicem.tercih bursu da yüzde 30 var şimdi ben yüzde yüz beş burslu mu olucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şey sadece üye? -- 21 Temmuz 2014; 4:08:53 >

• troll sandım başta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omr17fb -- 21 Temmuz 2014; 4:20:37 >
  • bak şimdi o yüzde 30 ödeyeceğin paranın yüzde otuzu oluyor yani yüzdfe 25 in yüzde 30 u eder sana 8 kaldı 17 yani normal eğitim ücretinin çıakrsa yüzde 17 sini ödeyeceksin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: olioli21

bak şimdi o yüzde 30 ödeyeceğin paranın yüzde otuzu oluyor yani yüzdfe 25 in yüzde 30 u eder sana 8 kaldı 17 yani normal eğitim ücretinin çıakrsa yüzde 17 sini ödeyeceksin..

hocam dediğim kişi ek burs dedi yani benim dediğim hesap geçer diyo adam.o üniversiteyi falan aramış öyle öğrenmiş

@omr17fb cash olarak alıcam sömürcem okulu :D
  • sömür sömüreceğin kadar öyleyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: şey sadece üye?

quote:

Orijinalden alıntı: olioli21

bak şimdi o yüzde 30 ödeyeceğin paranın yüzde otuzu oluyor yani yüzdfe 25 in yüzde 30 u eder sana 8 kaldı 17 yani normal eğitim ücretinin çıakrsa yüzde 17 sini ödeyeceksin..

hocam dediğim kişi ek burs dedi yani benim dediğim hesap geçer diyo adam.o üniversiteyi falan aramış öyle öğrenmiş

@omr17fb cash olarak alıcam sömürcem okulu :D

öyle şey olmaz diye biliyorum hee nişantaşı üniversitesiyse o ayrı :) orda olursa şaşırmam ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.