Şimdi Ara

beyler yardim ( kiz meselisi )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler belki onceki konumu görmüssünüzdür
    bn bi kiza cok fena tutuldum ancak sevgilisi var . dunku konumda cocugu dovebilirim demistim ne dedigimi bilmiyodum malligima verin . aklimdan cikaramiyorum o mavi gözlerini o gülüsünü
    beyler sizce ne yapmaliyim gidip kiza söylemelimiyim yoksa uzaktan sadece izlemelimiyim lutfen yardim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük ihtimal sevgilisi serseri kızda o tip erkeklerle çıkar eğer güçlü biri değilsen bulaşma çünkü sevgilisi duyarsa döver.

Ha kıza söyle seni seviyorum diye kız ama ben seni sevmiyorum olmaz derse o kızı bırak dövmekle kızın seni seveceğini sanma sakın ha birde dediğim gibi sevgilisi düzgün bir tipmi bak derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerPrince -- 30 Mart 2014; 2:11:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince

Büyük ihtimal sevgilisi serseri kızda o tip erkeklerle çıkar eğer güçlü biri değilsen bulaşma çünkü sevgilisi duyarsa döver.

Ha kıza söyle seni seviyorum diye kız ama ben seni sevmiyorum olmaz derse o kızı bırak dövmekle kızın seni seveceğini sanma sakın ha birde dediğim gibi sevgilisi düzgün bir tipmi bak derim.

çocuk kizdan 1 yas kücük kizda bnden bir yas kucuk hocam. Allah'a sükür fizigim yerinde boksla ugrasiyorum. sizce gitmelimiyim ???

• quote:

Orijinalden alıntı: terminatör54

quote:

Büyük ihtimal sevgilisi serseri kızda o tip erkeklerle çıkar eğer güçlü biri değilsen bulaşma çünkü sevgilisi duyarsa döver.

çocuk kizdan 1 yas kücük kizda bnden bir yas kucuk hocam. Allah'a sükür fizigim yerinde boksla ugrasiyorum. sizce gitmelimiyim ???

Bence kızla ilk konuş yani senin farkında olsun şakalar yap senden hoşlanmasını sağla.
    Sonra söyle seni seviyorum diye eğer hayır derse ondan sonra biraz daha izle gelip birşey diyecekmi demezse bitir defteri hocam.
    Kız sevmedikten sonra sen çocuğu öldürsende sana bakmaz hatta nefret eder senden.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: terminatör54

quote:

Bence kızla ilk konuş yani senin farkında olsun şakalar yap senden hoşlanmasını sağla.
    Sonra söyle seni seviyorum diye eğer hayır derse ondan sonra biraz daha izle gelip birşey diyecekmi demezse bitir defteri hocam.
    Kız sevmedikten sonra sen çocuğu öldürsende sana bakmaz hatta nefret eder senden.

tavsiyen için tesekkurler.

• Sevgilisi olan birini sevmek nedir ? Kendini o çocuğun yerine koy yedirebiliyosan kendine söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnpMontage -- 30 Mart 2014; 3:06:55 >
  • Kıza aşık olabilirsin sevebilirsin ama gidip söylemek gibi bir hata yapma.Tüm dikkatleri üzerine çekersin.Oda senin zararına olur,zaman ver kendine unutursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kızın sevgilisi olduğu için paşa paşa bu sevdadan vazgeçeceksin.Yarın biriyle sevgili olduğunda bi başkası gelip sevgiline aşık olsa ne hissedersin.Konuşup insanların huzurunu kaçırma illaki birini bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya vazgeç ya bekle ama artık dayanamam dersen git söyle.

Çocuğu dövebiliyorsun diye kızın senle çıkıcağını sanmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.