Şimdi Ara

Beyler yardım edin saçım kesildi :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA aradaşlar bu gün illa babam saçını kestir dedi ben tabi ki her zaman ki gibi hayır dedim saçımı da 3 ay dan fazla uzatmıştım Neyse bana pc toplayacaz filan dedi ben de ama toplayacan filan dedim tmm dedi gittik kestirecez orda babam şöyle şöyle olsun diyor ya ben de sesimi çıkarmadım şimdi bahane bulup toplamaz die neyse kestirdik çıkıyoruz ee ne zaman sistemi toplayacan dedim bakarız dedi sinir oldum işte sen böylesin vs. şeyler dedim ayrıldım yanından eve geldim

şu anda kısa saç bana hiç yakışmıyor hızlı 1 şekilde uzatmanın yolları varmı

yardım edin lütfen

• Babanın kalbini kırmışsın yanından ayrılarak borcu olabilir parası olursa niye almasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çilekli Çükülop

Babanın kalbini kırmışsın yanından ayrılarak borcu olabilir parası olursa niye almasın..

öyle mi diyorsun ama kandırması gerekmiyordu tamı tamına 4 aydır toplayacaz diyor ama araba borcu var araba borcu var diyip duruyor ama sanarsın milyon dolarlık bişey aldık
  • up....
  • Babanla aran iyiyken böyle yapma bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borcu varsa neden zorluyosun al diye.Ailene destek olacağın yerde köstek olma.Zamanı gelince alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinali1

Babanla aran iyiyken böyle yapma bence.

Tm sorun çözüldü şimdi eve geldi gel gidelim dedi nereye diye tersledim Vatan'a dedi niye dedim pc yoplayacaz gel yoksa ben kafama göre alırım dedi byy arkadaşlar ben kaçar :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alperen20-06

ÇOCUK 2006 DOĞUMLU BEYLER 8 YAŞINDA YANİ MESAJIN BEBELİĞİNDEN ANLAYACAĞINIZ GİBİ
  • genç senin bilgisayarın mı önemli yoksa babanın araba borcu mu önemli bir borç bitmeden diğer bir borcun altına girmeyin sabret sabredersen eğer baban bunu görür ve borcu bittiği zaman sana istediğin bilgisayarı alır
  • Araştırma yapmadan pc alacan onda sonra gelecen buraya yok bf 4 açmıyor yok onu yapmıyor diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Alperen20-06

ÇOCUK 2006 DOĞUMLU BEYLER 8 YAŞINDA YANİ MESAJIN BEBELİĞİNDEN ANLAYACAĞINIZ GİBİ

20 denizli memeleketimiz 06 oturduğumuz yer biyerlerinden uydurma
  • Okumayın 2000 li

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperen20-06

quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Alperen20-06

20 denizli memeleketimiz 06 oturduğumuz yer biyerlerinden uydurma

ALLAHIM ÇOK TATLISIN SENİ KÜÇÜK YARAMAZ!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Araştırma yapmadan pc alacan onda sonra gelecen buraya yok bf 4 açmıyor yok onu yapmıyor diye.

Ya hocam elimde 26 dan fazla herbi moktan pc var inanmazsan gösteririm şimdi çıkıyorum yarısı tel de yarısı tablette yarısı pc de
  • Bilgisayarı 15 sene sonra da toplarsın ama belki baban 15 sene sonra yanında olmayacak.
  • O nasıl baba la ben 1.5 yıldır uzatıyorum 1 kere bile bir şey demedi. En çok laf yapan annem oldu o da artık bir şey demiyor üstüne tavsiye veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

Bilgisayarı 15 sene sonra da toplarsın ama belki baban 15 sene sonra yanında olmayacak.

CDDH senin o yaşlarda sorunun olmadı mı ?

Yorumun için sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

O nasıl baba la ben 1.5 yıldır uzatıyorum 1 kere bile bir şey demedi. En çok laf yapan annem oldu o da artık bir şey demiyor üstüne tavsiye veriyor

tavsiyen varmı nasıl hızlı uzar

• Her gün saçını yıka 20 gün içinde alışırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Her gün saçını yıka 20 gün içinde alışırsın

Tesekkurler hocam ya boyle kendimi ciplak gibi hissettim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.