Şimdi Ara

Beyler Yardım Edin 3 Yıldır Yattım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet başlıkta belirttiğim gibi son 3 yıl yok bende 9 10 11 full yok
    Ne yapmam lazım nerden başlamam lazım bi el atarsanız sevinirim

• Bu soruların cevabını düşünmeden bi yerden başla gerisi gelir. Zamanın var daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabrınsonuselamet

Bu soruların cevabını düşünmeden bi yerden başla gerisi gelir. Zamanın var daha

Az önce 9 mat ve 9 fiziği açtım baktım biraz abi şuan bildiğin 0 ım yani
    Sbs zamanlarında da hiç çalışmıyordum ama 480 falan alıp girdim burdaki fen lisesine
    Ama ygs lys harbiden kaycak gibi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğa Can

quote:

Sbs zamanlarında da hiç çalışmıyordum ama 480 falan alıp girdim burdaki fen lisesine

Bosveer ygs lysyi de calismadan yaparsin sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: analitikduzlem

quote:

quote:

Bosveer ygs lysyi de calismadan yaparsin sen

Beyler Yardım Edin 3 Yıldır Yattım

lel

• Doğa Can kullanıcısına yanıt
    hedefin ne?
  • Kasmana gerek yok gecen sene yazin ayni durumdaydim. Guzel bir calisma programi yap kitaplari falan hallet sonra basla gerisi geliyo yetistirememe durumu falan yok sene sonuna harbi kaytarmadan calisirsan yetistiriyorsun korkma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 ayım kaldı, yaRdım edin
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben prof.

hedefin ne?

Şu an için öyle bir meslek hedefim yok.Dediğim gibi 9 10 11 bildiğin yok yani bende.Yani şimdi tıp istiyorum desem falan çok gerçeklikten uzak olcak.
    Şu an için sadece eksikleri kapatmayı hedefliyorum aslında ama bilmiyorum abi ya.Konuyu da o yüzden açtım zaten benim durumumda birinin nerden nasıl başlaması lazım
  • Bende senin gibiydim sbsde çalışmadan 480 aldım lisede de son sene başladım ama oldu gibi sana tavsiyem yazın mat ve fende lysde sana sorun çıkaracak zor konuları bitir.ygs yapılıyor sbs gibi fazla çalışmadan

hedefine bağlı.tıp istemen gerçekçi olmaz diye bişey yok.tıp isteyip yeteri kadar gayret etmessen o zaman gerçekçi olmaz:D:D şimdi yeniden soruyorum :hedefin ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taratora

Bende senin gibiydim sbsde çalışmadan 480 aldım lisede de son sene başladım ama oldu gibi sana tavsiyem yazın mat ve fende lysde sana sorun çıkaracak zor konuları bitir.ygs yapılıyor sbs gibi fazla çalışmadan

Sen mezun musun yoksa sınava mı hazırlanıyorsun hala ? Ygs kolay lys zor falan diye duydum ben de ama ben şuan ygs sorularını da yapamam.Sbs zamanında dershaneye giderdim mesela çalışmasam da dershanede dersleri dinlerdim.Lisede ama dershaneye de gitmedim ders de dinlemedim çalışmadım da yani şuan tamamen 0 ım.Sorun da o zaten.Yapmam gereken şu an nedir yani ?9 10 11 konularını temel olarak öğrenmek mi yoksa ygs lys odaklı çalışmak mı öfff kafam çok karışık
  • quote:

hedefine bağlı.tıp istemen gerçekçi olmaz diye bişey yok.tıp isteyip yeteri kadar gayret etmessen o zaman gerçekçi olmaz:D:D şimdi yeniden soruyorum :hedefin ne?

Tıp isterim aslında ya.Hani aile hekimi olup bütün gün oturup ilaç yazmak ya da cerrah olup adam kesip biçmek değil de üniversitede kalıp makale yazmak/takip etmek akademik olarak ilerlemek hoş olur yani gayet.
    Son 1 2 yıldır resistance trainingle uğraşıyorum mesela konu hakkındaki ingilizce yazıları okumak examinedan supplement besin yazılarını okumak takip etmek falan cidden severek yaptığım bişey.
    Abi ama şey var mesela ben o kadar okurum araştırırım çoğu konuda bilgim yeteri kadar bilgim olur (yeterliden kastım mesela evrimağacındaki makaleleri okurum takip ederim falan ama tabikide evrim hakkında akademik alanlarda ne birşeyler yazabilirim ne de okuduğumu anlayabilirim) ama adam geliyor bitki soruyor ben de yalıyorum sınavda.Biyolojim okul hayatımboyunca en fazla 55 falan geldi herhalde
    İngilizce de öyle.O kadar ingilizcemiz var abi adam geliyor orda iki üç grammer soruyor koyuyor 60 puan ben de ezberlemediğim çalışmadığım için yine yalıyorum sınavda.

bence hayatta teorikten çok pratik önemli.aslında senin gibi insanların başarılı olması gerekir bana göre tabi.ama ne yaparsın düzen böyle.:D
    tıp istiyorsun öyleyse hedefine ulaşmak için öncelikle tıp ı kazanan birilerine durumunu anlatmalısın.ve öneri almalısın.
    sonra mezunların %99 unun dediği gibi ygs ye fazla zaman harcamayaksın(lys yi sallama sonra hallederim deme yani).ama bu ygs önemsiz demek değil.lys ye harcanan süre /ygs ye harcanan süre =en az 1,2 falan olmalı
    dediğim gibi bi çok kişiyi dinle.
  • quote:

bence hayatta teorikten çok pratik önemli.aslında senin gibi insanların başarılı olması gerekir bana göre tabi.ama ne yaparsın düzen böyle.:D
    tıp istiyorsun öyleyse hedefine ulaşmak için öncelikle tıp ı kazanan birilerine durumunu anlatmalısın.ve öneri almalısın.
    sonra mezunların %99 unun dediği gibi ygs ye fazla zaman harcamayaksın(lys yi sallama sonra hallederim deme yani).ama bu ygs önemsiz demek değil.lys ye harcanan süre /ygs ye harcanan süre =en az 1,2 falan olmalı
    dediğim gibi bi çok kişiyi dinle.

Hangi konuda olursa olsun herkesi dinleyip sonra belli bir sonuca varmak zaten en önemlisi.Konuyu açıs sebeplerimden ama pek yardımcı olan çıkmadı
    Teori pratik konusunda ise kesinlikle haklısın.Şu da varki bence okulda verilen dersler müfredat falan teorik bilgi falan da değil.(Matematiği dışarda tutarsak) hani fizik yine bi nebze.Yine ygs ve lysde teorik bilgi bile ölçme amaçlı bir sınav değil zaten.Disiplinli çalışan kazanıyor abi bu yani.İstediğin kadar gerizekalı ol çalışırsın girersin 10kya rahatlıkla.
    Bu iş üni kazanmakla da bitmiyor gerçi bunun meslek hayatı falan var neyse üniyi bi kazanalım da

ben bu senenin başındayken senin gibiydim.ama pek doğru dürüst çalışmadım sonuç 70k geldi.diyorum ki yazın başından başlayıp adamakıllı çalışan insan zekası da ortalamanın üzerindeyse tıp kazanmak zor değil.ben yeniden bu senenin başına dönsem yazın ygs-lys mat(türev-integral hariç)ve fiziği bitirir ve sosyal-türkçe çalışırdım.çok büyük 1 zaman çünkü 3 ay :D.okul başlayınca da ygs-lys geometri ,kimya,biyoloji kalırdı.ezber olduğu için geometriye pratik de lazım güzel ve rahat bi çalışma proğramı olurdu.türev ve integrali hocayla götürürdüm.ygs denemelerine de sürekli girerdim:Dböyle yapardım heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mlk60

Kasmana gerek yok gecen sene yazin ayni durumdaydim. Guzel bir calisma programi yap kitaplari falan hallet sonra basla gerisi geliyo yetistirememe durumu falan yok sene sonuna harbi kaytarmadan calisirsan yetistiriyorsun korkma

Nasıl bir program izlememi tavsiye edersin mesela ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Taratora

Bende senin gibiydim sbsde çalışmadan 480 aldım lisede de son sene başladım ama oldu gibi sana tavsiyem yazın mat ve fende lysde sana sorun çıkaracak zor konuları bitir.ygs yapılıyor sbs gibi fazla çalışmadan

Sen mezun musun yoksa sınava mı hazırlanıyorsun hala ? Ygs kolay lys zor falan diye duydum ben de ama ben şuan ygs sorularını da yapamam.Sbs zamanında dershaneye giderdim mesela çalışmasam da dershanede dersleri dinlerdim.Lisede ama dershaneye de gitmedim ders de dinlemedim çalışmadım da yani şuan tamamen 0 ım.Sorun da o zaten.Yapmam gereken şu an nedir yani ?9 10 11 konularını temel olarak öğrenmek mi yoksa ygs lys odaklı çalışmak mı öfff kafam çok karışık

Ben 12'yim sbsde yarısında gittim dershaneye bu sene başında bi tek matematik biliyodum çünkü sbs'ye 2-3 yeni konu eklenmiş gibi.ygs mat eğer hiç bilmiyorum diyosan yazın ygs mat geo bitir bide trigo türev integral,sonra ygs öncesi sadece fen kasarak ygs-lys bitirirsin (türkçeyle sosyalde denemeler yeter)ygs sonrasıda matematikte kolay konuları bitirip soru çözersin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.