Şimdi Ara

Beyler WoW askim Paladin tarafindan katledildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler biraz dusundugumde WoW'da main karakterim olan Paladin bana icten ve derinden bir suikast duzenler gibi yaklasti. Once sevdi sonra sövdü, sanki ana amaci beni oyundan sogutmakti ve basardi. Fakat ona karsi savasacagim ve sinav haftam bitince oyuna tekrar donecegim ! Fakat artik Paladin'imin yuzune dahi bakmiyacagim. Ve simdi sizleri deli eden o cilgin soruyu soruyorum "BANA CLASS TAVSIYE EDIN PLZ" Genellikle karisik bir oyuncuyum bazen gece gunduz PvP yaparim bazen PvE yaparim bana bu amaclarim dogrultusunda hizmet edebilecek beni yari yolda birakmayacak bir yoldas ariyorum dost'lar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• warrior. tek başına 123168631 kişiyi alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

warrior. tek başına 123168631 kişiyi alırsın.

Bir dahaki patche kadar.
  • Healer kas.. Hatta Palayı holye çevir karşındaki delirsin.. Pvpde saatlerce peşinden adamları koştur dur yada raidlerin değişilmez adamı ol raid günleri gelme raid liderini delirt.. Sıkılmaktan ve delirmekten kurtulmanın en iyi yolu başkalarını delirtmektir.. Bunu da en iyi healerlar yapar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metamania -- 7 Kasım 2012; 1:43:59 >
  • DK tam senlik blizz DK ları siliyoruz komple yok ediyoruz diyene kadar Blood DK pvp de iş yapar PvE yparken çeşitlilikte var Blood ol tankla Frost ol rhat rahat dps yap unholy ol insnlıktan çık habire summonla bişeyler git raidleri solola kafana göre rp yp hatta eskiden paladindin fakat nalları dikip dk olarak hayata döndün falan :D kurgu güzel oldu bu sefer sen paladini öldür ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: judge54

DK tam senlik blizz DK ları siliyoruz komple yok ediyoruz diyene kadar Blood DK pvp de iş yapar PvE yparken çeşitlilikte var Blood ol tankla Frost ol rhat rahat dps yap unholy ol insnlıktan çık habire summonla bişeyler git raidleri solola kafana göre rp yp hatta eskiden paladindin fakat nalları dikip dk olarak hayata döndün falan :D kurgu güzel oldu bu sefer sen paladini öldür ^^

Güldürdün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

quote:

Orijinalden alıntı: injection

warrior. tek başına 123168631 kişiyi alırsın.

Bir dahaki patche kadar.

Hayvani vuruşları pek değişmedi aslında, Avatarı zımparaladılar birde fear cd'nını uzattılar. Uzaktan attıkları slience playerlara karşı kalktı o kadar. Bence milleti gene ağlatmaya devam edecektir. Gerçi sınıfın doğası gereği yaklaştımı abanması lazım bunda bir sorun yok fakat yaklaşmasında olan kolaylıklar bence biraz aşırı azıcık düzenlenmesi gerekiyor zaten avatarın zımparalanma meselesi bundan kaynaklı ama yeterli değil sanki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citizen nasil ünlü oldu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: judge54

DK tam senlik blizz DK ları siliyoruz komple yok ediyoruz diyene kadar Blood DK pvp de iş yapar PvE yparken çeşitlilikte var Blood ol tankla Frost ol rhat rahat dps yap unholy ol insnlıktan çık habire summonla bişeyler git raidleri solola kafana göre rp yp hatta eskiden paladindin fakat nalları dikip dk olarak hayata döndün falan :D kurgu güzel oldu bu sefer sen paladini öldür ^^

RP olayina guldum hocam

Ozaman ben simdi ne oluyim

• Ebon Blade merkes olumsuz herkes.

Death Knight ol hocam. bglerde frost, arenalarda uholy oldun mu tamamdır..
  • bütün karakterleri açıp denedim, neredeyse hepsi 50-60 lvl kadar kastım ancak iki karakter çok hoşuma gitti. Hunter ve Death knight bu ikisinden birini deneyebilirisin.

Not: bütün açtığım karakterleri PvE üzerinden oynadım. PvP oynayınca elim ayağım birbirine dolaşıyor : )
  • bence DK olayı yalan.. hayat mage hunter ve warriorda.. hunter ve warrior bir ihtimal nerflenebilir ama blizzin sahibinin ogluda mage oynuyor.. kesinlikle adam gibi nerflenmez.. forever root, endless cc yaparsın.. çok sıkısırsan en kolay sen kacarsın.. PVEde bossun kıcında dolaşmaktansa geriden adam gibi temiz temiz dpsini yaparsın.. 3-4 skile basıp birinciliğe oynarsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

bence DK olayı yalan.. hayat mage hunter ve warriorda.. hunter ve warrior bir ihtimal nerflenebilir ama blizzin sahibinin ogluda mage oynuyor.. kesinlikle adam gibi nerflenmez.. forever root, endless cc yaparsın.. çok sıkısırsan en kolay sen kacarsın.. PVEde bossun kıcında dolaşmaktansa geriden adam gibi temiz temiz dpsini yaparsın.. 3-4 skile basıp birinciliğe oynarsın..

forever root, endless cc yaparsın..
    çok sıkısırsan en kolay sen kacarsın..
    PVEde bossun kıcında dolaşmaktansa geriden adam gibi temiz temiz dpsini yaparsın..
    3-4 skile basıp birinciliğe oynarsın..

Şair:
    tosunpasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

quote:

bence DK olayı yalan.. hayat mage hunter ve warriorda.. hunter ve warrior bir ihtimal nerflenebilir ama blizzin sahibinin ogluda mage oynuyor.. kesinlikle adam gibi nerflenmez.. forever root, endless cc yaparsın.. çok sıkısırsan en kolay sen kacarsın.. PVEde bossun kıcında dolaşmaktansa geriden adam gibi temiz temiz dpsini yaparsın.. 3-4 skile basıp birinciliğe oynarsın..

PVEde bossun kıcında dolaşmaktansa geriden adam gibi temiz temiz dpsini yaparsın..

Şair:
    tosunpasa

sanırım mage oynuyorsun.. zoruna gitmiş olabilir ama gerçek budur..

• quote:

quote:

quote:

Şair:
    tosunpasa

yooo hiç alakası yok çok yanlış anladın, sadece yazım tarzını beğendim, şiir gibi olmuş

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şair:
    tosunpasa

yooo hiç alakası yok çok yanlış anladın, sadece yazım tarzını beğendim, şiir gibi olmuş

Eyvallah o zaman.. ben yanlış anlamışım..
    Bu alemde çok fanatik oyuncu var.. bir classa op dedinmi orada adamı silmeden bırakmazlar
    Yeni bir tartışma stili çıkıyor sandım

yinede yazayım warrior , hunter PVPde açık ara OP.. özellikle BM hunter burstünün şu bug nedir ne değildir tam incelemedim ama acilen yarı yarıya nerflenmesi lazım.. istediğiniz kadar güzel kitelayın line of sight olun.. 3 healerla da girseniz birine nukeledimi anında indiriyorlar.. daha siz toplam 500k dmg yapamadan adam 3 Milyon damage yapabiliyor.. şaka ötesi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şair:
    tosunpasa

Eyvallah o zaman.. ben yanlış anlamışım..
    Bu alemde çok fanatik oyuncu var.. bir classa op dedinmi orada adamı silmeden bırakmazlar
    Yeni bir tartışma stili çıkıyor sandım

yinede yazayım warrior , hunter PVPde açık ara OP.. özellikle BM hunter burstünün şu bug nedir ne değildir tam incelemedim ama acilen yarı yarıya nerflenmesi lazım.. istediğiniz kadar güzel kitelayın line of sight olun.. 3 healerla da girseniz birine nukeledimi anında indiriyorlar.. daha siz toplam 500k dmg yapamadan adam 3 Milyon damage yapabiliyor.. şaka ötesi

Şimdi aslında eskiden de BM burst konusunda iyiydi,fakat şu an gelen (stampede mi neydi işte 87'de açılan) yeni skille birlikte inanılmaz bir burst sahibi. Fakat hunter PvE'de overall damage konusunda öyle ahım şahım olmadığından bana bu halde kalır gibi geliyor. Hatta cobra shot-steady shot ve sanırsam bir glyph ile gelen aimed shot'un hareketli kullanılabilecek olması belki MM oynanabilir de dedirtiyor bana

• You Lock ??
  • Beyker kafam karisti simdi Bana Paladin gibi 3 tus olmayan bir class tavsiye edin. Farkli farkli buildler deniyebilecegim birsey?

• monk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

Beyker kafam karisti simdi Bana Paladin gibi 3 tus olmayan bir class tavsiye edin. Farkli farkli buildler deniyebilecegim birsey?

Paladine bir kere başlayınca bırakmak zordur. 4yıldır paladinle oynuyorum. Her paladini bırakmaya çalıştığımda daha bir istekle bağlandım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.