Şimdi Ara

Beyler vicdan azabı çekiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deminki müzik konusunu şikayet ettim konu yanlış yerde diye konu silindi büyük ihtimalle açana 15 gün ban var beyler bende aynı nedenden ban yemiştim 15 gün geçmiyodu şimdi vicdan azabı çekiyorum kuralların gereğini yaptm ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Açan kişi masumsa şikayet etmem. Fakat mesaj sayısı yüksekse ve forumda eskiyse böyle kuralları bilmesi gerektiğinden şikayet ederim. Helallik iste. Bu arada pm göndermiştim. Kontrol et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

Açan kişi masumsa şikayet etmem. Fakat mesaj sayısı yüksekse ve forumda eskiyse böyle kuralları bilmesi gerektiğinden şikayet ederim. Helallik iste. Bu arada pm göndermiştim. Kontrol et

aslında şikayet sistemini merak etmiştim ama şimdi üzüldüm

• Ben şunu anlamıyorum... Admin'in amacı kural dışı konuyu bulup gereğini yapmak. Millet şikayet edince adamın işi tek bir tuşa basmak oluyor. Ki şikayet edilen konuların çoğu gereksiz yere şikayet ediliyor. Forumlar bilgi paylaşımı ve tartışma yeridir. Burada tartışıp fikir alışverişi yapana da, bilgiyi alakasız alt başlık yerine konu dışında paylaşana da 15 gün uzaklaştırma. Yanlışsam söyleyin lütfen.

• Geçmişte kullandığın nicki geçmişte bırakmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UD97

Ben şunu anlamıyorum... Admin'in amacı kural dışı konuyu bulup gereğini yapmak. Millet şikayet edince adamın işi tek bir tuşa basmak oluyor. Ki şikayet edilen konuların çoğu gereksiz yere şikayet ediliyor. Forumlar bilgi paylaşımı ve tartışma yeridir. Burada tartışıp fikir alışverişi yapana da, bilgiyi alakasız alt başlık yerine konu dışında paylaşana da 15 gün uzaklaştırma. Yanlışsam söyleyin lütfen.

yanlışsın

• Yanlış bi konu açmanı merakla bekliyorum. Takipteyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11 YIL AŞK ACISI ÇEKTİM
    6 yıl önce açıldı
    sifonu çekiyorum gitmiyo beyler
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir insanın hayatını kararttın öbür dünyada yakana yapışacak
  • Allahın cezaları işiniz gücünüz birbirinizin kuyusunu kazma , sonrada yumurtanız ağızda sıkışınca yardım dilenirsiniz yine aynı adamlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

Yanlış bi konu açmanı merakla bekliyorum. Takipteyim

daha çok beklersin

• quote:

Orijinalden alıntı: WALKMOON

quote:

Ben şunu anlamıyorum... Admin'in amacı kural dışı konuyu bulup gereğini yapmak. Millet şikayet edince adamın işi tek bir tuşa basmak oluyor. Ki şikayet edilen konuların çoğu gereksiz yere şikayet ediliyor. Forumlar bilgi paylaşımı ve tartışma yeridir. Burada tartışıp fikir alışverişi yapana da, bilgiyi alakasız alt başlık yerine konu dışında paylaşana da 15 gün uzaklaştırma. Yanlışsam söyleyin lütfen.

yanlışsın

Bunu sen söylersen ne güzel! Adminin 15 gününden iyidir.
    Bizim iktidara çok benzemeye başladı bu DH.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

Yanlış bi konu açmanı merakla bekliyorum. Takipteyim

daha çok beklersin

Elbet bi hata yapacaksın
  • ben kimseyi şikayet etmiyorum yazık lan adamlara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

+sonsuz
  • quote:

Deminki müzik konusunu şikayet ettim konu yanlış yerde diye konu silindi büyük ihtimalle açana 15 gün ban var beyler bende aynı nedenden ban yemiştim 15 gün geçmiyodu şimdi vicdan azabı çekiyorum kuralların gereğini yaptm ama

Beni şikayet ettin galiba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cossincee

quote:

Deminki müzik konusunu şikayet ettim konu yanlış yerde diye konu silindi büyük ihtimalle açana 15 gün ban var beyler bende aynı nedenden ban yemiştim 15 gün geçmiyodu şimdi vicdan azabı çekiyorum kuralların gereğini yaptm ama

Beni şikayet ettin galiba :D

hayr

• benide biri şikayet etmişti çok fena kulaklarını çınlatmıştım.nolmuş yani adam buraya açmışsa size giren çıkan ne onu anlamıyorum.adamın açtığı bölüm tenhadır kimse yoktur cevap alamaz burda açmış nolcak yani.başka yere konu açınca forum mu çöküyor sizden paramı alıyorlar anlamıyorum bu ispiyoncuları.bir sürü karı kız resmi paylaşıyorlar kimse şikayet etmiyor adam bir soru sormuş ciddi anlamda hemen gidin yetiştirin.ispiyoncuların yatacak yeri yok hepinizi kınıyorum.
  • quote:

Bu adam haklı. Bende benzer düşünce içerisinde olduğum için hiçbir kişiyi şikayet etmiyorum.

Toplam Şikayetler: 0
  • yönetici olacam ben beyler o yüzden hepinizi şikayet ediyorum yönetimin gözüne girmem lazım kusura bakmayın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

yönetici olacam ben beyler o yüzden hepinizi şikayet ediyorum yönetimin gözüne girmem lazım kusura bakmayın artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.