Şimdi Ara

BEYLER üniye geçicem ama tipim hiç öyle değil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlık belli. tipim çok çocuksu. 18 yaşına giricem ağustosta sakal yok. bıyık var bırakınca pidesi gibi oluyorum. nasipse üni kazanıp gidicem bu sene ama hiç üni'li gibi değilim. boyum 1,70 vucüt geliştirmeyle uğraşıyorum. ama hep bi içimde küçükmüşüm gibi bi his var. 6-7'ye giden çocuklarda 1,80 falan oluyolar abi diyolar ama genede böyle uzaktan sanki arkadaşlarımmış gibi geliyor. bu konuyu üni başlamadan sıkıntı ettim. of ulan of

ss yok malesef

• üniversiteye tiple değil beyinle alıyorlar ya da parayla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boşa dert etme sen normalsin 6 ya gidenler hormonlu. lise 3 e geçtim 8 e giderken kızların göğüsleri arpa kadardı şimdi görüyorum lise 3 lerden büyük duruyolar hormanları yediklerinden dolayı bozuk oluyo yeni nesilin edit ben dahil. saçı sakalı dert etme nete bak 2 aya saç sakal çıkar nette ilaçlar ve aktardan alabiliceğin ürünlerle evde sakal çıkartabilirsin boyun zaten kurtarıyo 1.70 uygundur kendimden biliyorum. üni de tip tip insanlar var gitsen alışırsın şimdiden heyecanlanma ünide biraz ağır takıl pek gülme mal mal espiriler yapma millet seni ciddi sansın hiç bi sıkıntı kalmaz zatten
    yok zaten genel olarak ağır takılırım. kro gibi değil. çok sululuk yapmam yani. ama işte bu ağır abi havalarına bebek surat hiç gitmiyor. yemin ediyorum yaşımdakiler gibi sakallı ve büyük göstersem problemim kalmıcak. yemin ettim bak. sen o dediğin yerlerden ilaç biliyosan söylesene kardeş. baya ilaç denedim işe yaramadı ama belki senin önerceğin yarar. hayır o değil harbi dediğin gibi hormonlu sanırım.

Orijinalden alıntı: oozen59

yok zaten genel olarak ağır takılırım. kro gibi değil. çok sululuk yapmam yani. ama işte bu ağır abi havalarına bebek surat hiç gitmiyor. yemin ediyorum yaşımdakiler gibi sakallı ve büyük göstersem problemim kalmıcak. yemin ettim bak. sen o dediğin yerlerden ilaç biliyosan söylesene kardeş. baya ilaç denedim işe yaramadı ama belki senin önerceğin yarar. hayır o değil harbi dediğin gibi hormonlu sanırım.

her allahın günü olmayan sakala bıyığa jilet vur

Ardından sarımsağı dövün ve alıp yüzünüzde gezdirin. Yüzünüz çok yanacaktır bu normaldir, 15 dakika beklettikten sonra yüzünüzü sıcak su ile temizleyebilirsiniz.

böyle dolu yöntem var nette
  • o zaman bence zorlama kardeş sakal falan hikaye sen özünde iyi biri ol insanlar senle takılmak istesin tanıdıktan sonra kimse sakalına bakmaz kimse çıkıpta bu çocuk çok iyi ben bu arkadaşı çok seviyorum ama bunun sakalı yok demez giyinişine dikkat etsen facede boş boş şeyler yazmasan yeter yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben hep sizin şarkınızı söyledim.
    Saygı ve özlemle anıyoruz...
  • bende bir sakal var akıllara zarar simsiyah gür boyumda 180e yakın vücut geliştirmeyede gidiyorum saçlarıda uzattım ünide hiç sırıtmamayı amaçlıyorum

Boy uzatmak için yöntemler var.Onları yap.Yüzme imkanın varsa yüzmeye git hem omuz genişliği hem de kaşlara etkisi olur.

Sakallarınızın çok olmaması iyi ergenliğe geç girmiş olabilirsiniz bu da boyunuzun daha da fazla uzayacağı 180 civarı bile olabilirsiniz egzersiz vs. ile yani.

Kızlar için sıkıntı ediyorsanız illa bulursunuz.

Kızlar boy vs. derseniz çoğu kısa ama bende boyu 171 olan bir erkek olarak 180-185 güzel kızları kaçırmaktan üzülüyorum

Tipim vs. yok sanki sırf onlar hiç sevgilim yok ben hala 180-185likleri kaçırdığıma üzülüyorum

• Ben de aynı durumdayım 18e yeni girdim uni.ye gidicem inşallah ama ortaokula gittiğimi sananlar çok oluyor. Gerçi ortaokuldaki halimi görseler ne diyeceklerdi acaba :D

Ama ara sıra benden küçükler üzerinde abla imajı elde edememekten başka bir sorunum yok hatta avantaj bile oluyor bu bazen.

Sen neden sorun ediyorsun ki? İnsanların bakış açısından endişeleniyorsan, sana cok rahat söyleyebilirim ki insanlar küçük duran kişileri daha çok seviyorlar bundan eminim sevimli buldukları için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -piyanist- -- 19 Temmuz 2014; 5:25:14 >
  • sen kendini küçük gösteriyor zannedebilirsin ama öyle olmaya bilir, bence insanlara özellikle kızlara sor belki gereksiz dert ediyorsundur ama harbiden ünide ilkokul tipli gezen tipler çok komik oluyor ,sokakta görsem hayatta inanmam üni'de okuduklarına.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.