Şimdi Ara

Beyler trafik kazası yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teomaniaa -- 26 Mayıs 2017; 13:21:48 >

• geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazanın sebebini yazmışsın zaten "...kaza olmadan evvel hayal kuruyorum..."

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juckle

geçmiş olsun

teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Kazanın sebebini yazmışsın zaten "...kaza olmadan evvel hayal kuruyorum..."

ne alakası var? her insan kaza anında tedbirli olmak için bir takım şeyler düşünür.
  • Geçmiş olsun keşke insanlar biraz daha anlayışlı olsalar boş yere kavga çıkmaz böyle

• Geçmiş olsun hocam Allah bi daha göstermesin

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunner

Geçmiş olsun keşke insanlar biraz daha anlayışlı olsalar boş yere kavga çıkmaz böyle

Keşke, arabanın masraflarını zaten sigorta karşılarken elbette malın biri gelip park halinde duran bir arabaya vuran birine karşı ne kadar anlayışlı olunabilir bilmiyorum ama öncelikle can kaybı olmadığı için sevinmek ardındanda en azından bi su verip kazanın şokunu atlattırmak lazım ama direk üstüme yürüdü adam nasıl vuruyon sıfır mı çiziyon vs.

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa561

Geçmiş olsun hocam Allah bi daha göstermesin

Sağolun hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ileri sürüş tekniklerinde bu anlatilir. Araba sola kayiyorsa direksiyonu sola cevireceksin. Durduğunu yerde kaza yapmis olman acemiligine gelmiş.Yapacakbbizeyok ggeçmiş olsun. Kazadan sonraki yasadiklarinda bu toplumun ne kadar cahil ve hoşgörusuz oolduğunun gerçeği Gencsen ve kaza yaptiysan vay haline..Neyse tekrar ggeçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Hocam ileri sürüş tekniklerinde bu anlatilir. Araba sola kayiyorsa direksiyonu sola cevireceksin. Durduğunu yerde kaza yapmis olman acemiligine gelmiş.Yapacakbbizeyok ggeçmiş olsun. Kazadan sonraki yasadiklarinda bu toplumun ne kadar cahil ve hoşgörusuz oolduğunun gerçeği Gencsen ve kaza yaptiysan vay haline..Neyse tekrar ggeçmiş olsun.

ben arabanın neden kaydığını anlayamadan olay bitti zaten
  • şu adanadaki kazada balkondan atlayıp kavga eden adam gifi.
  • " ilerde opel arabası varmış ona çarpsaydın seni öldürürdüm" böyle insanlara uyuz olurum. Keşke bu tipler geberse toptan.
  • geçmiş olsun hocam . bugün bende kaza yapıyordum. insan o an ne yapacağını şaşırıyor.
  • öncelikle geçmiş olsun

arabanın bu şekilde kayması çok ilginç turbo devreye girse bile bu kadar hızlı kalkmaması lazım aracın frenlerde veya lastıkte bir problem olabilir tabi bunlar saniyeler içinde olduğu için insan düşünemiyor nasıl hareket edeceğini tekrar geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun

• Hacı abi sen arabayla yanlamayamı çalıştın çünkü düz yolada giderken istediğinkadar gaza aban çukur mukur olmadığı sürece araba dümdüz gider
  • Geçmiş olsun hepimizin başına gelebilecek bi durum. Araç bu, kontrolünü ne zaman kaybedeceğini bilemiyor insan, her şey saniyelik oluyor. Ayrıca insanlar biraz daha anlayışlı olsalar keşke ama değiller. Bu tür insanların teröristten hiç bir farkı yok.

• Otomobil yüzyıldan uzun süredir kullanılan bir araçtır, ama bizim insanımız hindistan ineği gibi taptığı için, aracına çarpılmasını namusuna sürülmüş bir leke gibi algılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal974 -- 17 Ekim 2013; 8:58:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Otomobil yüzyıldan uzun süredir kullanılan bir araçtır, ama bizim insanımız hindistan ineği gibi taptığı için, aracına çarpılmasını namusuna sürülmüş bir leke gibi algılıyor.

++++
    Ya birader hadi devlet bize geciriyor vergiden sen yine de aliyosun el mahkum.E kasko yaptir bi zahmet

• bugune kadar bir defa park halindeyken bir defa kirmizi isikta beklerken, bir defa park yerimden cikarken, bir defa da serit degistirirken carptilar bana. hepsi yeni yetme yada araba surmeyi bilmeyen tiplerin carpmasi yuzunden. 4 kazada da hakliydim ancak hep kavga cikaran atarlanan da bu ufak cocuklar oldu.

kusura bakma ama sen ve senin gibiler icin ehliyet direk verilmemeli. ehliyet staji veya benzeri bir uygulamaya sonuna kadar destek veriyorum.

• ya bir de merakimdan soruyorum. senin arac ne kadar gitti turboyla da o kadar buyuk kaza yaptin? nasil bir ivme ki bu 4 arac giriyor birbirine

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.