Şimdi Ara

Beyler toplaşın hele bi kolumu dik tutamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Gündür 3x8 setlerle 3-4 hareket yapıyorum belli kas bölgelerine 30 dakkalık bi antreman o kadar yani

kolumu dik tutamıyorum tam dirsek düz durmuyor eğik kalıyor (180 derece açı olacağına 120-150 derece falan oluyor işte öyle anlatıyım) dik yaparken acıyor dik olmuyor arkadaş spor yaparken yok böyle sorun yaptıktan sonra oluyor devam etsemmi hala antremanlara yoksa bırakayımmı ara mı vereyim öneri verebilcek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyondBend -- 26 Nisan 2014; 15:30:51 >

• ayıp be yardım edin
  • Bugün kolunu dik tutamayan yarın emaneti de dik tutamaz geçmiş olsun
  • Yeni başladıysan olur öyle ağrı.

Yada ciddi bi sorun vardır arada bendede oluyor tam kıvrım kitlenip kalıyor çonra çatırt diye bi rahatlıyor.
  • 1 hafta içinde normale dönecektir, paniğe gerek yok
  • Normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devam ediyimmi şimdi ağırlık kaldırmaya hala yoksa aramı vereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyondBend -- 26 Nisan 2014; 16:24:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Liflerini zorlamisin şimdilik ara ver bir iki gün hafiflesin

• hergün kol mu çalışıyorsun ?

• hamlamışsın gibi fakat ara ver kardeşim bi sakatlık çıkmasın sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

hergün kol mu çalışıyorsun ?

ön kol biceps omuz 2gündür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyondBend -- 26 Nisan 2014; 16:38:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkwarS

2 Gündür 3x8 setlerle 3-4 hareket yapıyorum belli kas bölgelerine 30 dakkalık bi antreman o kadar yani

kolumu dik tutamıyorum tam dirsek düz durmuyor eğik kalıyor (180 derece açı olacağına 120-150 derece falan oluyor işte öyle anlatıyım) dik yaparken acıyor dik olmuyor arkadaş spor yaparken yok böyle sorun yaptıktan sonra oluyor devam etsemmi hala antremanlara yoksa bırakayımmı ara mı vereyim öneri verebilcek ?

rahat ol geçer bende ilk zamanlar başladığımda sabah uyandım kollar bumeran gibiydi bi kaç haftaya bişey kalmaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: veym2

quote:

Orijinalden alıntı: TurkwarS

2 Gündür 3x8 setlerle 3-4 hareket yapıyorum belli kas bölgelerine 30 dakkalık bi antreman o kadar yani

rahat ol geçer bende ilk zamanlar başladığımda sabah uyandım kollar bumeran gibiydi bi kaç haftaya bişey kalmaz :D

aramı vereyim şimdi devam mı edeyim üstteki arkadaşlar ara ver demişte sizinde görüşünüzü alayım :)

• Ben korkup 3 4 gün ara vermiştim valla dersen zorlicam zararı olcanı sanmıyorum alışık olmadığından oluyo sonuçta
  • Zorladıysan 2 hafta bile geçmeyebilir yani geçmekten kastım ağrıması, düzelir ama ağrır.Çok zorlama,k.g

Edit:Fazla zorladıysan bi doktora görün istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dirty Sprite -- 26 Nisan 2014; 20:42:29 >
  • Yeni mi başladın spora? birde şu haftalık antrenman programını yaz ona gore bir şeyler soylemek daha kolay olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilith. -- 26 Nisan 2014; 21:26:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLameS.7

Bugün kolunu dik tutamayan yarın emaneti de dik tutamaz geçmiş olsun

tecrube konusuyor galiba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.