Bildirim
Beyler Tipim Nasıl [SS]'Lİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tipi falan boşver hocam yolunu bulmuşsun ne güzel. İlerde önemli kişilerin korumalığını da yaparsın. Bu arada eminim için daha güzeldir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
fenasın keke. -
Daha gecenlerde reynmen geldi reis muhtemelen konser vericek adamla selamlaştım falan isterlerse asgari versinler sirf ortam için devamquote:
Orijinalden alıntı: Guest-A112A26DD
Tipi falan boşver hocam yolunu bulmuşsun ne güzel. İlerde önemli kişilerin korumalığını da yaparsın. Bu arada eminim için daha güzeldir
Not: mesai günlüğüm 160
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E178F9C9 -- 25 Ekim 2019; 7:5:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Obezmi? 170 boy 70 kilo anliycan 4x4 aslan parçası adami delerler
Bu konuyu açıyorsun böyle iyi hoşta Securitas'a bi mail atarlar işten atılırsın. Kolundaki şirket logosunu kapat bari! -
Bu konu en son geçen sene açılmıştı ama...
Konu sahibini tenzih ederek soruyorum. Neden tipim nasıl diye konu açılıyor arada?
Lütfi Kırdar mı orası?
30 yasinda gibisin hocam ben de 20 yim senden kucuk gosteriyorum
Neden üstümdeki celik yelek diye söyleme geregi duydun?
Celik yelek olunca ne oluyor?
Isin gücün hava cıva
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
27 yaşımdayım senden küçük gösteriyorum ss siz ama öyle 😂
kardeşim hayatında başarılar (: -
Securi öyle kenar mahalle şirketlerden değildir sen rahat ol lütfen cumhurbaşkanımın külliyesi yeter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E178F9C9 -- 25 Ekim 2019; 8:49:56 >
oooo adam reynmene selam vermiş. kardeş ama bunu ortamlarda söyleme kızlardan yakanı kurtaramazsın. hepsi aşık olur sanaquote:
Orijinalden alıntı: Guest-4E178F9C9
Daha gecenlerde reynmen geldi reis muhtemelen konser vericek adamla selamlaştım falan isterlerse asgari versinler sirf ortam için devam
Not: mesai günlüğüm 160
Alıntıları Göster -
Giderin var gibi görünüyor. -
seni doğurtan ebe olsam kafan çıkınca seni geri iterdim. -
Bi arızalık çakma geyik konusu daha, o tipi gören karı yolun karşısına geçer
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
seni doğurtan ebe olsam kafan çıkınca seni geri iterdim.
|
Bu konuyu açıyorsun böyle iyi hoşta Securitas'a bi mail atarlar işten atılırsın. Kolundaki şirket logosunu kapat bari!
|
Hocam herşeyi anlarımda reynmen nedir ya selam verse selamı alınmayacak adam sana selam verdi diye bununla övünüyosun altı üstü kıytırıktan bir youtuber yani
|
Obezmi? 170 boy 70 kilo anliycan 4x4 aslan parçası adami delerler
|
Yaşın çok küçük bana kardeş falan diye hitap etme. Ben senin arkadaşın veya kardeşin değilim. İnsan gibi bir öğüt verdim ama sende onu alacak kapasite yokmuş. Blok.
|
oooo adam reynmene selam vermiş. kardeş ama bunu ortamlarda söyleme kızlardan yakanı kurtaramazsın. hepsi aşık olur sana
|
Benzer içerikler
- en boy yükseklik
- bursa ucuz giyim yerleri
- dp parfüm bayilik yorumları
- c10h15n yapımı
- vesikalık fotoğraf çoğaltma
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X