Şimdi Ara

Beyler tamam spor yapiyomda gelişen kadar bir kız bulmam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam takirakli spora başladım.vucudun şekillenmesi en az 1 yıl sürer.ben şuan 21 yaşındayım.hiz sevgilim olmadı.ve hormonlar rahat durmuyo.durmuyo abi ne yapim diyorum 1 yıl sabret sonra kızlar bakar ama yok 2 gün geciyo yine istek geliyor.yani engelleyemiyorum.onun için ya bir kız bulcam yada parayla yapicam.

Ultra tipsiz çelimsiz itici bir tipim olduğunu belirtiyim.

Şimdi tipim kötü olduğu için kızlar zaten hiç yanasmiyo.ama bu böyle olmuyo.1 sık olarak ben kızlara yanasicam ve teklif edicem biri kabul edene kadar.

İkinci sıkkım ise parayla kadına gidicem ki ondada şöyle şeyler vear gerek para gerek hastalık gerekse cesaret çok büyük eksileri var.

Fikirleriniz lazım beyler akıl verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tipsiz olup para kullanmadan sevgili bulabilen çıkarsa beni de çağırırsınız konuya
  • Para derken ne kadar para mesela bir eskorta harcadığını daha fazlasını 2 3 haftada ona harcamam mi gerekiyor

• Bi bilgi verin

• quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

Para derken ne kadar para mesela bir eskorta harcadığını daha fazlasını 2 3 haftada ona harcamam mi gerekiyor
    o kadarını ben de bilmiyorum kanka. ama yani temiz biri olsan, kendine biraz dikkat etsen herhalde ne biliyim birini sinemya kahveye oraya buraya götürüp hesapları ödesen takılır biri seninle diye düşünüyorum. bilen bir arkadaşa sormak lazım
  • Niye gelmiyorlar abi foruma bu forum bitmiş lan harbiden

• Tamam sizden fayda yok ben gidiyorum bidada girmem buraya bb

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2-3 haftada bahsettiğin tipinle kızı yatağa atman mümkün değil. Eskorttan daha fazla para harcasan bile. Tabi ki mümkün ama o tarz kızlar sana bakmaz. Git parasıyla yap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.