Şimdi Ara

beyler suyu kesmişler cumartesi ödenirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• atm den bi dene .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suyu kesmezler kolay kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: mico82

ödesem bile açarlarmı sizce??

hangi ildesiniz?

su özel sektörde büyük ihtimalle acılır...

ama acılmazsa bir cekic alarak... mührü kırabilirsiniz(sonucta acma kapama ödediniz)

• aydın ilindeyim evet kolay kesilmedi baya ödemedik şimdi ben bunu yarın yatırırsam mühürüde kırarsam problem olmazmı harbiden

yada mühürü şimdi kırıp yarın yatırsam faturayı kim bilcek gece gece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bender B. Rodriquez -- 15 Haziran 2012; 21:45:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mico82

aydın ilindeyim evet kolay kesilmedi baya ödemedik şimdi ben bunu yarın yatırırsam mühürüde kırarsam problem olmazmı harbiden

hayır olmaz
  • Mühür resmi bir işaret mutlaka sorun olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler problem olurmu olmazmı

deneyen varmı yapacam çünkü hatta şimdi bile kırabilirim

ha birde su benim üstüme değil ev sahibinin direk benle muhattap olmazlar galiba
  • mühürü kırma.. öde ondan sonra gelip görevliler sökücek... öyle bir hata yapıp başını hiç yoktan derde sokma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

mühürü kırma.. öde ondan sonra gelip görevliler sökücek... öyle bir hata yapıp başını hiç yoktan derde sokma..

Hocam Burası Türkiye, o mührü sökmeye gelen adam gelip mührü söktüğü icin teşekkür bile edebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

mühürü kırma.. öde ondan sonra gelip görevliler sökücek... öyle bir hata yapıp başını hiç yoktan derde sokma..

peki cumartesi gelip açarlarmı suyu onu merak ediyorum
  • Benim edirnede haftaiçi kesmişlerdi, bende yoktum pazar günü bi geldim mühürlü. kırdım açtım. ödemeye gittim kız mühür var mı demişti dedim yok hiç bişeyde olmadı. :) ama cumartesi açarlar mı bilemem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.