bize yakında gelicek süper online ah öss olmasaydı ne güzel olcaktı sümürcektim hepsini ama babam bağlatmaya çekiniyo
Maltepe'de varmı acep (İst)
ya kabloları döşediler ama hizmeti vermediler daha
izmir hataydayım gelse gözüm kapalı geçerim
Eskişehir'e niye gelmiyor bu ya ulan oran sitesinde varmış ankara'da, 2007 ocak ayına kadar oradaydım
bir an gözlerim parladı da malesef bulunduğum bölgede yokmuş
İzmir Bucada aktif 2 aydır kullanıyorum daha doğrusu 69 olan fiyat 49 liraya indi 6 ay önce bayadır var yani bu olay ama her lokasyonda mevcut değil 10 mbit 49 lira kullanıyorum ilk 2 ay 9 lira ayrıca ttneti kapattım sözleşme vardı tarihinden önce kapattığım için bi 70 lira geri ödeme çıktı onun makbuzunuda tellcoma yolladım yani ilk 3 ay bedavaya gelmiş oldu böyle bir kampanyaları vardı ttneti kapatıp tellcoma geçenleri şimdide ilk 3 ay bedava olarak bir kampanya başlattılar ttneti kapatıncada ödediğiniz tazminatın makbuzunu fakslıyorsunuz 4.ayın faturasından düşüyorlar anca 5.ay para vermeye başlıyorsunuz.Apartmanda 3 arkadaş karar verdik 100 mbit 129 liraya geçiyoruz 1.5 tb ortak disk yaptık herkes oraya indiricek ne çekerse temennim kısa zamanda hepinizin evine gelmesi
15gb fln olunca net dşüşüyormu bide ping derken neyi kastettiniz anlamadim
coşarlar tabi.
verdikleri hizmetten haberiniz yok
çok berbat bir şirket
modemi için 150tl bayılmak lazımmmış üyeliği 1 yıl dolmadan iptal ettirirsen 100tl bayılıyosun üyelik bitince modemi geri vermelisin vermezsen bi 150 daha bayılıyosun
esenlerde bile var,burada yok.YAZIKLAR OLSUN SUPERONLINE!
Tellcommu berbat gülerim buna Turkcellin altyapısı ile desteklenen bir kurum ve hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar alan herkişi hayır duası yolluyor şirkete ben dahil ne kopma ne başka birşey hiçbirşey yaşamadım sorunsuzca son sürat kullanıyorum Avrupa standardı bu olsa gerek adamlar 20 euroya 30 mbit net kullanıyor diye isyanları oynarken adam 49 liraya 10 mbit net vermiş Türkiyede daha ne olsun
quote:
Orijinalden alıntı: KaNs3R
coşarlar tabi.
çok berbat bir şirket
İlk çıktığı zamanlar bende aynı senin gibi düşünüyordum. Son 7 - 8 aydır sıfır problem. 1 yıldır kullanıyorum. Neredeyse hiç 70 kb al
tına inmiyor.
Ki fiber net kullanan arkadaşlarıma sorduğumda , kendimi rüyada hissediyorum diyorlar
bu kampanyadan yararlanmak için süperonline aboneliğimi iptal ettirip tekrarmı abone olacam hazır müşterilerine hiçbir kurum neden bi kampanya yapmaz saçmalık diz boyu.
quote:
Orijinalden alıntı: xfurix
quote:
coşarlar tabi.
çok berbat bir şirket
İlk çıktığı zamanlar bende aynı senin gibi düşünüyordum. Son 7 - 8 aydır sıfır problem. 1 yıldır kullanıyorum. Neredeyse hiç 70 kb al
tına inmiyor.
Ki fiber net kullanan arkadaşlarıma sorduğumda , kendimi rüyada hissediyorum diyorlar
ben eski evdeyken
fiber kullanıyordum
ama taşındık
taşındıktan sonra aradık
ve tam 1 (bir) ay sonra geldiler.
şuanki internetimle tam anlamıyla
sü-rü-nü-yo-rum !
quote:
Orijinalden alıntı: ProtezBacak
esenlerde bile var,burada yok.YAZIKLAR OLSUN SUPERONLINE!
olsa ne yazar bizim evin 50 metre yakınından geçiyor kablosu ama bize faydası yok. esenler'de kaç kişi vardır bunu kullanan acaba ?
sözde batıkent yazıyo başvuru yaptım sizin oraya hizmet yok dediler, yuh ya var mı böyle bişey
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: xfurix
quote:
coşarlar tabi.
çok berbat bir şirket
tına inmiyor.
ben eski evdeyken
fiber kullanıyordum
ama taşındık
taşındıktan sonra aradık
ve tam 1 (bir) ay sonra geldiler.
şuanki internetimle tam anlamıyla
sü-rü-nü-yo-rum !
Bölgeden böygeye servisler değişir. Adamdan adamada
quote:
Orijinalden alıntı: Louis.
muş ta varmıdır?
Bende Diyarbakırdayımda sorma gereği varmı sence..
Hizmet bölgeleri genişlemez mi acaba İstanbul'da.. Şöyle bi Beyoğlu'na doğru gelseler