Şimdi Ara

Beyler Şu Kızdan İntikamımı Nasıl Alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
4
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınıfta bir kız var, benle sürekli uğraşıyor. Bir gün saçıma uhu sürüyor, başka bir gün sırtıma diş macunu sürüyor, başka bir gün de pantalonumu ıslatıyor. Sürekli laf atıyor, defterime anlamsız resimler çiziyor, eşyalarıma zarar veriyor. vs. Perşembe günü son yazılımızı olacağız, o günden sonra karne gününe kadar okula gelmeyecek. Okul bitmeden şu kızdan intikamımı nasıl alırım?

• Dudağına yapış. Daha büyük intikam olamaz... Olur da, orası ağır kaçar şimdi. İntihara kadar gider o konu... Bu arada nick+konu uyumu. Veya kızın telefonunu verirsen +666666666666 gibi numaralardan arayıp cinli şakalar yapabilirim

Edit = Vazgeçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wax Neotic -- 4 Haziran 2013; 18:55:01 >
  • onu emerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon yoluyla falan korkut arkadaşlarınla ayarlayın hep beraber yapın . nerden geldiğini şaşırsın
  • Seninle bir şey konuşmam gerekiyor,2 dk sürmez de.Boş bir alana çek kızı.
    Neden benimle bu kadar uğraşıyorsun de.Kız cevap verdikten sonra direk kızın dudaklara yapış.
    Sonrası sana kalmış
  • ona patronun kim olduğunu göster
  • anlamsız resimler

mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok güldüm Bence git onu döv karne günü
  • hayatımda gördüğüm en çirkin kız sensin de hayatını karart emin ol depresyona girip hayatını mahvedecek.

not : ben şeytanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

Seninle bir şey konuşmam gerekiyor,2 dk sürmez de.Boş bir alana çek kızı.
    Neden benimle bu kadar uğraşıyorsun de.Kız cevap verdikten sonra direk kızın dudaklara yapış.
    Sonrası sana kalmış

kızı öpmek yerine etkisiz hale getirebilirsin sonrası senin hayal gücün.
  • Şiddet, kalp kırma ve ya ile halletmek istemiyorum beyler. Nasıl rezil edebilirim ve ya üstüne ne atsam da bütün gün pis gezse?
  • Ben hala kızın okulda diş macununu nereden bulduğundayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CJ_Furkan

Ben hala kızın okulda diş macununu nereden bulduğundayım.

Hocam kız dengesiz.
  • numarayı ver
  • rezil etme, kız güzel bir şey ise yaptığı şeye umursamazmış gibi gül sonra dudağına yapış, gerisini anlarsın

ama kız güzelse bak.
  • kız güelmi bari ? atabilrisen ss at derim
  • p.star punishment

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 4 Haziran 2013; 20:12:03 >
  • Gelsene bir kardeş diyerek kız çağrılır ve gelirken üstüne doğru yürünür arada 70 cm falan varken uçan kafa atılır , artık kız senin ona istediğini yapabilirsin.

Edit: Kızın resmini çekip bir erotik videoya montajlayabilirsinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIC CLAPTON -- 4 Haziran 2013; 20:17:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şanssız Herif

Sınıfta bir kız var, benle sürekli uğraşıyor. Bir gün saçıma uhu sürüyor, başka bir gün sırtıma diş macunu sürüyor, başka bir gün de pantalonumu ıslatıyor. Sürekli laf atıyor, defterime anlamsız resimler çiziyor, eşyalarıma zarar veriyor. vs. Perşembe günü son yazılımızı olacağız, o günden sonra karne gününe kadar okula gelmeyecek. Okul bitmeden şu kızdan intikamımı nasıl alırım?

Telefon numarasını gönder gerisine karisma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okul gömleğinin nası olsa beyazdır kızın çamaşırılı belli oluyordur. arkasından sinsice yaklaş ve sütyenin kopçasını var gücünle çek bırak. o acı ona tüm yaz tatili boyunca yetecektir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.